Skoči na vsebino
Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Mislim, da ne bo nih?e nikogar prepri?al, ne skeptiki believrje ne obratno. Vsak naj dela s svojim denarjem kar ho?e.Mlaj?i tu gor najbr? niso niti sli?ali za ke? the kesh. Tudi takrat so se mnogi, ki so "investirali" v to ?udo skregali z skeptiki, ?e? koliko se jih vozi z Ferrariji z zaslu?kom od te igre. Res se jih je en par a tej so ve?inoma sedaj v tujini in ne smejo priti nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Ste mi pa zabavni vsi skeptiki, ki niste nikoli vlo?ili, pa ste vsi veseli, da tisti, ki so, delajo minus - prov slovensko :)

Jaz sem nekaj malega vlo?il tri leta nazaj, pa se ne sekiram zaradi gibanja, imam pri?akovanja na dolgi rok - me pa ne bo konec, ?e ne bo ni? iz tega :)

Vmes sem v isto re? pred letom mami(najve?ji skeptik ever) vlo?il 200EUR, pa je vzela ven, ko je pri?lo na 3000EUR - se ni ni? prito?evala. 

Sta pa dve osnovi pri vsaki investiciji - "vlo?i, kolikor lahko pogre?a?" ter "ko o zadevi govori mehanik in frizerka, si ?e zamudil" :)

... ko o zadevi govori mehanik, prodajalka in frizer, se verjetno ve?ina, ki je "vlo?ila" svoj denar v ta ?ira ?ara ?e tepe po glavi, kje jim je bila pamet, da so nasedli evforiji in "?e so vsi to naredili ne more biti slabo"efektu. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ce jih pa mesas, npr en heineken, en paulaner en guiness a se to steje kot eno al kako? :-):-):-)

Jap... kot eno vedro.Mal ve?ji kozarec.To je ok.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V zadnjem trenutku odpovedal udele?bo na sicer dolgo planiranem dru?inskem kosilu in raje kot ?el poslu?ati podjebavanje , ?el na kolo..

Ali druga?e povedano; delaj to kar te veseli...

Feel very olympic.

... kolo je vedno tiho in te uboga. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi sam sem imel prvo izku?njo v extrem vitalu (ko sem kupoval specialko) zelo negativno izku?njo z nadutim prodajalcem.

Pa sem kljub temu potem ?e 3x bil v isti poslovalnici in sem bil vedno nadvse primerno postre?en...

Na ?alost smo si razlicni in tudi trgovci so si na ?alost razli?ni (oziroma imajo razli?ne pristope do strank).

Z extrem vitalom sem sam izredno zadovoljen... sem kupil pri njih en kup smu?arske opreme in vedno vse super-popusti,cene,kvaliteta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hm.potem pa jaz spadam v tistih 10% odstotkov... v sluzbi veljam za odgovorno in pedantno ter dosledno osebo, vozim pa 10let starega citroena, ki ima nekaj bojnih ran (jbg,parkingi v lj). E, pri kolesu je pa drugace, to je pa strast, ne (samo) potreba.

Sej te udrtine v vratih so normalne, ker pa? folk je brezobziren. Bolj govorim o tem, ko so poru?eni odbija?i in je vse poklumpano z vseh strani.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se strinjam. Ampak kot opazam pri vecini ljudi, se bolj sekirajo za avto, kot za lastno zdravje. In potem cele dneve glancajo avte in zabijajo nevemkoliko denarja in casa , namesto da bi doumeli , ea je tudi nov in lep avto ?e zmeraj samo avto. Ne pravim pa,da nam mora biti vseeno za avto, dalec dalec od tega. Da k tem , da je vecini pomembneje kako izgleda avto, kot pa kako je vzdrzevan, nebi.

Ne leti to nate, da ne bo narobe izpadlo, govorim na splosno.

Sicer pa... na avtobus in taxi z debili, ne na kolo. Tudi na kolesu se da konkretno sranje narediti tretjim osebam.

Kaj sem sam opazil glede odnosa do avta?

Ve?krat imam prilo?nost, da sem udele?en pri sprejemu novega kadra. In s ?asom sem ugotovil, da kakor se kandidat za delo obna?a do svojega avta, se to pozneje odra?a tudi do samega dela, ki ga opravlja in odnosa do tuje lastnine. Ni ?isto vedno tako ampak v 90% pa ja. ?im vidim, da kdo pride s sklumpanim avtom (udrtine in porajsan avto z vseh strani), vem, da ne bo dosti kruha iz te moke.

Pa ni tukaj govora o tem, da mora imeti vsak nov avto. Ne, tudi 15 let star avto pove veliko o lastniku. Pa ne samo avto, to je lahko instrument, bicikl...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Re?itev je da se ?lovek neha sekirati za praske na kupu pleha in plastike ter da gre ven na zrak.

Jaz se pa? sekiram, ker mi lep in cel avto ful pomeni. In, ?e se najde pacient, ki ne zna vozit oz. ne zna precenit, ali bo ?el mimo ali ne, naj sam nese vozni?ko na ob?ino in naj se vozi z avtobusom ali ?e bolje kolesom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prej mi pride na vrata sosed in pravi, da mi je nekdo poru?il zadaj avto. Greva skupaj pogledati in res, ?ez zadnji odbija? bela barva. Takoj vidim, da samo z poliranjem ne bo ni?. Valjda sem popizdil.

In glej ?udo... v tistem se pripelje en model v beli ?kodi.Pride ven iz avta, mi da roko, se predstavi in re?e, da je on ta, ki mi je podrajsal avto.Da se opravi?uje a ?ele, ko je pri?el domov sta z ?eno opazila svoj sprednji poru?en odbija?. Rekel je, da ne bi mogel spati, ?e ne bi pri?el nazaj. Obljubil mi je, da greva v torek k pitorju in da vse on pla?a.Res,ne more? verjet, da ?e obstajajo taki ljudje. Na koncu se je ?e parkrat opravi?il in dejal, da se mu je to v 14 letih prvi? zgodilo.Vsaka ?ast.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

haha, nekdo mu je stopil na ?ulj, zdaj pa svinja in blati ter se nor?uje iz vseh, sploh Slovenije, ki mu je tudi s pomo?jo bogatih subvencij omogo?ila realizirati ideje. In zdaj ta licemerski pobalin to primerja z drugimi subvencijami. Da ga ni sram, namesto, da bi se zahvalil Sloveniji, ki mu je to omogo?ila in da lahko zdaj dela v Italiji. Res pomanjkanje samorefleksije in odgovornosti do dru?be se ka?e samo v tem, kako bo njegov dobi?ek prikraj?an. Pa jebemu mast saj imamo najni?je obdav?itve na dobi?ke pa mu ?e to ni dovolj.

Ja v ameriki bi mu pa dr?ava kr na lepe o?i dala pol miljarde al kaj si predstavlja tale stri?ek... sam ?e Akrapovi?a naj dajo naslednji? pa bo slika popolna

https://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenceljni-oprostijo-vse-razen-uspeha-ne.html

?e ga bodo tejle "novi" old boysi srali z kak?nimi novimi davki, bo ?e marsikatero uspe?no podjetje razmislilo o odhodu iz Slo. Namre?, podjetja so, da ustvarjajo ?im ve?ji dobi?ek in ?e ga pri nas ne bo, bo pa? drugje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

V italiji imas pred placom na pos terminalu izpis TIP (napitnina) in ce ne opazis in gres avtomatsko PIN vpisovati das dobrodusno 4 mestno napitnino :)

Vpises.....in vsak misli da ni pravilno vpisal pina in nato vpise se enkrat. Prvic je tip drugic pa res pin...

Ce mas na primer pin 6565 vpises 6565? in potem 6565 in ok

Seveda moras toliko imeti....

Tega pa ?e nisem videl. V ?ivljenju ?e nisen sre?al oz. do?ivel, da bi me kdo namensko za...al.Pa sem bil ?e v vseh mogo?ih vukojebinah v Italiji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sam res:) jst sm bil priden,cel avgust sem se na morju u?il qrcevo matematiko. Sem bil pa prej 11mesecev frei :) Ah to so bili ?asi,nismo vedeli kolk nam je bilo lepo...

Sej nam je ?e vedno lepo. Sicer na druga?en na?in a vendarle.:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Medtem ko ve?ina mojih bebastih sodelavcev pije n-to pivo in re?ujejo svet, gremo nekateri vsaj za 1uro ?portat. Bolje kot ni?...

Ampak dobro no, kak?no pivo pa pa?e v?asih.

Pravi dedec rukne kak pir. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz ne... ampak vsaka ?ast kot izvajalcu.R.I.P.

Povpre?nim poslu?alcem bo manjkal.

Nisem ga jaz poslu?al,ampak se spomnim ko smo se v mojem otro?tvu s star?i vozili na morje in poslu?ali njegove pesmi v stari ?kodi...

To so bili ?asi...

Mi smo se pa vozili v starem bmw 2002 in poslu?ali Led Zeppelin in Deep Purple.

In nismo se vozili na morje, ker sno ga imeli pred nosom in smo hodili na morje pe?. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Malica v livignu. :) Banana,kruh in jogurt na klopci v centru. Son?no lepo... Ma kaj lepo, ?UDOVITO vreme. I Love Italy.

Tudi meni je zakon. Vedno hodim pozimi a bi se enkrat tudi poleti moral odpravit v Dolomite.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.