Sm kmet an s hribu doma, pa se na pecikle ne zastopm lih tanartabl, ampak tole ima smisel. Ko greš na kolesarsko turo, je sprednja guma obrnjena prav. Ko se vračaš nazaj, je pa zadnja guma obrnjena prav. Zoprno je le, če vedno delaš krožne ture, ampak tega pa v tovarni niso mogli vedeti...
p.s. mi je pa zelo čudno zakaj za boga mu jumbo visma sport director ni mogel reči, da je imel Remco defekt in da itak ne rabi šrintat za bonifikacije (ker kot drugo itak proti šprinterjem ni imel niti možnosti, da bi bil med 3) in da bi lahko prišel normalno 5 v cilj, pridobil 8 sek in danes in v drugih etapah napadal še teh 1.26 deficita....to je najbolj čudno od vsega....
Tale Jumbo Visma mi po taktiki in strategiji deluje kot da so resna konkurenca Ferarriju...
Če bi bral in poslušal VSE, kar politiki povedo, bi znorel.
Tako pa politike poslušam samo na-pol, pa je pol lažje...
Smo pa v teh hribih ugotovili, da Bog ni vsemogočen, čeprav že od Abrahama dalje tako učijo. Dokaz? Ja, to, kar en politik lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolniti...
Ja, tudi mene zanima, kako bo to zgledalo. Do zdaj je šlo, ampak glede na to, da sva se z ženo postarala, bi pasalo malo bolj zakurit. Tudi otrok imava počesi dovolj.
Kako se bom pa v službi pogrel, mi pa za zdaj še ni jasno... Saj nekaj jih je mladih tukaj, ampak če žena zve, bom spal pri našem psu - če mi bo dovolil v njegovo uto...
Me je ena blond medicinska sestra prosila, če bi ji popravil zvonec na vratih. Dogovorila sva se, da pridem danes in zatrdila je, da bo doma. Pridem torej z vsem orodjem, petnajst minut pritiskam na zvonec a mi ne odpre. Blonda je očitno pozabila, kaj sva bila zmenjena...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani