Skoči na vsebino
Kratka izposoja mini smu?k
Napisano

Dober ve?er!

Imam namen dat mojo 6-letnico mal na smu?ke in sneg, pa nisem prepri?an, ?e ji bo zadeva v?e?, zato ?e ima kdo za posodit mi?kene smu?ke (noga pa nekje 29 ali 30), glih tok da proba in potem ?e bo navdu?enje, jih grem kupit smu?ke, druga?e bom pa? imel 1 stro?ek manj na vidiku.  :zvizga:

Skratka, ?e ima kdo za posodit, mu lahko nekaj pla?am za izposojo, ni problema in seveda dostavim nazaj na lokacijo. :prstgor:

Za test pa bova najbr? uporabila kar smu?i??e Golte, ker imajo gor "trak" za najmlaj?e smu?arje, to je tik zraven hotela na Golteh. 

Hvala za pomo? in ?elim vam lep ve?er!

Zmajski fotr  :dudek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se obeta kar trojna zabava in sem ze total neucakan! :)

Tako je tud blo in dans dan za totalni po?itek.  :lol:

Aja, u?eri tankal LPG na Primskovem po 0,51? in izra?unal, da se trenutno vozim za 5? na 100km in kak?en cent preko te cifre.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zahvala klin?evmu vremenu, ki mi je dans ferderbu na?rt 1, 2 in tudi 3, vsa ?ast in menda se bo takole ?e veselo nadaljevalo.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Komi cakam to izkaznco, ker je videt zelo lepa :)

Ju3 mam pa frej in grem uzivat k zmaj, soboto in nedeljo pa sledi nadaljevanje tega! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?el dans v ?tepanca, na Petrol, kjer naj bi bil liter LPG-ja 0,51?, ampak je bila zadeva v okvari in blo treba zapeljat do Vere, kjer je 0,53.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.