Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, pa se na pecikle ne zastopm lih tanartabl, ampak tole ima smisel. Ko greš na kolesarsko turo, je sprednja guma obrnjena prav. Ko se vračaš nazaj, je pa zadnja guma obrnjena prav. Zoprno je le, če vedno delaš krožne ture, ampak tega pa v tovarni niso mogli vedeti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Odprem 24ur: kraljica Elizabeta.

Odprem Siol: kraljica Elizabeta.

Odprem Regional: kraljica Elizabeta.

Odprem Žurnal: kraljica Elizabeta.

Odprem Primorske novice: kraljica Elizabeta.

Dobro, je monarhinja in pomembna osebnost, ma kaj ima angleška kraljica z nami in kaj nas briga angleški kraljevi dvor?

Zdaj bi moral it še tankat, pa se bojim, da ko odprem rezervoar, da bo notri kraljica Elizabeta pa ji bom umazal obleko z nafto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Sosed, bi mi lahko posodili vašo harmoniko?"

- "Ee, ja, ja, seveda. A boste imeli zabavo?"

- "Ne, ne, ravno obratno. Po dolgem času spet eno mirno nedeljsko popoldne..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "No, sine, vadiva zdaj malo matematiko. Če bi jaz imel deset pomaranč in bi štiri dal tebi, koliko bi mi jih ostalo?"

- "Ja, pojma nimam, oči. Veš, v šoli računamo samo z jabolki in hruškami..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je sportman333 napisal:

p.s. mi je pa zelo čudno zakaj za boga mu jumbo visma sport director ni mogel reči, da je imel Remco defekt in da itak ne rabi šrintat za bonifikacije (ker kot drugo itak proti šprinterjem ni imel niti možnosti, da bi bil med 3) in da bi lahko prišel normalno 5 v cilj, pridobil 8 sek in danes in v drugih etapah napadal še teh 1.26 deficita....to je najbolj čudno od vsega....

Tale Jumbo Visma mi po taktiki in strategiji deluje kot da so resna konkurenca Ferarriju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Če bi bral in poslušal VSE, kar politiki povedo, bi znorel.

Tako pa politike poslušam samo na-pol, pa je pol lažje...

Smo pa v teh hribih ugotovili, da Bog ni vsemogočen, čeprav že od Abrahama dalje tako učijo. Dokaz? Ja, to, kar en politik lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolniti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Ja, tudi mene zanima, kako bo to zgledalo. Do zdaj je šlo, ampak glede na to, da sva se z ženo postarala, bi pasalo malo bolj zakurit. Tudi otrok imava počesi dovolj.

Kako se bom pa v službi pogrel, mi pa za zdaj še ni jasno... Saj nekaj jih je mladih tukaj, ampak če žena zve, bom spal pri našem psu - če mi bo dovolil v njegovo uto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 10 urami je Z M A J napisal:

Slivka, zdajle raje 2 x tole preberi;

Počasi se navdušujem nad NAFTARJEM, ... ... ... ... 

IMG_20220903_101051.jpg

Ostal sem brez besed...

Mogoče pa tudi Božiček res obstaja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Janezek, če bi imel 5 evrov in bi prosil očeta, da ti jih da še deset, koliko evrov bi imel?"

- "Pet."

- "Janezek, pa ti sploh ne poznaš številk!"

- "Jaz številke že poznam, vi pa ne poznate mojega očeta..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko se zakonca odpravljata z obiska, gostiteljica prijazno reče:

- »Pa dajta še malo ostat, no, zakaj pa že gresta?«

Moški kislo odvrne:

- »Ne, ne, veste, morava iti. Doma naju čaka še dolg prepir…«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Me je ena blond medicinska sestra prosila, če bi ji popravil zvonec na vratih. Dogovorila sva se, da pridem danes in zatrdila je, da bo doma. Pridem torej z vsem orodjem, petnajst minut pritiskam na zvonec a mi ne odpre. Blonda je očitno pozabila, kaj sva bila zmenjena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- »A se je glasbena šola tvoje hčerke splačala?«

- »Moram reči, da se je. Malo sem sicer trpel, zdaj sem pa dve sosednji stanovanji kupil po zelo znižani ceni…«

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.