Na vsake toliko so spu??ali eno rundo vozil potem se je pa spet ?akalo dve uri.
V glavnem, ko sem se vra?al proti Lj je bila kolona dolga ?e od Tepanj do Celja (izvoz jug) - se pravi celijh 17km. ?ista nori?nica.
Bom pa pohvalil voznike avtomobilov, ki so se vsi umaknili skrajno levo k ograji, da je bil plac za policaje, gasilce in re?evalce. Med tem pa ena huda graja za kamionarje saj se skoraj nih?e ni umaknil skrajno desno tako, da so se vsa vozila na nujni vo?nji bolj po?asi prebijala mimo, ker je bil ravno zaradi egoizma kamionarjev prostor razmeroma ozek.
Sramota res, da neprofesionalni vozniki vedo ve? o teh pravilih kot pa profesionalci, ki jim je cesta slu?ba.
Ja sej vem - a si vidu tole, da sem zagrozil pred kakim mesecem, da bo tale vikend slabo vreme, ?e mi bo kdo osebno zameril zaradi pripombe glede showa Show and Shine. In en bizgec mi je o?itno res zameril tako mamo pa zdej vsi slabo vreme ?ez vikend napovedano.
Sobota bo lepa
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Seveda si kriv dokler nima? kamere v avtu, da lahko doka?e? kaj se je v resnici dogajalo. Ravno zaradi takih situacij sem se sam odlo?il, da naj zadeva kr lepo snema...
snema in snema....a je kdo pri teh kamerah, ki jih imamo testiral fotoaparat?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Da bi bilo bolj zabavno bi lahko naredili karavansko izvedbo formule in bi notri pred dirko vrgel vrtno garnituro in ob prihodu na cilj bi vse to moral ?e v pravilnem vrstnem redu sestavit zadi a travniku za boksi - pa pitstopi sploh ne bi bili ve? za menjavo gum ampak zgolj za nakladanje in razlaganje pohi?tva in bele tehnike...
to?no tko, ne vem kaj ma veze da mu da en na koncu 10kg zastavo z dirkanjem la?ji?
Kljuko zadi pa bauhaus prikolico (z rezervnimi gumami, pa menjat na stezi)
Tole zadnje z ALonsom http://f1.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=25506 je po ?portnem pravilniku in edino prav. Lahko bi recimo mu nekdo dal v avto zastavo s palico, ki bi mela 10 kg in bi tip tako celo dirko vozil 10 kg la?ji, kar je pr formuli ?e nekaj. No saj je bil zasli?an in ko so ugoovili, da je le zastava, ni bilo sankcij. ?e dve leti nazaj bi zato dobil pribitek, zdaj so malo bolj ?love?ki, ne re?em pa, da pr ostalih zadevah niso idioti.
Ne ?tekam kaj ho?e? povedat??? lahko mu da nekdo 30kg kamen, a z njim ne dirka, niti ne gre na koncu na vago z njim, zadeva z dirko nima prav nobene veze..... :ne vem:
V6 turbaki bodo tudi ?e prihodnje leto, ni?je cene pa klasi?ne proge pa ne pridejo v po?tev. Ni ekonomske ra?unice za Bernija, treba Tamari nove jo?ke kupit
?koda res, ker proge kot so Montmelo, spa in podobne so prav zakon, tudi za gledat. Medtem ko vse une azijske, so mi tok umetne, razen suzuke ?e no...pa TI Aida mi je bla v?e?
imola.....
najtr?e gume v karavani....
Pa tudi komisarji so za ukiniti
Race winner Fernando Alonso has to report to the stewards ... for "receiving an object after the end-of-race signal". A Spanish flag...
After the meeting: No further actions against Alonso.
a) Nissan Patrol 3.0 star 20 let z vsemi bull bari in roll bari in napisom We brake for nobody
in / ali
Kamera na armaturki in YOUTUBE... mam zgodbo, kako so ?li policaji k divjaku se pogovarjat, da je zvezda na You Tubu in je bil tiho ko mina!
Pa da boste la?je razumeli... (pa ne zagovarjam Rusov, ampak tam to pelje iz zavarovalni?kih razlogov)
Prav predv?eraj?njim mi je idiot iz gole objestnosti stopil na gas, ko sem ga hotel prehitet, sicer zelo ravna in pregledna cesta, kon?ala sva pri 140, kar je blo iz moje strani tud nespametno, neglede na to, da sem mel duplo mo?i v motorju kot on (vendar nisem pri?akoval, da me bo jebal). Ampak celo zadevo sem imel tud posneto na kamero in 2 ovinka naprej je bila patrulja. ?e bi se mi dalo, bi samo zapeljal k njim in rekel, da me je ogro?al, povedal da je posnetek in je re? urejena. ?e posnamete pizdarijo, imate pravico podat predlog za uvedbo postokpa, podkrepljen z dokazom. Navadno je posnetek dovolj, da sodnik za prekr?ke odlo?i, v primeru nejasnosti, pa greste pri?at.
A vendarle, na koncu za idiote vedno poskrbi karma (?al so tudi vedno kolateralne ?rtve, kot prej?ni teden)
meni je en nekaj ?ugal, ker sem pa? prehiteval nekoga na avtocesti in zjebal njegov tempo pri 200km/h, ko sem se umaknil sem samo s prstom pokazal na kamero in je tip naprej peljal 130.....
Dobra dirka Ferrarija, Alonso odli?no odpeljal, Massa prav tako zanj nadpovpre?no. Upam da se po koncu sezone ne bo spet na?el kak patron, ki bo opeval Alonsa, kako se je boril v slab?em avtu.
Ne razumem, kako so lahko tak?ne razlike med posameznimi mo?tvi na razli?nih dirkali??ih. Prej?njo dirko Red Bull (oziroma Vettel) dominiral, Ferrarija povpre?na, zdaj ravno obratno, Vettel 40 sekund zadaj. Edino Kimi je konstanten.
Mercedes pa katastrofa, kaj jim pomaga prva ?tartna vrsta, ?e potem med dirko potoneta kot titanik. Danes so se borili s Force Indijami, Sauberji in Williamsi - po hitrosti med dirko so v drugi ligi.
Obraba gum, tempeeature, vlaga - vsako dirkalisce ima svoje G karakteristike
Skeatka nic v zvezi z dirkanjem...
Ok, sem zadnja dva dneva na motorju ?el kdaj hitreje od dovoljenega, sem kdaj prehitel ?ez polno avto - ampak kaj pa kolesarji delajo na cesti.... .
sekajo, cikcakajo, i??ejo pot kjer se pa? da peljat, malo cesta, malo plo?nik, vsekajo ?ez prehod da ne stojijo pred rde?o, telefonirajo, preobla?ijo med vo?njo, parkirajo na cesti in kramljajo.....pa ?e naderejo te vedno.
Vem, da so blondinke pa? blond. A vseeno sem mislil, da je to samo v vicih, tako kot Mujo in Haso, pa Janezek, pa policaji, pa... No, o policajih ni vicev, vse je res. O?itno o blondinkah tudi ni vicev ampak je vse res...
Peljem z Mazdo in sve?e obnovljeno prikolico (komaj en teden po obnovi) skozi Novo Gorico. In mi v kri?i??u blondinka s stranske ceste rukne v prikolico. In nato izjavi: "Saj sem jo videla, pa sem mislila, da me bo obvozila." Jah, blondinka, kaj ?e?...
naslov je pa dala a ne?
Je kdo zainteresiran, da se skupaj kupi prikolico za 2 mogoce 3 motorje? Za 650? se jo ze dobi. Zaenkrat sva 2. Rabi se ene 4x letno zato ne bi bil problem glede medsebojne uporabe.
Kljuko mam jaz.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pes 9,5 meseca = 30kg..... ni? ?udnega da poraba ne pride ve? pod 6
Povezava za deljenje
Deli na druge strani