Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Ima? ob?utek, da si za?el v predstavo Commedia dell'arte in da te obkro?ajo sami Harlekini. Rahlo stresno in psihadeli?no. Si pa ne upam predstavljati kako bo, ?e bodo Hr?ki slu?ajno prvaki (aja ?e vedno se mi nekako zdi, da bo finale Hr?ki proti ?okoladarjem).

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V Hr?kolandiji je ?e itak obsedno stanje in ni glih prijetno biti zdaj dol na dopustu. Vem kako je izgledal na Evropskem Prvenstvu in takrat hvala bogu so hitr pu?nil proti lepemu z ekipo. Potem se je vse skupaj umirilo in je bil dopust spet prijeten.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kljub temu, da mi Hr?ki niso v?e? kot nacija jim vseeno privo??im - magari tudi naslov ampak vseeno igrati na sre?o je pa premalo od ekipe, ki je od?la na prvenstvo s popotnico, da so toliko dobri, da bodo prvaki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam res - jas sem mislil, da bo super mojster Mand?uki? kar umrl tam na zelenici. Ne vem po moje ni dosti manjkalo in pri drugem golu Rusov se je to?no videlo, da tudi korak ne more napresj stopiti, da bi Brazilca oviral.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?vedska:Anglija 2:1

Hrva?ka:Rusija 2:2(penali,Hrvati naprej)

Francija:Belgija 2:3...

Bravo Alex - Hr?ke in Kaza?okarje si zadel u nulo

Aja pa Modri? je tak sre?ko, da bi se lahko preimenoval iz Luka v Lucky.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne pretiravaj, ker se ti samo lahko zgodi, da ga bo? v enem trenutku zasovra?il, kar pa je ?koda. Ni? ne zamuja?, ?e kdaj ne gre? na bicikel. 

Aja, danes mi je uspelo najti neko makedamsko cesto med Bevkami in Podpe?jo ob stari strugi Ljubljanice (kdor ne ve, so strugo premaknili ?e Rimljani, ker so ?eleli voziti marmor po reki). Super pejsa? Barja in okolice - kdor ima rad manj zahtevne ture - mo?no priporo?am.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Banda la?njiva

Naslov - Arkti?ni krog segret na 30 stopinj

https://www.24ur.com/novice/slovenija/preverit-kje-bo-30-stopinj-in-kako-visoko-morate-ce-zelite-videti-sonce.html

?e je v Oslu 29 stopinj ?e vedno to ni arkti?ni krog. Tam, kjer se za?ne je temperatura 12 stopinj celzija na Nordkapu pa le 6 stopinj.

O?itno letos globalno segrevanje ne deluje tako kot de?urni eko histeriki pri?akujejo in potem je prikladno "dejstvo", da se po novinarski logiki celotna Norve?ka nahaja v arkti?nem krogu. Fake News v glavnem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

BelgiJAAA, noro dobra tekma in pravi triler v drugem pol?asu!  :ljubezen:

So se pa igrali z ognjem... in skoraj opekli.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gresta Jankovi? in Erjavec v pekarno.

Takoj, ko vstopita, Erjavec ukrade 3 roglji?ke in jih skrije v ?ep.

In pravi Jankovi?u: "Si videl, kako sem prebrisan? Lastnik ni niti opazil,

?e lagati mi ni treba. Zagotovo bom zmagal na volitvah!"

Pa pravi Jankovi?: "To je tipi?na neiskrenost, ki jo ka?e? ?e vse svoje

?ivljenje. Tvoja lukavost in prevare! Pokazal ti bom iskren na?in, da

dose?e? isti rezultat."

Stopi Jankovi? k lastniku: "?e mi daste en roglji?ek, vam poka?em magi?en

trik." Lastnik je zaintrigiran in mu res da roglji?ek. Jankovi? ga takoj

poje in vpra?a za ?e enega. Lastnik mu ga da in tudi tega takoj poje. Nato

vpra?a za tretji roglji?ek, ki ga tudi takoj poje.

Lastnika bi zdaj rad vedel, kje je magi?en trik. "Kaj si naredil z

roglji?ki?" ga vpra?a.

Jankovi? mu odvrne: "Poglejte v Erjav?ev ?ep!"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Hr?ki so se sre?no izvlekli in najbolj sre?en Hr?ek danes je Modri?, ker je malo manjkalo, da bi ?lo po poti od junaka do bedaka. Ampak so Hr?ki zdaj zapravili vso sre?o in naslednjo tekmo bodo morali na polno brez zadr?ko, ker ?panci so se ?e opekli.

Zdaj pa sam ?e Mehika po?lje Brazilijo domov pa bo ratalo res zanimivo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pa un k neki mesi tudi.

Ampak vseeno gledat grizlija, ki se bo valal in na tleh poskakval kot riba, ki jo potegne? na suho pa tud ne bo za nikamor. ?e najbolj?i je bil sodnik iz Mehike, ki je pustil dokaj trdo igro in ni nasedal na igralske vlo?ke.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Da ne govorimo, da so 1. na fifini lestvici, Korejci pa 57. (celo za nami).

Za mene so do zdaj ?e najve? pokazali Hr?ki pa ?okoladarski pivopivci iz Belgije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

haha, da tud Korejce ne morejo nabit oziroma ?e ve?, da jih Korejci nabri?ejo. Frau Merkel bo imela zdaj ?e ve?je probleme z vabljenjem migrantov, k so jo "njeni" turki takole razo?arali. Mater tud na priseljence se ne more? ve? zanest. Me zanima kolk ?asa bo ?e mednarodna zasedba ?vice sodelovala na prvenstvu saj ?edalje slab?e igrajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

https://polet.delo.si/dan-mladosti/na-elektricnem-sedezu

Zgleda da me je res povozil cas...

Saj sem se med branjem clanka morda celo malo omehcal in se celo nekako zacel strinjati (morda, morda res malo). Dokler nisem prisel do dela, kjer avtor napi?e, da je neumno (!!!!!!) iti s kolesom iz kr.gore na vrsic, potem pa do mangarta in cez italijo nazaj...

?e dobro vse prebere? je razlo?il zakaj - ?e kolesarjenje jemlje? kot u?itek in ne matrarijo ter bi rad zraven ?e mal okolico podo?ivljal je ta trasa res neumna. V klance gara? in tudi pribli?no ni volje, da bi opazoval lepote okolje. Ko pa je na drugi strani spust navzdol pa ponavad tako leti, da bohnefaj gledat kam drugam kot na cesto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Vse ?estitke hr?kom, ker so lepo razbili Argentino, ki je sicer igrala brez Messija pa ?e brez koga.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes se peljem z dokaj umirjenim tempom in mimo mene 3 priletne dame (generacija moje prednice), s pomocjo baterije. Ampak ker tega nisem vzel za osebni poraz inbker ne tekmujem prav z nikomer, sem jih zgolj prijazno pozdravil. Jah, smo si pac razlicni :)

V?asih je res malce blesavo, ko te ena taka elektro dru?inica prehiti v klanec med tem pa te vsak pogleda in si misli, kaj se pa tale matra ampak pa? bohnedej se s tem obremenjevat.

Sicer pa k tole pogleda?, ko en stari na e-biku naredi za 2 minuti bolj?i rezultat, kot pa mojster na tradiconalnem kolesu ti je vse jasno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zviska ne, ampak v ogledalu

btw probal sem tvojo varijanto pozdravt kolesarje prejsnji teden cel teden...in ravno uni profici na specijalkah so najvecji pezdeti kar se tega tice

vsi amaterji so lepo pozdravljal nazaj

?e nima? kolesa v njihovem cenovnem rangu in pajkic s tono reklam se ne trudi pozdravljat, ker te bodo ignorirali.  Ostalo pa - kakor kdo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.