A pa je P20 ze v prodaji. Sam imam od novega leta huawei honor 9 pa sem ful zadovoljen... bomo pa videli kako se bo obnesel na dolgi rok. Prej sem imel pa samsung jajca.
Tudi uporabljam honor 9.Izredno zadovoljen, prej sem vedno imel samsunge zdaj sem definitivno huawei fan.
bohnedej... a tisto prepljunkano segreto me?anico bi pol ti iz bidona pil? Alex ne ve? tolk laufat naokoli, ker me ob tvojih idejah kr mal strah rata, da jih celo izvaja??
He, he, ni straha. Samo ideje drugim kau?"?portnikom" dajem.
O tem kako zelo nezdrav je ?port sem ti ?e govoril. Nejc, ?e ?e ne more? bit pri miru pred televizorjem lepo kot se spodobi, s pirom v eni in s ?ipsom v drugi roki, potem se raje dr?i kolesarjenja - za malenkost manj nezdrav kot tek.
Namre?, v slu?bi me je izzval 20 let mlaj?i sodelavec, da me premaga.
Moram pa ppovedati, da ima tudi pribl. 20 kg ve? kot jaz. ?e padajo stave, kdo bo zmagal.
Za sparing partnerja sem vzel 18 letnega sina, ki je izredno hiter. Prvi? sem tekel 9,1,drugi? pa ?e 8,7.Mislim,da rezultat lahko do konca tedna ?e izbolj?am
Slabo je pa to, ds sem si rahlo pretegnil levo me?no mi?ico.
Glih, ko je ?el mimo mene, se mu odpre zadnji prtlja?nik. Ven padejo pomaran?e po cesti. Model se ustavi in stiska gumb za zapiranje. In ni?. Tako parkrat. Potem popizdi in zaloputne vrata, ker mu je itak bilo nerodno. ?tarta in po par metrih se vrata zopet odprejo. In potem se odprejo ?e sovoznikova vrata in ven pride ena bionda, ki se je ful drla na njega.
Potem ?e on pride ven in te?e za njo.
In se nabere kolona... v glavnem ?tala in slaba reklama za olimpijca.
Te?ko je iz posnetka razbrati, ali bi se dalo predvideti nesre?o in zaustaviti, ker je kolesarka kar naenkrat zapeljala pred avto in verjetno ne bi nih?e mogel zaustaviti. Je pa tudi res, da razni mercedesi ugrajujejo te no?ne in ne vem ?e kak?ne kamere, da bi kao predvideli v temi in megli tak?ne dogodke. O?itno se ne more? zanesti na tehniko in bo potrebno tudi v bodo?e prilagoditi hitrost razmeram na cesti in zaupati svojim o?em.
Ravno v?eraj sem bral zanimiv prispevek, kako v bistvu programi(boti) nabijajo vrednost bitkonja. Pravih transakcij je bistveno manj kot izgleda na prvo ?ogo.
?e ho?ete videti ?ov po zasne?enih cestah vam po?ljem par na?ih primorcev z letnimi gumami.Ko je bil ta zadnji sneg, je en pacient z nissanom qa?kajem v kro?i??u zapeljal ravno, ?ez plo?nik v grmovje.
Seveda je imel letne gume. Moram pa povedati, da 80% ljudi vozi tako, kot da je cesta suha. Pa jim potem ne pomaga ne 4x4 ne 5x5.
Tudi v trgovinski bran?i so dosegli bolj?e pla?ilo za nedelje in praznike.
Sedaj se prodajalke kar grebejo za delo v nedeljo. Seveda pa ve? kot 15 nedelj ne smejo delati. Pa ?e nadomestilo za malico so malo popraviliSicer za euro pa vendarle se je nekaj premaknilo.
...nekje pa predsednik GZS Mili?, pa ?e kar o krizi in izgubah razlaga.
Va?e mnenje?
?e bi priznal, bi morali dati kak?en cekin tudi zaposlenim v gospodarstvu, ki to ustvarjajo. Tako pa bodo vedno tarnali, ?etudi bomo imeli 20% gosp. rast.
Ampak glej jih pizde, so kon?no priznali, da cifra 7000 kamionov/dan v tranzitu je izmerjena le na odseku AC Ljubljana-Razdrto, prej so pa trdili, da je toliko kamionov na celotnem AC omre?ju. Darsevi la?nivci so resno mislili, da jim bomo verjeli na besedo.
Druga?e je ocenjena cifra na celotnem AC omre?ju nekje med 10.000 in 12.000 in kljub predvidenemu zmanj?anju tranzita zaradi vi?jega stro?ka ?e vedno ra?unajo na 20M Eur ve? ke?a. Tudi ?e bo enako smo profitirali vsi in upam, da bo vo?nja po AC ratala spet malo bolj znosna.
Cestnina za tovornjake bi morala bit malenkost dra?ja kot jo imajo avtrijci.
In bi potem kamionisti imeli mo?nost izbire,kje peljati iz vzhodne evrope proti zahodu.
To je sicer res v tem trenutku, ampak kaj pa ve? kera budala se bo ?ez 5 let spomnila, da Euro 6 pa ni dovolj.
Sicer pa, jaz grem ?e sedaj v ve?ja mesta z podzemno ali tramvaji tako, da me to ne tangira preve?. Najve?jo korist bomo imeli mi, ki kupujemo iz druge roke, ko bodo cene rabljenih avtov drasti?no padle.
Booom pa bi je po?il sprednji lev feder na slu?benim Berlingi?em. En konc se mi je zaril v gumo. ?e dobro, da na parkir placu, preden sem ?tartal na AC proti Vranskem....
Seveda da mu. Tako kot isti debili ploskajo in se tolcejo po prsih ko nasi zmagajo, ko jim pa ne gre, pa pametujejo in zalijo... seveda s pirom v roki pred tvjem...
Taki pacienti oz. slovenceljni so najbolj dejavni na 24 kur.Za nekatere ne ve?, ?e so sploh za med ljudi.
jaz sem prav u?ival zadnjo tretjino, kako so stisnili naduvane ameri?ane.
He, he. Sem malo bral njihove komentarje in se sedaj 'tola?ijo' s tem, da kao je ta njihova reprezentanca sestavljena iz biv?ih in upokojenih nhl igralcev, pa polamaterjev, ki igrajo po svetu in nadebudnih mladcev, ki igrajo po kolid?ih.
Samo naj se oni tola?ijo.
Eden je humorno napisal, da jih je premagala manj?a dr?ava od New Jerseya.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aha, pa baterije za daljinsko vodenje imate ?e pripravljene?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani