Tej suvi so po mojem res modni trend... strinjam se z nem?kimi ugotovitvami. Ko sem jaz kupil zopet karavana so me vsi kolegi spra?evali zakaj ne suva?Zakaj pa ja? Tudi ?e bi jih imelo 99,9% ljudi suv ga jaz ne bi imel. ?e samo visoko sedenje mi ne ustreza. Ko pravijo, da je bolj?i pregled... pregled na kaj?
Kera zabava v zraku, oziroma skorajda na tleh....4x Go Around v Nantes-u...Megla da krila nisem videl pa sem sedel pri oknu v 21 vrsti zra?nega busa.....
Peti? pa samo butnil v tla, k sre?i na stezo
To je moglo bit nepopisno veselje in ?ur... ko tako "na pamet" bluzi? nad letali??em in samo ?aka?, kje se bo prikazala kaka lu? drugega letala.
Jaz sem tako nad Londonom kro?il skoraj eno uro. In na koncu smo tudi mi skraj ostali brez koles, ko smo "mehko" pristali.
Vsak ilegalec, ki se priklati v Slovenijo, bo lep?e sprejet in obravnavan kot pa "domorodci", ki polnimo prora?un. Po vseh novih obrazih je mogo?e vendarle spet ?as za kak?nega starega...
Pa sej teh nismo izvolili kolikor je meni znano... bolj so se sami priskledili...
Na sre?o nisem nikoli rabil diete, prej gledam, da kak?no kilco pridobim. Ne razumem, kako ne morejo ljudje re?i dovolj je, sedaj bom jedel zdravo in pet obrokov na dan. In ti ne rabi potem skrbet, kaj lahko je? in kaj ne. Jaz se tako prehranjijem ?e od vedno in imam ?e sedaj isto te?o kot v srednji ?oli.Disciplina!!
Vzemi sesalec, natakni na cev kak?no manj?o (lahko tud ta veliko slamco za pija?e) ter jo zalimaj, da ne bo mim vleklo pa bo? lepo ?arnico prisesal na cev in jo potegnil ven iz lu?i...
Bravo, to?no tako sem jo jaz izbezal iz parabole. Namesto slamce sem zalepil gor gumijasto, bolj trdo cevko, da sem lahko ?el mimo ovinkov(jo zvijal). Ne sme pa bit mehka, ker ko se prisesa na ?arnico, bi se stisnila skupaj.
Ogledal sem si te?ko pri?akovani film o Queen-ih. Ve?ino ?asa, ko so vrteli njihovo glasbo v filmu sem imel kurjo polt.Namre?,imel sem sre?o in ?ast, da sem rasel z njimi.Plo??o "A night in the opera" sem kupil, ko je iz?la konec leta 75 v Trstu. Takrat so k nam prihajali LP-ji tudi z pol ali letom zamika. Edino mi je ?al, da jih nisem ?el gledati v Lj. leta 77.Takrat otrok pa? niso star?i vozili na koncerte kot dan danes.
V filmu sem izvedel par zanimivih stvari, med temi tudi to, da so se kar maprej nekaj prepirali. Ravno zaradi tega po mojem, so uspeli, ker niso bili kar iz prve zadovoljni z komadi.
Jao jao jao, nisem ?e imel jabuka da ni rabil servisa.
V?eraj your face ID has been disabled.....nekaj da je kamera disabled itd.
Danes zjutraj pa pride update 12.0.1, super mogo?e bo re?ilo zadevo, apdejtam....telefon se na novo pri?ge, face ID ?e vedno disabled....nato pa 5 min in kljoc....adijo telefon, samo bel jabuk utripa gor.....
sre?a v nesre?i, kupljen 29.11.2017 - imajo samo leto garancije, gremo na servis (spet)
Heh, te ni? ne izu?i.?e te stvar zafrkava, zamenja? znamko in je.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tej suvi so po mojem res modni trend... strinjam se z nem?kimi ugotovitvami. Ko sem jaz kupil zopet karavana so me vsi kolegi spra?evali zakaj ne suva?Zakaj pa ja? Tudi ?e bi jih imelo 99,9% ljudi suv ga jaz ne bi imel. ?e samo visoko sedenje mi ne ustreza. Ko pravijo, da je bolj?i pregled... pregled na kaj?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani