Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

V Bukare?ti se je po pasji vro?ini uscal, in vsi jamral, kaj je zdej to, kako je to mogo?e, jaz sem jih pa samo gledal, a je z vami vse v redu....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

gremo na drink

post-2637-1371042352_thumb.jpg

post-2637-1371042383_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Pa rec takmu pogledu "ne" :D

Temu pogledu mora? po novem dodati ?e cel rep!! Na? 4 letnik je skoz bi?an v glavo....pa toink, toink, toink po mazdi

Ena zmatrana, ampak sem ugotovil da ga s tekom in kolesom ne morem zlajhat, samo kondicijo mu ve?am....in pri 10h mesecih in 32kg je navadna ovratnica samo za okras....

post-2637-1371030325_thumb.jpg

post-2637-1371030336_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Harlekin je bil super ja, tudi Na klancu je dobra, drugje pa nisem bil....meni zelo dobre pice....tole je bilo itak obsojeno na propad, ?al...?eprad ideja dobra...mogo?e ?e bi bila druga lokacija...pa ?e to, ne more? neki skupi spr?kat, da dobro zgleda, ni pa ni? posebnega in potem navit cene...nima smisla. ?e tisto ko sem parkrat gledal show,da vidim kaj kuhajo ni bilo ni neki full te?ko, zakomplicirano in iz nekih top shit sestavin ipd.

Poleg tega pa je ta show bil velik FU vsem poklicnim kuharjem z ne vem kakimi ?olami, ko nekoga ?eljenega medijev postavijo v nekaj tednih do '?efa'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Boli jih to da so pla?ali najemnino za 3 leta....po moje bo kmal ?e en ?ov al pa Tejo pa Janija prvle?t da se bo krilo stro?ke z rumenim tiskom....

Picerijo nazaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izbira imena za d.o.o.
Napisano

Ejga ?e sam nima? ideje za ime, kako bo? posel vodu, to je osnova....? :D

Delam NB (Na Blef)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Iz dneva v dan pri na?i bajti trpetamo pred voja?kim napadom merikancev. Razlog - doma imamo biolo?ko oro?je. Sicer je izredno dobro skrito v obliki skoraj ?e dveletnega mal?ka, je pa zelo u?inkovito. Odkar je mali od februarja v vrtcu, sem fasal ene 4 viroze trenutno imam vnetje u?esa (a ni to druga? bolj otro?ka bolezen), moja se lahko pohvali z ?e drugo plju?nico v dveh mesecih. Slednje je ?e mal bolj zaj.. ker je v 7mesecu nose?nosti. V soboto bi morali iti v Rovinj za 14 dni (dopust ?e pal?an), pa bomo dan prej videli, ?e bomo sploh ?li.

Pozitivna stvar: Odkar imam vnetje u?esa mazda precej ti?je laufa :bravo:

Rovini vse pocajta....pridte kaj naokol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zena najdla kroks :blink:

post-2637-1370949987_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vilo bo? enkrat podedoval zgleda B)

Aja vi2 sta o vili na Vicu debatirala, ne o Bossovi logaski kmetiji? Ja to je pa vila, ma kaj vila, cel grad saj ga varujejo izurjeni lokostrelci. No kidding!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne daj se Ines! Samo vztrajati je treba, papir vse prenese, luknje v spominu pa danes se prav pridejo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest se sploh ni nategnu, vsaj ne s tem ko je tanovo 6- ko naro?il. :hohoho:

vseen se je bolj nategnu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke... :prstgor:

hehe, sotrpin... jaz sicer dvomim, da bom zdr?al 10 let s Citroenom. Za to le mora? bit res psihi?ni hrust.

kupil je NOVEGA (res da naftarja) ne en tak klump kot ti.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@JureS - men je ?e sam zunanji izgled bajte tok "?e?ki", da bolj ne bi mogel bit, prov tak odbijajo?, ne znam pojasnit zakaj. :huh:

Noter pa seveda ?e nisem bil in kot ka?e niti ne bom. :D

ker je bla to v?as gostilna pr kralj, pol pa picerija....pred tem pa ?tala...no kidding

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Napisal sem, da jim dam eno leto...na pol leta je mimo - s tem, da od aprila parkplac ni bil zaseden ve? kot pol.

http://www.gostilnaprisefu.si/

To ni Ljubljana, da bi se tukaj ?pilali hoh gostilno, hrana je bila zelo dobra a tega se nih?e ni najedel + cena. V radiusu 1000m ima? Jezero, Na klancu, 3 picerije, Kitajskega Laboda, kme?ke pojedine pri Mihovcu, Pr Bencak, malo naprej zelo veliko hribovskih postojank, Legastja, Katarina....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Before....

post-2637-1370881358_thumb.jpg

By the way ta vikend je moto meet Medvode.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalu bom bratranca, pa ne zato ker je danes kupil rabljeno Mazdo 5 GTA, ampak zato ker je vlozil 10 let optimizma v Citroen Berlinga katerega je vsako leto vsaj 2x peljal na izredne in drage servise....

11 leto ga je vrnil v salon rekoc prosim prodajte ga delimo pol pol ni vazen znesek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Cao

Ma naj gre use nekam v tri pisane rosce :P, danes dobil posto s Soce, pac bil na poklicni rehabilitaciji, in so v porocilu napisali da sem v k***cu in grem (pri 24 letih) v invalidsko penzijo za 4ure torej sem invalid 3.kategorije, se zdrav ne dobis sihta, kako ga bom jst s 3. kategorijo in se to za 4ure <_<:angry:, zakaj, jah pac imam probleme z levo stranjo, s spominom in po nihovem mnenju nisem sposoben delat 8ur pa tudi po zakonu glede na to poskodbo ne smejo dat,.... jaou :vskalo::vskalo:

LP

Jao...nadomestila so pa tudi zeloooooo bogata, beri par 10?....?e ti lahko moja kje kako pomaga povej (?e spada? pod LJ)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ha ha

http://drugidom.net/tag/sds/

Samo najbolj zanimivo pa je, da uporabljamo slovenci pojme, za katere sploh nimamo blage veze....na primer:

tajkun - je ?astljiv izraz spo?tovanja na Japonskem (gospodarstvenika, uglednega politika, kulturnika...etc)

desnica/levica - izraz, ki je nastal po naklju?ju v francoski revoluciji, ko so se ljudje kon?no uprli in odlo?ili da se odcepijo od Boga in cerkve ter so stopili na levo stran kralja v podporo revoluciji in nastal je izpraznjen prostor na desni, gre za ?isti prostorski izraz...

Kjer je desna stran predstavljala podporo kralju in ?e naprej sodelovanje s cerkvijo, leva pa revolucijo in demokracijo - danes je to obrnjeno povsem, saj na desni poudarjajo demokracijo v skrajnost

komunizem....kot sovra?ni izraz, beseda izhaja iz latinske besede communis, kar pomeni skupno mnenje, skupna uporaba, komunikacija...skratka enotnost, komuna....torej neke vrste demokracija

Danes je vse na glavo in v peeezdi

A se ?e da kje videti koliko je vrednost svoje nepremi?nine po GURSovih podatkih, ker ko je bila cenitev je ?e ni bilo.

mislim da je Nata?a vse ukinila.....

popravek vrednost je ?e na GURSovem portalu, ampak lastnik je zbrisan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V tri PM spet hud veter in stoli v ograji.....mislim, da lahko ?e 10. re?emo da bo tudi junij pod povpre?jem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

An?etu dal najini ?eladi da jih naredi fluo rumene :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sicer je v ro?ni sam to je hi?a letnik 1973... cca 180 kvadratov neto bivalne povr?ine. Skratka ni? pretresljivega - sej je Jures, recimo videl, da to ni nobena vila.

s kmetijskimi dodatki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Fora je da so skoz lapal kako dejansko mislijo ulovit une ko imajo ve? nepremi?nin. Sedaj jih lahko ima? 20 pa bo? pla?al isto kot z eno. Bojo pa sedaj parcele ki do sedaj niso bile obdav?ene (nadomestilo) obdav?ili. In ja prav zanima me al bo cerkev plunla za vse cerkvice v vsaki vasi in rupi pa une skromne gozdove tud kaj cekinov.

Boss ko sem jaz ?ivel u Ljubljani je bilo nadomestilo za stavno zemlji??e za 2 sobno stanovanje cca 30 ojrov.

Bajta u Medvodah je cca 60 ojrov. Ne vem kako haciendo mata tvoja :hudicek:

Ej Jures a nisva u isti ob?ini ?zmeden? Pa mava cca istga dvoj?ka

jaz sem na kmetih :P ma? ve? zemlje zgleda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ker Pahorjev (scenaristov) F A I L !!!!!!

Everyone can score

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pa nekdo k ?e tok ?asa spremlja formulo kot on, bi vedel da na tistem ovinku rado obrne.

on ?e tok ?asa tako komentira.

Pohvaliti je treba pa prenos Moto GP na A. Pred dirko ?e posebej, ogled steze, specifike, novice (malo premalo bab no), na RTVju pa tako ?parajo, da so po kvalifikacijah ko je zadnji pripeljal ?ez ?rto samo rekli nasvidenje, ?e tabele ni bilo....noro.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.