Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Dipl. Lisac pol :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za pohvalit se mam, da mi uspelo diplomirat. :policaj: Sicer z 9ko, ampak glede na vse komplikacije je to ?ist :ouje: :mi pijemoo:

Kaj zdaj

Da mi JE uspelo

Da mi BO uspelo?

:)

Cestitke

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

a do piknika? :unsure:

ne marca te bomo pri?li vpra?ati ali bo ?e dolga zima......pa ?e se zla?e? lahko ?e ovadbo MO Nova Gorica fa?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sam res, a tole je red? Po moje to ni ve? okarakterizirano kot kro?i??e (zaradi velikosti) ampak kot ve? kri?i??. :ne vem:

Jaz sem na za?etku tud mislil wtf, pol mi je pa kliknili, uspelo jim je mestno gne?o koncentrirat v velik rondo, ulice so pa proste....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

?E boste imeli prilo?nost se z avti zapeljite na ta kraj

Amalfi - Positano - Sorrento - Napoli

Mi2 sva bila stacionirana v sorrentu, vulkanski skalnati strani, medtem ko je druga stran popolnoma 'gr?ka' a s ?rno vulkansko mivko v vodi

Fascinanten izlet, vreden vsakega tolarja ?e takrat.

Cesta pa je del 'ponudbe' tale del zgleda ?e normalen, ampak kmalu preide v kdo bo koga stil ker se totalno zo?a nad prepadi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

a ti si pa po Gr?ko* uletu v rondo .... :hohoho:

* za tiste, ki ne vejo kaj sem s tem mislil - v Gr?iji namre? tudi v kro?i??ih velja desno pravilo, kar avtomatsko pomeni prednost za tistega, ki se vklju?uje v kro?i??e.

enako po vsej zahodni evropi, tudi Franciji materi rondojev, imajo pa tudi na?e rondoje...

Mislim, da sem tukaj ?e pisal to, tak sistem imajo okoli slavoloka zmage, notri pi?i? na neozna?enih 8-9 pasov (samo granitne kocke) ven se pa mora? prebiti kot komar ?ez ventilator....

Drugi fascinanten rondo je pa ta, da ko zapelje? v rondo ima? prednost pred vsakim naslednjim uvozom/izvozom je pa semafor....torej zapelje? notri in ima? rde?o, da se naslednji not vklju?ujejo in tako naprej....?e gre? na zadnji izvoz se lahko v rondoju ustavi? tudi 5-6x...

Evo najdu sem na jutubu celo odli?en posnetek. Ampak jaz grem vedno tu ?e lahko za avtom, noro je

na posnetku se lepo vidi prednost smartov :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Ko ujame ritem (00:40) ska?e kot jaz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jaz ne bi odpisal ?e prav nobenega kluba, doma? teren in z njimi sodniki lahko vse obrnejo nazaj, 4je goli niso tak bav bav, velik bav bav pa bo vsak gol v gosteh sedaj.

Sodniki so pa od osmine finala kar mal bruka res....igra je postala prehitra za ?love?ko oko. ?e posebej v ?etrtfinalu kaj so delal. Tukaj pa 2 roki Barce v kazenskem, 2 neregularna gola Bayerna - na primer v?eraj smo za bodi?ek videli penal, dan poprej pa noben ni? piskal pa so dal gol. Ofsajdi iz avijona....

Ne glede na navija?tvo te mine gledat tak ?port....upam samo da se bo po koncu polfinala govorilo o igri in ne sodnikih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

tema meseca...trava

post-2637-1366832984_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

pa to je bilo ?e prej?nji teden, pa ?e ne ve? ma on na sejmu ?e ve? ?asa kot druga?e.

prvo nisem vedel, zame?al - drugo pa sem vedel.... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

ne ker je ps ves zme?an js pa tud pol :P

?aki da se bodo kmalu v minikah in poletnih maj?kah sklanjale dol..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

:vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

a ti ni v?e??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Tako da ?e jaz stopim v to temo ! in poka?em na?ega novega ''angel?ka''!

post-363-1366781041_thumb.jpg

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

P.S. kok se pa zdej babe ustavljajo in 'bo?ajo'?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pozdrav poletju 38C.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

I??e se ?iv ali mrtev:

post-5658-1366653046_thumb.jpg

Boss

Nevaren in ?kodljiv!

Obto?en je ?arovni?tva in zlega delovanja.

Njegova dejanja so vedno v ?kodo drugemu. Kot dokazno gradivo najprej njegove izjave:

Njegove gro?nje so se tudi tokrat uresni?ile:

post-5658-1366653194_thumb.jpgpost-5658-1366653206_thumb.jpg.

Zato vsakega, ki pride s koristno informacijo, nagradimo s :cheers: .

Kdor ga pripelje - ?ivega ali mrtvega - dobi ?e toliko ve?jo nagrado.

Vsak se ga loti na lastno odgovornost. Pazite se ga in mu ne odpirajte, ?e potrka pri vas doma, ker je zelo nevaren! Priporo?amo, da se ga lotite v ve?jih skupinah.

Pomilostimo ga samo v primeru, da takoj odpokli?e ves sneg in se javno odpove ?arovni?tvu. Druga?e ga ?aka grmada, ki je ?e pripravljena - jo bomo takrat odkidali...

Kok da? :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

u?er pelu obedve lubice mal na izlet ?ez ovinke v logarsko dolino :prstgor:

ravno z logarske....z dveh koles ?euz Pavli?evo :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

What a day res....what a day. Ce nastejem kaj sem vse danes naredil in kje sem vse bil je ze skoraj neclovesko....nisem se star.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.