* za tiste, ki ne vejo kaj sem s tem mislil - v Gr?iji namre? tudi v kro?i??ih velja desno pravilo, kar avtomatsko pomeni prednost za tistega, ki se vklju?uje v kro?i??e.
enako po vsej zahodni evropi, tudi Franciji materi rondojev, imajo pa tudi na?e rondoje...
Mislim, da sem tukaj ?e pisal to, tak sistem imajo okoli slavoloka zmage, notri pi?i? na neozna?enih 8-9 pasov (samo granitne kocke) ven se pa mora? prebiti kot komar ?ez ventilator....
Drugi fascinanten rondo je pa ta, da ko zapelje? v rondo ima? prednost pred vsakim naslednjim uvozom/izvozom je pa semafor....torej zapelje? notri in ima? rde?o, da se naslednji not vklju?ujejo in tako naprej....?e gre? na zadnji izvoz se lahko v rondoju ustavi? tudi 5-6x...
Evo najdu sem na jutubu celo odli?en posnetek. Ampak jaz grem vedno tu ?e lahko za avtom, noro je
na posnetku se lepo vidi prednost smartov
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz ne bi odpisal ?e prav nobenega kluba, doma? teren in z njimi sodniki lahko vse obrnejo nazaj, 4je goli niso tak bav bav, velik bav bav pa bo vsak gol v gosteh sedaj.
Sodniki so pa od osmine finala kar mal bruka res....igra je postala prehitra za ?love?ko oko. ?e posebej v ?etrtfinalu kaj so delal. Tukaj pa 2 roki Barce v kazenskem, 2 neregularna gola Bayerna - na primer v?eraj smo za bodi?ek videli penal, dan poprej pa noben ni? piskal pa so dal gol. Ofsajdi iz avijona....
Ne glede na navija?tvo te mine gledat tak ?port....upam samo da se bo po koncu polfinala govorilo o igri in ne sodnikih.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave:
Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:
.
Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s .
Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado.
Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.
Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali...
Kok da?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dipl. Lisac pol
Povezava za deljenje
Deli na druge strani