Ej...jaz hodim gledat Everst..?e 14.Dni.,,zmeraj zmanka ?asa..jebemliga,bo treba it...he he lp
Gelipter, teb ga bodo ukinli s sporeda, ker jaz sem ga gledal ?e v za?etku oktobra in ve?no ne bo na njihovem urniku, razen potem doma?i kino varianta.
Tamala zverca si za svoj 6. RD zelo zeli omenjene kocke in ker vem, da vas ima veliko podobno stare piscancke, mi dajte svetovat kje bo nakup najugodnejsi, ker cene so precej visoke za teh par kosckov plastike!
Vceri spoznal Cristiana Ronalda, ampak ne tapravga, ker tale je s Kosova in gradbinec, ampak totalna podobnost. Pa odlicno igra zogobrc in sem mu reku, naj vprasa v NK OLIMPIJI, ce bi zdaj ko je odsel glavni golgeter Sporar, da bi imel namest njega Cristiana, zasluzek bo pa garant boljsi kot ga ima sedaj.
A da bi se pa vpra?ali, kako zimske obleke omejujejo motori?ne sposbnosti, vidno polje, povzro?ajo neustrezno po?utje, ko avto zahajca in so dejasnko lahko eden od vzrokov za karambol, jim pa ne pade na pamet.
Ko gledam te dni voznike in predvsem voznice, kjer nekaterim gledajo iza ?alov in kap ter pla??ev samo o?i (kot pri nikabu ali burki) me res strah rata - pa ne razstrelitve ali pa terorizma ampak a dejansko doti?na sploh lahko varno upravlja vozilo.
?e obenem ?e sms-ira med vo?njo je pa ?e bolj zmagovita kombinacija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadovoljen z izidom referenduma!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani