?e en taka lu?tna - stereotip "?rn audi" z Mad?arskimi tablicami. Model je ?el po odstavnem pasu mimo kamiona ravno v trenutku, ko sem se ?elel vrniti na vozni pas. Da bi to naredil malo bolj odlo?no bi bla pa skupi.
si pa pol ?el mimo kolesarja predvidevam.....3je kreteni so na posnetku.....2 sta vzrok, 3ji pa posledica, ti pa kmalu kolateralna ?koda, ki bi brez kamere izpadel kot divjak z neprilagojeno hitrostjo, ki je izsiljeval
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
5 sporo?il sem dobil, da je treba pla?at polo?nico...(da ja ne bi kdo sedaj mislil da ni treba pla?ati), ampak vse skupaj pa smrdi, ker sem danes ?e priporo?eno dobil pismo, z neko nejasno razlago, da naj ra?un pla?am kar na nek ra?un odprt pri unicredito...in ra?un sploh ni od Dinersa, ampak direktno od Unicredito???? To ve?, ker ti on-line ban?ni?tvo avtomatsko vr?e za podjetja ime na podlagi IBANA...
Wtf??? Imajo blokirane tudi TRRje ali se denar kopi?i drugje sedaj? Jaz bom pla?al na tisti TRR kot vedno pa naj se .....
Grega SI56 0100 0000 2900 092 - kaj vidi??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vem vem, svet je svoboden Nikoli pa konkurenca nas uporabnikov ne boli.
Pizda
Tracking pravi, da je ves material, ki ga moram do jutri strpat v avto za seminar ?el na Slova?ko....svaka ?ast, pa verjamem da niso Francozi zaj..., ker nikoli ne - globalni adresar je OK.
Torej seminar bom treba voditi kreativno....
Finale ?panskega pokala Copa del Rey med sosedoma Real Madridom in Atleticom, bo v petek, 17. maja, na Realovem stadionu Santiago Bernabeu, je danes odlo?ila ?panska nogometna zveza (RFEF). Razlog za tak?no odlo?itev je bojda v tem, da ima Realov stadion ve?jo kapaciteto kot Atleticov stadion Calderon.
je pa lepi pokazal veliko mero umazane igre....budala ?iv?na.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz jo sedaj vidim v levo....vi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani