Sej v bistvu pri meni je tudi ?irjenje obzorij in prijateljstva preko mojega konji?ka... lani recimo je bil na obisku pri meni priznani izdelovalec kitar Bartlett iz Kanade, ki ima "na?e" korenine. Spoznala sva se preko interneta, ko mi je pomagal z nasveti in izku?njami.
Res je car kljub slavi.
Letos recimo so me povabili iz Espen holz iz Frankfurta in sem bil njihov gost na Frankfurtskem sejmu glasbil. Smo postali pravi prijatelji. In podobne zgodbe.
Prav sedaj me zopet srbijo prsti za nov projekt oz. za izdelavo nove kitare.
Je pa to zame odli?en ventil in sprostitev od vsakodnevnega stresa v slu?bi.
Ampak fantje... A kdo od vas kadi? Pijete alko? Spite vedno vsaj 8h? ?ivite brez stresa? Jeste 5x na dan?
Kar ho?em povedati; noben ne ?ivi "po pravilih" oz. "Po knjigi".
Edina razlika je v tem,da nekateri u?ivamo v svojem ?ivljenju (oz.v svoji drogi),nekateri ne,nekateri pa ?e niso na?li svojega veselja v ?ivljenju.
In ?e 1x; vsak je odvisen od ne?esa. Edina razlika je a s to svojo strastjo do ne?esa ( oz po besedah nekaterih "odvisnostjo"), ?kodi ljudem okoli sebe ali ne.
In ?e komu tukaj delam ?kodo s svojo naklonjenostjo kolesarjenju, naj mi pove, pa bomo re?ili problem...
Lepo povedano. Jaz ob?udujem ljudi, ki nekaj delajo strastno in jim je to stil ?ivljenja. Ne mislim tukaj na razne frike z ?udnimi nagnjenji.
Jaz imam recimo to manijo, da vedno znova in znova izdelujem razli?ne el. kitare
Nekateri moji prijatelji in znanci pa? tega ne razumejo, ker jih imam ?e po vseh zidovih v sobi obe?ene a jaz sem pa? "od tega odvisen". Ne toliko, da bi imel ?e ve? kitar ampak meni je "gu?t samo izdelovanje, ko voham razli?ne vrste eksoti?nih lesov in nastaja po?asi izdelek... in si zadajam vedno bolj kompleksne zadeve. In ko ti uspe... nepopisno. Verjetno ti v kolesarjenju do?ivlja? enako.
Kako? Mi smo pa v Rovinju ze plesali za dez. Sopara vroce, samo eno noc nevihta in prejsnjo sredo....thats it
Nazadnje v?eraj zjutraj naliv kot stedi oktobra, brez grmenja, brez vetra. Kar tako je padalo. Je trava v Kp zelena kot v parku v Londonu. Ponavadi ob tem cajtu je vse spaljeno in rumeno.
Heh dans lokalne nevihte kar ve?krat poskusile Bmw spremeniti v jezero, zaradi rahlo odprtega stre?nega okna. Pa ni bilo neke poplave noter.
Vreme pa taka driska kot da smo nekje v oktorbu, bljaaak!
Najslab?e poletje ever, kar se ti?e vremena. Ne more? sestaviti dva dneva zaporedoma brez de?ja. In to na obali, kjer v?asih celo poletje ni bilo kaplje de?ja ampak plavo nebo vsak dan.
V?eraj bil v La?kem na odli?nem koncertu The dead daisies.Bil v prvi vrsti, dobil trzalice od kitarista Aldricha in basista Mendoze.Pa ?e zastonj koncert!
Zdraven mene so bili Italijan?ki in Mad?ari ter Japonci, ki se kar niso mogli na?udit, da je tak koncert zastonj.
Res neverjetno... Prvi? od oktobra lani , ko sem za?el malo bolj redno tect,sem imel vec kot 3dni pavze. Ubistvu sem nazadnje tekel konec junija.
In grem zjutraj lepo na te??e odlaufat svoj standardni 12km krog.
Super,pocitek je dobro del,razmisljam o prihajajo?em dopustu.
Ampak,ne.... Vedno naletim na neko budalo ali ve? njoh. Te?em lepo svoj tempo,pridem do Klopce,kjer sedita 2zenski (v nadaljevanju : kuzli).
Ko sem bil oddaljen kak?nih 10metrov do njiju, na1x vstaneta, za?neta hoditi pred mano po sredini 3metre ?iroke potke , delata se ?iroke ?e bolj kot sta , krilita s pohodnimi palicami in sta nasploh v napoto.
Brez dvoma sta me videle,ko sem se pribli?eval,saj smo se ujeli s pogledom in tudi jasno je bilo da ju bom v roku 15sec prehitel,saj je bila to edina potka.
No,in prisopiham kuzlama za hrbet,zmanjsam tempo in LEPO re?em : a lhk sam Mal?
In mi debelorita kuzla rece : to je sprehajalna pot in ne teka?ki stadion...
Wtf?????!!!! Gamad neandertalska.
Toliko o tem da smo ?porten narod.
Pa nebi bil ?lovek vsaj malo sovinista....
... in zopet si skenslal dve bejbe, ki so se hotele zaplesti v pogovor.Pa kaj je z vami mladci dan-danes?
Kljub temu, da mi Hr?ki niso v?e? kot nacija jim vseeno privo??im - magari tudi naslov ampak vseeno igrati na sre?o je pa premalo od ekipe, ki je od?la na prvenstvo s popotnico, da so toliko dobri, da bodo prvaki.
Glih v?eraj smo z kompanijo in veliko piva gledali tekmo pri meni doma. Strinjali smo se, da nobena od dveh ekip, ki so v?eraj igrale, ne bi smele bit tu, kjer so bile.
Pa? zani? nogomet in hr?ki so se pre?vercali mimo brez, da bi se sre?ali z velikimi. V?eraj je pa ?e posebej bila slaba tekma. Ne morejo se ve? vle?i skozi enajstmetrovke-svoj bonus so izkoristili.
?e pa bodo slu?ajno prvaki, kar se ?isto lahko zgodi, potem pa bolj?e, da se jim izogibate to poletje... ker bo hudo in neprijetno.Podobno,kot kadar so bili Italijani svetovni prvaki.
Upam, da je Commerzbank najvecji shit od bank v Nemciji, ker ce ni, potem uboge stranke se slabse banke!
Sem vceraj zelel dvignit glavnino denarja na TRR in mi recejo, da je blagajna ze zaprta in naj pridem naslednji dan. (Jebala vas blagajna, nesposobnezi)!
Pridem danes, na tej blagajni neka Helga (kot iz Alo-alo), ful zviska gleda, ker vidi da nisem 'njihov', potem par minut bulji carunalnik ter kasneje mojo osebno ter bancno kartico. In to res traja, potem primerja moje podpise. (Tapravi grafolog strokovnjak)?
Aja pa se tole;
Preden sem dvignil denar, sem moral do enega bankomata, da prinesem izpisek s stanjem na TRR (ja madona kot da nima vpogleda na svojem racunalniku na osnovi moje bancne kartice)?
Ko pomislim se, da me vodenje TRR pri teh pacientih stane debelih 10? mesecno, se jih ne bo tezko odkrizati!!!
V domovini imam Unicredit v Kamniku in to je popolnoma drug nivo, usluznost na najvisjem nivoju; prides na blagajno, dvignes in nasvidenje (kadarkoli v delovnem casu)!
Tako kolo je problem, ker ga je treba registrirat pomoje kot moped... ker presega zakonsko omejitev 25 km/h pa se predvidevam, da deluje tudi brez pomoci... torej vlece samo s pritiskom na gumb...
Uradno je zablokiran na 25/uro.In ima karbonske ro?ke za gas in bremze kot VR.
En moj kolega(inovator), se mi zdi, izdeluje elektri?na kolesa in to vgradi motor 1KW,kon?na po ravnini 68km/uro.Druga?e je osnova polnovzmeteno kolo Cult. Cena 1600?.
P.s To sem se spomnil, ker je ravno v?eraj bil pri meni in je rekel, da bo tak?na kolesa sestavljal in prodajal.
Pac ljudje smo razlicni... Preprican sem, da se nekaj casa ne bo tako, dalec, da bos imel na voljo samo eno varianto... nevem pa zakaj ste eni tako proti alternativam... ...
Jaz sprejemam skoraj vse novotarije razen v avtomobilih jih ne morem in ne morem sprejeti-da klimo rihta? z prstom po zaslonu, pa muziko z nekim gumbom pri sede?u... bljak.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sej v bistvu pri meni je tudi ?irjenje obzorij in prijateljstva preko mojega konji?ka... lani recimo je bil na obisku pri meni priznani izdelovalec kitar Bartlett iz Kanade, ki ima "na?e" korenine. Spoznala sva se preko interneta, ko mi je pomagal z nasveti in izku?njami.
Res je car kljub slavi.
Letos recimo so me povabili iz Espen holz iz Frankfurta in sem bil njihov gost na Frankfurtskem sejmu glasbil. Smo postali pravi prijatelji. In podobne zgodbe.
Prav sedaj me zopet srbijo prsti za nov projekt oz. za izdelavo nove kitare.
Je pa to zame odli?en ventil in sprostitev od vsakodnevnega stresa v slu?bi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani