Johnson & Johnson nitro roberts. V bistvu ni nobenih stranskih učinkov. Edino mi ni jasno, kako sem prišel domov prej kot žena z avtom. Pa nič zadihan nisem bil. Edino tega se bojim, da bom dobil domov položnico, ker imamo stacionarni radar v Kp in je omejitev 40.🤔
Kaj ti ni jasno,žena ti je nižala porabo na avtu,de nebi bila čez 7 lit.
Kockanje je vsekakor zanimivo, dokler si na plusu in vsega ne zakockaš .. Poznam običajne ljudi, ki so postali odvisniki in zakockali vse in še več, si izposojali, goljufali, da so prišli do dodatnih sredstev za kockanje. Vse zgodbe so se končale žalostno.
Sam sem še tiste podarjene certifikate v 90-tih prodal v zelo neugodnem trenutku. 🤔
Ko gledam za nazaj 20 let, sem zamudil mnogo investicijskih priložnosti. Ko gledam naprej, pa je vse loterija. Spomnim se leta 2008, ko je bilo vse prenapihnjeno in so delince na LJ borzi najprej padle za kakšnih 30%. Ocenil sem, da je to priložnost za večji nakup, ki sem ga želel izvesti na svoji banki takoj, kar pa se na srečo ni dalo. Čez nekaj dni so bili padci nekaterih delnic še enkrat toliko in še več ...
Da skrajšam, za nazaj smo vsi pametni, za neprej, če nimaš notranjih informacije, je po mojem v glavnem loterija.
Točno tako naj bi bilo......👍
Ps; certifikati takrat so bili zasluženi ne podarjeni......😁
Mah ne, to imamo s frendi fore, ce je nekdo "krsta na nogah" in potem Desus, ce je nekdo ful pocasen ali ne dojema, pa tako dalje, skratka DESUS je uporabna zadeva, obenem pa stranka povsem razpadla, tako je vse skupaj se bolj v nekem kontekstu.
Eto, se moram pohvalit, da ju3 grem pa delat, pa naj dez PERE, ko bom v pisarni, ce ze mora ga biksat, menda bo tako se nadaljnjih 7 dni, abnormalno, jebomast
Če so 'ledeni' možje odpovedali bo pa poscana zofka scala še en teden naprej in nazaj...😛
Zna bit, da je res. Ravno zadnjič grem preverit tlak gum na petrolovo črpalko in za eno mizo sedi pet modelov. In plačajo, vstanejo in vsak se odpravi proti svojemu bmw-ju. Nisi mogel določiti, kateri avto je starejši letnik.in kateri lastnik ima bolj šuškavo adidas trenerko. In gasa, vsi so seveda pustili gume na asfaltu oziroma so naredi po primorsko "žgomade". In so dosegli svoje, da so jim vsi za ostalimi mizami smejali.
.......hahaha,sedim na promenadi lokala Kapetanija in pripelje rdeč,bolj nov Ferrari KP in pelje 5km,med tem pa turira ,da poka iz rorov kot na dirki v Imoli! V pol ure kofetkanja se je zvrstilo nekaj mrcin kot so Chevy,Mustang in seveda M3 ! ( to je moja Mazda,da nebo pomote )
@Alex-a pa od nikoder s svojo spedenano soul rdečo 6tko.....😊😃😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj ti ni jasno,žena ti je nižala porabo na avtu,de nebi bila čez 7 lit.
Samo,da si ok...😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani