Slovenija je svetovna velesila v izdelavi copat, za veliko moskih tole zgoraj se kako drzi in potem posledicno niti ne cudi kolko je alkoholizma in pomirjeval, ki lahko izvira tudi iz lastne nemoci in frustracij. Zenske so se v tej drzavci taaaako povampirle, da je groza! Ubogi evnuhi pa jim le sramezljivo prikimavajo. Pateticno je to ze samo gledat z distance!
Glede na to da je na trgu cedalje vec pametnih naprav in pripomockov cakam na PAMETNE MEGLENKE!!!
Ker v strnjeni koloni in vidljivosti vsaj 50m, pa ima uni spredaj vzgano zadnjo, tisti uzadaj pa prednji. Ko si vmes je voznje RES BOZANSKA UZIVANCIJA! :S
Ful moram pohvalit CARGLASS, na Kajuhovi ulici, ker so mi res strokovno in zelo hitro zamenjali prednje steklo ter dobil gratis Bosch brisalce. Odnos prva liga, vse tako kot smo se dogovorili, ?e zapeljali so me na delovno mesto.
Obenem moram pohvalit Lumpija in Viperja, ki sta mi prav tako precej pomagala s tem v zvezi.
Aja, kar se ti?e dana?nje krvodajalske, je pa po?utje POPOLNO in naj tako tudi ostane ter nasplo?no je bil dana?nji dan idealen.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Simona Pelka MORAM danes pohvalit, ker tole je bilo super kar je danes naredil;
http://www.mazda-si.net/topic/12104-mojster-pelko-odgovarja-in-svetuje/page-28
Obenem sem prov vesel, da je pogonski jermen v odli?nem stanju in ga ?e nekaj let ne bo potrebno menjat, ker je to kot ka?e postoril predhodnik.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani