Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ja, mi se sankamo na svojem dvori??u in gledamo na morje v Monfalcone...

Do kdaj zelite imeti to idilo?

Boss je menda carovnik za sneg in vam ga lahko do poletja namece, tako vsaj trdi g. Slivka! :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pa je ?ou senzor glavne gredi po gobe :vskalo:

segret avto ne vzge in le vergla?

Vsaj tako je bil Korejc kupejc, da sem ga rabil ohladit in mi je kmal dopizdlo pa je Dr. Pelko za 40 EUR nasel nov senzor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zelo sem ponosen na svojo h?erko, ker je en prov prijazen in dobrosr?en drobi?ek.  :wub:

Med sprehodom po LJ tr?nici je na tleh sedela ena bera?ica in prosila za cenar, Evita meni tiho re?e; "Joj, ati uboga stara gospa, ni?esar nima, a ne?" in ji re?em, da ima najbr? prav. 

Pa mi tamala re?e, naj pogledam v ?ep in ?e imam kak?en kovanec, da ji ga dam. Pogledam in nisem imel prov ni? kovancev, pa bi ji z veseljem kak?nega dal. (bankovcev pa si nisem upal delit, ker takega prora?una pa na?alost nimam).  sramezljiv

:dudek: me navdu?uje na vsakem koraku, za njeno vzgojo pa gredo vsekakor zasluge v 90% njeni mami, tle nimam ?esa skrivat. Neki malega pa potem prispevam tudi jaz.  :D:rulam:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A si mel kabel za strom iztaknjen? :D

Skoraj, namesto na HDMI izhod je blo nekam drugam nastimam na tv-ju in pol lohk tuhtas k zmaj kaj bi blo. Vrjetn je podmladek kej pritisnu in bla modro tiho, zato niti nisem postudiru na tole, hehe.

Zdele pa ZASPAN K ZMAJ! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj ima Box 2 leti garancije... Nesi na najblizji Telekomov center in dobis za cas popravila nadomestnega ... 

Ce pa ni vec v garanciji, se pa na bolhi najdejo ze od 20? navzgor :)

Hvala za info!

Sem ze postimal, hecna zadeva je bila in laufa. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e rabi? siol kumonikatorja ti podarim :)

?e ga ima? vi?ka in na lagerju, ga lahko vzamem, ker tale Box, ?e bodo kak?ni ve?ji stro?ki, ne mislim popravljat, ?e manj kupovat novo, ker tko presneto mal gledam TV in je v uporabi zlasti wikende, ko je ?verca na obisku, pol pa ?iv?av in podobne zadeve. Fajn je blo v tolko, da je lahko gledala 7 dni za nazaj, recimo ?iv?av iz prej?nje nedelje.  :dudek:

Ko sem ?e glih v tapravi temi - Jamralniku;

vreme mi je odneslo nedeljske na?rte, vsa ?ast mu in bom namesto tega raj?i odpo?il K ZMAJ!  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Bojim se, da bo ta nesre?a na Primorki "rodila" ?e ve? nepotrebnih meglenkarjev, ker ravno zdejle sem se pelju po lokalni cesti proti Vranskem, je malo zadi?alo po megli in vozimo v koloni, pa tisti pred menoj naenkrat vklopi znamenito zadnjo meglenko, vidljivost pa ve? sto metrov. ?zmeden? 

Sem mu takoj signaliziral z dolgimi lo?mi in izreku (pa me verjetno ni sli?al  :harhar: ); "Mi?ko, halo, pa kaj a si normalen, matrvola!"  :whatever:

(in jo je potem vendarle izklopil)  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILO!
Napisano

ti si pa huj? ko 24 ur :)

Ja ampak dobronamerno, medtem ko zanje je pa najbolj?a mo?na novica, ?e se zgodi kak?na katastrofa in takrat si (verjetno) manejo roke.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OPOZORILO!
Napisano

Nisem vedel v katero temo naj nalepim, pa sem kar v tole!

?elim vas OPOZORIT; da je danes ZADNJI DAN vo?nje po AC-jih z vinjeto 2015, torej ?imprej kupite oz. NALEPITE tisto z 2016, da ne bo slabe volje zaradi kak?ne globe.  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Neki za Wankel fanatike in ljubitelje zvoka;

http://www.rtvslo.si/zabava/novice/johnny-herbert-je-spisal-eno-najbolj-navdusujocih-zgodb/384665

(zakaj sem nalepil tale ?lanek, ?e kdo ne ve, naj si prebere spodnjo povezavo)  :zvizga:

https://en.wikipedia.org/wiki/1991_24_Hours_of_Le_Mans

Popravljeno od Z M A J

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Js sm neki sli?u da je v planu ena velika :zvizga:

Oba sta zadela lokacijo, ki trenutno sameva in se mojster menda vrne okrog 15.marca, pol pa spet na KEBAAAB.  :ouje:

Nalepka se obeta ?ez celotno zadnje steklo, tako kot imam zdaj na bo?nih Avto Pelko d.o.o., tam bo pisalo Mazdaklub.si, pravzaprav bo gor kar zastava.  :zoom-zoom:

Naj da ?e kdo kak?no uganko gor, za malo mo?ganske rekreacije.  :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dans podmladek med vo?njo, ko je neki cd nagajal med predvajanjem in se ?verca razjezi; "Joooj, kaj je to, najprej televizija crkne in zdaj ?e glasba nagaja" pa ji re?em; "Po?aki, da ?e avto crkne in bova ?la pe? naprej" in mi odvrne; "Ati, a ni temu avtu ime Mazda, ki si reku, da se nikoli ne pokvari?" (sem se lahko le nasmejal in bil modro tiho, ker otrok ?e ve kako je s plehnatimi zadevami, hehe).  :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.