MK predsednik Cerar mi je u?eri ful pomagal, ker je blo treba rahlo sanirat prednji odbija? in mi je kar pustil svojo Mazdurino, da medtem ko je mojo rihtal, sem ?el jaz z njegovo naprej. Super poba, vse pohvale!
Namesto kafeta zju3 mi ob voznji v koloni, pred voz skoci neki manjsega crnega, se dobr da nisem refleksno trznu z volanom, ker je bil nasproti tovornjak!
Prednji odbijac ni vec kot je bil, povzrocitelj pa ne vem v kakem stanju je. Fakof zblojena zwau
Tole je super ratalo in glede smu?anja moje se moram posebi zahvalit Slivka-m, pa Mateji, ki se je v?eraj posebej anga?irala in trenirala mojo ?verco. Popoln dan.
pa je v roku dveh ur pri?ela samostojno smu?at, se pravi da je ?la sama na trakec in potem odpeljala navzdol (mal pluga, mal zavijanja, par ?udnih akrobacij, itd.)
Za najmlaj?e smu?arje vam zelo priporo?am Golte, tam poleg hotela. Pejte pogledat in preverit!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MK predsednik Cerar mi je u?eri ful pomagal, ker je blo treba rahlo sanirat prednji odbija? in mi je kar pustil svojo Mazdurino, da medtem ko je mojo rihtal, sem ?el jaz z njegovo naprej. Super poba, vse pohvale!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani