Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ko temu pripi?e? ?e vele ambiciozne star?e, katrih otroci morajo dobiti vse = :vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Qwerty vse prej kot to kar si napisal. Ni se mu izslo, bil predolg in ga je izrinil. Mulc se ma za nauciti se sportnosti, Lorenza bi moral spustiti nazaj.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WRC
Napisano

Pizda sem si izbral weekend za obletnco poroke :(:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Al se je pa v morju kopal :)

Itak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons 4x kopal..... :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

se strinjam - popolnoma poni?ujo?e. ?e dobro, da Bayern ni resno igral v napadu, ker bi bila vsaj petarda, ?e ne ?e kaj ve?. Razbil so jih kot enga tretjeliga?a ne pa da gre za eno izmed ekip z najve?jim prora?unom.

hehe, to je res, vsaj 7:0 ni bla pu?ijona ampak ?e vedno so izpadli :P

Barca je kapitulirala, mogo?e je to celo pozitivno, ker je ista ekpia ?e leta, treba bo malo prevetrititi ekipo, ki brez 3h klju?nih igralcev Messi, Puyol, Mascherano ne more ni?, Piquet je sicer odli?no pucal, imel nesre?o pri golu, a sam ne more vsega.

Borussia je pa skorajda sama dala prilo?nost Realu, kaj nemogo?ega vse so zgre?ili + ?tanga....groza.

Ni mi jasno kako bo v finalu, ker 3je igralci Borussie ?e vedo da bodo igrali za Bayern.... :huh:

Bomo pa drugo leto pri?a zelo zanimivi trenerski ro?adi

Murinho --> Chelsea

Guardiola --> Bayern

Heynckes--> Barcelona / Real

itd

Kot prvo bi pa Robbna v finalu dal na klop, s takim solerstvom bodo pu?nili....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kad bi znao da se je Messi spet poskodoval....dokaz da ni dobro graditi ekipo na enem igralcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

eto Borussi bo prvak, upam da proti BArci, to bi bil sanjski hiter nogomet....za razliko od nekqj zadnjih final...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ammmmm hrvatje nimajo prenosa??????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Tekma prekinjena, unicil petrolovo, zbiramo nalepke za Omv-ovo

post-2637-1367343916_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sodniki danes so na?i, ?e se ne motim... mislim, da si ne bojo prvo??ili debakla.

Druga? pa Jures - optimizma ti pa ne manjka. Kako bo Barca dala 5 golov in nobenga prejela?

Ce nobenega ne prejme jih je dost 4. Pol pa pocas naprej. 4 goli v Barceloni niso noben tabu, vsak gol Bayerna bo pa usoden. Ampak racunam na pasive mode Bayerna kot na tekmi doma proti Arsenalu.

Aja pa v finalu bo Borussia povozila Barco...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Finale bo Barca : Borussia

Moja napoved.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa je ?la, moja ?ebela :(

Zdaj mas zascito s strani EU

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Okoljska tematika
Napisano

A ste gledali film The Truth aka the truth? Sicer Holywoodsko prirejen ampak dost realen....voda je zlato.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

A se mi dobro razumemo?

Eno je, koliko je lahko te?ka prikolica, ki jo vle?e?. Ta v nobenem primeru ne more biti ve? kot 750 kg najve?je dovoljene skupne mase - ?e nima naletne zavore. Lahko pa je tudi manj. Za Mazde ne vem, a, na primer, Honda Jazz ima le 450 kg najve?je dovoljene skupne mase.

Drugo je pa, koliko lahko ta prikolica pritiska na kljuko vle?nega vozila. Pri osebnih vozilih obi?ajno ne presega 50 kg. Pri BTjki, na primer, je lahko 125 kg.

Torej, ko na kljuko obesi? nosilec, ki tehta 10 kg, mora? imeti vrhunsko lahka kolesa, da ne prese?e? ?e preostalih 40...

Avto ima dovoljene obremenitve osi in najve?jo skupno te?o. In ko ima? na zadnji klopi tri otroke, ki skupaj tehtajo 120 kg (recimo, da so ?e bolj majhni), pa v prtlja?niku pet potovalk, vsaka po 20 kg (za na morje je ?e to preve?, ampak dobro, nekateri se radi obilno zalo?ijo), je to ?e preko 200 kg. In ?e kolesa na kljuki, pa ima? na zadnji osovini hitro preko 250 kg te?e. Pa ?e doda? ?e voznika in sovoznika, ki skupaj tehtata 150 kg, je v vozilu 400 kg te?e. Raje ?e ve?, ker sem te?o dokaj skopo odmerjal...

Ja, avto bo to vlekel, ni problema. ?e pa te policaj odpelje na tehtnico, bo? pa ?e ob kaj ve? kot eno ve?erjo na obali...

A lahko ?e eno trapasto vpra?anje: zakaj pa je treba kolesa peljat na nek Jadranski otok in tam kolesarit. Kolesarite lahko tudi doma. ?e se odpravite na morje, kaj ni bolj smiselno plavat ali pa se sen?it? Samo vpra?am, ker mene nih?e ne bo prepri?al, da je nekaj krasnega kolesarit po prete?no skalnatih otokih z nizkim bori?jem pri 35 stopinjah celzija... Ne me zdaj raztrgat, me pa? zanima vzrok, zakaj potrebujete kolesa na morju?

Ja, obljubim, da ne bom ve? ni? spra?eval, da ne zavijemo preve? s teme, ki zanima Shreka, ki je tudi za?el...

Brez skrbi slivka se razumemo. P.S. imam tudi B+E ker redno presegam 3,5T NDM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

Hehe kot bi bral pogovor Turkov pred mno?i?no poletno selitvijo :hudicek:

Aja pa ne bi rad kvaril razpolo?enja ampak lani so kolega ustavili na hrva?kem, k je bil takole nalo?en z bicikli in trugo, ?tiri odrasle osebe v avtu pa so ga lepo odpeljali na tehtanje, kjer je debelo (za ve? kot 100kg) prekora?il najve?jo dovoljeno te?o/obremenitev vozila. Lepo je sledila kazen pa ?e naprej ni smel dokler se ni znebil prevelike obremenitve.

tko, da je dobro malce preveriti predno se gre, da slu?ajno ni obremenitev prevelika, ker v takem primeru je ?e vedno bistveno cenej?a prikolica pa ?etudi je trajekt dra?ji.

Ni panike pri odraslih bi verjetno pa bolo na meji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

No, glede mobilnosti, ?e je prikolica zadaj, imam pa? svoje mnenje. ?e ni prikolice zadaj, imam kar te?avo rikvercat... :P Trajekt je res nekaj dra?ji, a glede na to, da je to dvakrat letno dve plovbi, se ne sekiram preve?... In z malo prikolico gre brez te?av stotka. In tudi poraba ni bistveno ve?ja kot ?e je truga na strehi pa kolesa zadaj pa ?e kak?na potovalka na pokrov motorja privezana, pa spalne vre?e na bok privezane, pa... ... :wacko:

Seveda dovolim, da imata vidva svoje mnenje.

Preverita pa v tehni?nih podatkih, kolik?na je dovoljena navpi?na obremenitev vle?ne kljuke. Ve?ina navadnih osebnih vozil ima 50 kg navpi?ne obremenitve vle?ne kljuke. 4 kolesa so precej te?ja...

Nosilnost je ok. Porabo sem pa jaz pol leta nazaj nehal gledat ker je tako bolje. Ka bos bulu v display ce vozis 4, kletko za psa, psa, kolesa, trugo....:(. Avto je uporabnisko orodje, drugace bi vozili samo kolo.

Ironija pa je da je solska cesta taka da ni niti za pesce niti za kolo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

Vprasanje kontra. Katero trugo pa imas in koliko je siroka da ne gre kolo gor? Razmisljam o vecji trugi a vsaj en kolo mora it se poleg.

Jeba je starsevska :) ampak zato avto tud je, da se ga nuca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

Sicer vama no?em kvariti debate, ampak mogo?e bi bilo pa za premislit:

?e ?e ima? kljuko, za 500? kupi prikolico, pa bo? na lahek na?in (glede natovarjanja in raztovarjanja) pripeljal 4 kolesa. In ?e se malo "izke?ira?" in naredi? boks na prikolici, bodo kot v gara?i - na suhem. In ?e za kak?no drugo prtljago bo prostora. Pa brez "truge" na strehi... Se mi zdi la?je stvari pakirat v prikolico kot pa na streho.

Pa? zgolj v razmislek...

Omejen na 80 na uro...ne hvala delamo predolge ture.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

WRC
Napisano

Portugal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

Ja, sej pr men je tud truga gor...500 literska, pa ni placa za kolo gor... Kak?en nosilec ima?? Sam se za thule zanimam... Ima kdo kak drug (cenej?i, pa tud kvaliteten) predlog?

LP

Moj ni thile je razred nekaj takega kot v linku sam se ne prodaja vec. Thule je predrag pa nic drugacen.

Pa tudi pozimi lahko gor das smucke, sanke...:)

Vidim da imas Mazdo 5 - jaz sem kupil prtljaznik ko sem imel 5ko - previsoko za moj hrbet je blo vse skupi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nosilec za kolesa
Napisano

Oj, dopustniki, oziroma tisti, ki nameravate dopustovati... A kdo s sabo vzame in pelje kolesa? ?tiri kolesa? Na priklopu za prikolico? Kak?ne nosilce imate in kje ste jih nabavili? Sam bi s sabo nesel 4 kolesa...kaj predlagate?

LP Ivan

Jaz imam na kljuki za 3 kolesa. Bomba! Ampak........4 letnik ze goni bicikel in 4 kolo je na strehi (poleg truge) :). Zato me bos vidu jamrati o placu :)

Na ta nacin: http://www.mimovrste.com/artikel/559001522...o-menabo-race-4

Enostavna montaza (edino ni lahek za prenasat). Kolesa so brez muke dvigovanha gor in dol, vse skupaj se nagne da odpres prtljaznik, pa se v zavetrju so in nic ne tuli. Za rikverc pa obvezno zena in glasovno vodenje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pazi da ne gre? predele? :closedeyes: mi2 sva mela namen najprej v Logarsko zavit, to bi bla veselica ?e bi tam ?akal na vleko ... :glare:

Praga... :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z na?o praznovala peto obletnico poroke :ljubezen: , mal v Ljubljani na gospodarcu (davin?i), mal v gostilni Bonaca v Medvodah, mal pa pri g. Pelkotu ---> ostalo v jamralniku

Jebemti mi2 mava 10 let maja, kaj bo pol DPF sel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.