Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

MK predsednik Cerar mi je u?eri ful pomagal, ker je blo treba rahlo sanirat prednji odbija? in mi je kar pustil svojo Mazdurino, da medtem ko je mojo rihtal, sem ?el jaz z njegovo naprej. Super poba, vse pohvale!  :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Namesto kafeta zju3 mi ob voznji v koloni, pred voz skoci neki manjsega crnega, se dobr da nisem refleksno trznu z volanom, ker je bil nasproti tovornjak!

Prednji odbijac ni vec kot je bil, povzrocitelj pa ne vem v kakem stanju je. Fakof zblojena zwau :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Simona Pelka moram pohvalit, ki mi je nardil hi3 servis ter kot tapravi mojster nasel se par malenkosti, ki se jih je takoj lotil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ju3 bo kr lustno tlele gor, neki smuke in mal sankanja

http://www.pro-vreme.net/index.php?id=2000&m=251

Tole je super ratalo in glede smu?anja moje  :dudek: se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan.  :ljubezen:

:dudek: pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.)  :aaaaa:

Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit!  :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kukluksklan?

Danes je bi bil sestanek ?efov policij Avstrije in Slovenije na temo vra?anja beguncev. Hrvat je pri tem manjkal kar precej pove.

Hrvati so itak najbolj obo?evan narod med nekdanjimi iz Yuge, pa vpra?aj kogarkoli izmed ostalih 5-ih bratskih republik.  :cheers:

OK, morda gre zgolj za naklu?je.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.