Skoči na vsebino
Se morajo javit "strokovnjaki",ki so kupovali oz. me?etarili z temi konji.

Na nobenem forumu niso ve? glasni oz. so zaprli vrata gara? z parkiranimi Ferrariji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

A pa je P20 ze v prodaji. Sam imam od novega leta huawei honor 9 pa sem ful zadovoljen... bomo pa videli kako se bo obnesel na dolgi rok. Prej sem imel pa samsung jajca.

Tudi uporabljam honor 9.Izredno zadovoljen, prej sem vedno imel samsunge zdaj sem definitivno huawei fan.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

O tem kako zelo nezdrav je ?port sem ti ?e govoril. Nejc, ?e ?e ne more? bit pri miru pred televizorjem lepo kot se spodobi, s pirom v eni in s ?ipsom v drugi roki, potem se raje dr?i kolesarjenja - za malenkost manj nezdrav kot tek.

Jap, ?e vedno ima? lahko v bidonu pir.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Danes sem treniral tek na 60 m.

Namre?, v slu?bi me je izzval 20 let mlaj?i sodelavec, da me premaga.

Moram pa ppovedati, da ima tudi pribl. 20 kg ve? kot jaz. ?e padajo stave, kdo bo zmagal.

Za sparing partnerja sem vzel 18 letnega sina, ki je izredno hiter. Prvi? sem tekel 9,1,drugi? pa ?e 8,7.Mislim,da rezultat lahko do konca tedna ?e izbolj?am

Slabo je pa to, ds sem si rahlo pretegnil levo me?no mi?ico.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem bil danes v Lj. na Rudniku.

Na parkiri??u pride mimo en olimpijec A4.

Glih, ko je ?el mimo mene, se mu odpre zadnji prtlja?nik. Ven padejo pomaran?e po cesti. Model se ustavi in stiska gumb za zapiranje. In ni?. Tako parkrat. Potem popizdi in zaloputne vrata, ker mu je itak bilo nerodno. ?tarta in po par metrih se vrata zopet odprejo. In potem se odprejo ?e sovoznikova vrata in ven pride ena bionda, ki se je ful drla na njega.

Potem ?e on pride ven in te?e za njo.

In se nabere kolona... v glavnem ?tala in slaba reklama za olimpijca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ko je iz posnetka razbrati, ali bi se dalo predvideti nesre?o in zaustaviti, ker je kolesarka kar naenkrat zapeljala pred avto in verjetno ne bi nih?e mogel zaustaviti. Je pa tudi res, da razni mercedesi ugrajujejo te no?ne in ne vem ?e kak?ne kamere, da bi kao predvideli v temi in megli tak?ne dogodke. O?itno se ne more? zanesti na tehniko in bo potrebno tudi v bodo?e prilagoditi hitrost razmeram na cesti in zaupati svojim o?em.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ho?ete videti ?ov po zasne?enih cestah vam po?ljem par na?ih primorcev z letnimi gumami.Ko je bil ta zadnji sneg, je en pacient z nissanom qa?kajem v kro?i??u zapeljal ravno, ?ez plo?nik v grmovje.

Seveda je imel letne gume. Moram pa povedati, da 80% ljudi vozi tako, kot da je cesta suha. Pa jim potem ne pomaga ne 4x4 ne 5x5.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fous sm! ?Izkoristil lepo nedeljo, prebudil specialko iz krajsega zimskega spanja in odkolesaril od Ankarana do Savudrije in nazaj.

V Savudriji jedel fenomenalne testenine z morskimi sadezi.

Izlet uspel, zdaj pa pricakujem jebe.o naporen teden v sluzbi.

Heh, v istri ne more? jest "testenin'.

Lahko je? fu?e, pa?to ali rezance. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slovenija in gospodarska rast
Napisano

Tudi v trgovinski bran?i so dosegli bolj?e pla?ilo za nedelje in praznike.

Sedaj se prodajalke kar grebejo za delo v nedeljo. Seveda pa ve? kot 15 nedelj ne smejo delati. Pa ?e nadomestilo za malico so malo popraviliSicer za euro pa vendarle se je nekaj premaknilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak glej jih pizde, so kon?no priznali, da cifra 7000 kamionov/dan v tranzitu je izmerjena le na odseku AC Ljubljana-Razdrto, prej so pa trdili, da je toliko kamionov na celotnem AC omre?ju. Darsevi la?nivci so resno mislili, da jim bomo verjeli na besedo.

Druga?e je ocenjena cifra na celotnem AC omre?ju nekje med 10.000 in 12.000 in kljub predvidenemu zmanj?anju tranzita zaradi vi?jega stro?ka ?e vedno ra?unajo na 20M Eur ve? ke?a. Tudi ?e bo enako smo profitirali vsi in upam, da bo vo?nja po AC ratala spet malo bolj znosna.

Cestnina za tovornjake bi morala bit malenkost dra?ja kot jo imajo avtrijci.

In bi potem kamionisti imeli mo?nost izbire,kje peljati iz vzhodne evrope proti zahodu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je sicer res v tem trenutku, ampak kaj pa ve? kera budala se bo ?ez 5 let spomnila, da Euro 6 pa ni dovolj.

Sicer pa, jaz grem ?e sedaj v ve?ja mesta z podzemno ali tramvaji tako, da me to ne tangira preve?. Najve?jo korist bomo imeli mi, ki kupujemo iz druge roke, ko bodo cene rabljenih avtov drasti?no padle. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Booom pa bi je po?il sprednji lev feder na slu?benim Berlingi?em. En konc se mi je zaril v gumo. ?e dobro, da na parkir placu, preden sem ?tartal na AC proti Vranskem....

Jeba...

Kaj ?e?, francoska jajca pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Seveda da mu. Tako kot isti debili ploskajo in se tolcejo po prsih ko nasi zmagajo, ko jim pa ne gre, pa pametujejo in zalijo... seveda s pirom v roki pred tvjem...

Taki pacienti oz. slovenceljni so najbolj dejavni na 24 kur.Za nekatere ne ve?, ?e so sploh za med ljudi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jaz sem prav u?ival zadnjo tretjino, kako so stisnili naduvane ameri?ane.

He, he. Sem malo bral njihove komentarje in se sedaj 'tola?ijo' s tem, da kao je ta njihova reprezentanca sestavljena iz biv?ih in upokojenih nhl igralcev, pa polamaterjev, ki igrajo po svetu in nadebudnih mladcev, ki igrajo po kolid?ih.

Samo naj se oni tola?ijo.

Eden je humorno napisal, da jih je premagala manj?a dr?ava od New Jerseya.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Js se ?ist strinjam, plin je za vo?njo, nafta pa za ogrevanje  :P Ni dvakrat za re?t da se raj vozim, kot doma pole?avam in se grejem.

Baje, da je tudi plin namenjen za gretje. Moja mama ga uporablja pa nima avta. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.