Noro, se malo in bo ke se 1/3 rekordne vrednosti. Sicer pa je bil pretekli petek na xvetovnih borzah takoimenovani Crni petek, ker so vse delnice ustvarile konkreten minus.
Ne... podpisali so pogodbo z drugim podjetjem... neko nizozemsko podjetje ... Adyen ... Pa se to se bo zgodilo sele proti koncu leta 2020, ko se iztece pogodba s PayPalom ...
...in ,ko nekaj te?e in deluje kot se spodobi, je to treba razfu..t.In spet bo treba delat nove prijave, pa bodo zopet porodne te?ave.
Pri meni je pa tek na prvem mestu ?ele na drugem kolesarjenje z MB.Ko te?em in to je trikrat na teden, prete?em ponavadi 10 km a zanimivo je to,da nisem bil ?e na nobenem maratonu. Nekako mi ni ?tos tekmovati z drugimi oz. se dokazovati sam sebi, da zmorem prete?i 21 km.Te?em svoj tempo in to je to.Za du?o.
Kar se pa ti?e kolesarjenja pa je moja tura Paranzana.Koper-Dragonja-Marezige-Koper.To?no 52 km po ?tevcu.?al ne grem tako pogosto, kot bi ?elel, saj je od zgodaj poleti pa ponavadi do oktobra na vrsti plavanje v morju.?e je mogo?e vsakokrat preplavam kravl od ?usterne pa ?e naprej od Moleta, to je kake 3 km.
Zanimivo za primorca je to, da izredno rad smu?am, (cela familja), a ve? kot kakih 10 do 12 dni mi ne rata na leto.
Kar se pa ti?e gora, pa nisem glih na ti z njimi, da bi plezal in hodil po njih.Je pa verjetno gu?t, ko si gor in gleda? dale? naokoli druge gore in v?asih vse do morja.
To ?e Alex, ampak s to potezo bi bilo konec rokometa v Slo. Vsa tekmovanja pod okriljem EHF (mo?ka in ?enska) bi bila za kar nekaj let za nas nedostopna. Verjemi, da bi bila sankcija s strani EHF huda, tako huda, da se ne spla?a, ker na koncu bi kratko dejansko potegnili igralci in vsi mladi, ki ?ele prihajajo v rokomet.
Ne me narobe zastopit, nisem zagovornik poni?nosti in ?e bi se trenutno odlo?al bi morali ?e zdavnaj iti protestno domov. ?e pa razmi?ljam na dolgi rok pa odlo?itev o odhodu ni ravno smotrna.
Po drugi strani pa je bila reakcija na?ih stra?no mo?n, taka ki jo do zdaj ?e nobena na?a (mogo?e celo nobena tuja) reprezentanca niti pribli?no ni naredila in gro?nja z odhodom tudi EHF ni pustila ?isto hladno. ?e na tekmi s ?G se je videlo kako sta Hrvata pazila, da ne bi slu?ajno kaj pristranko sodila. Mogo?e je to ?ansa, da bodo glede na vse sranje, ki se je zgodilo, da si sodniki niti EHF ne bodo dovolili pristranskega sojenja. Tako naj v naslednjih tekmah pa? zmaga bolj?i in ne sodniki v navezavi z EHF. Bomo videli.
ok, upajmo na najbolj?e in na pravi?no sojenje. Potem pa naj gre naprej bolj?i.
mogo?e pa ne, sicer ni ?isto od nas odvisno ampak ?tiri reprezentance imajo 2 piki, le Makedonija 3, na?i pa eno. ?e teoreti?no 3x zmagajo in Nem?ija eno od treh tekem samo remizira smo vsaj drugi. Lahko tudi Makedonija eno izgubi in eno remizira pa smo tudi notri. V glavnem je nekaj opcij, je pa res, da ?e vse ekipe na?e skupine 3x zmagajo smo pa ?ele tretji in brez boja za kolajne.
V glavnem ?ansa je. Druga?e pa vseeno mislim, da so se prav odlo?ili, ker EHF bi se ma??evala tako silovito, da bi lahko rokomet na reprezentan?nem nivoju pozabili za nekaj let. Vem, da bi bilo mogo?e tudi to prava smer, ampak tako jim da? v roke ?e dodatno zmago pa ?e iz?ivljali bi se. Sej je enaka zgodba tako v odbojki, nogometu, ?e finale v ko?arki majhne Slovenije proti finan?no ubobo?ani Srbiji je ?la FIBI-nim funkcionarjem stra?ansko v nos.
?al smo majhna reprezentanca in ravno zaradi tega bi se znesli s kaznimi, ker bi hoteli pokazati kaj se zgodi v takih primerih. ?e bi to naredila recimo Nem?ija se je ne bi upali, pri na?ih bi pa ?li do konca.
Prvenstveno so bili igralci za to, da se igra naprej, kajti prvenstva so tr?nice igralcev za prodajo v klube.V?eraj je reporter ?e govoril malodane pa? tako je in da moramo skoraj pozabiti na vse skupaj. Mislim, da ne bo ni? iz te moke kruha in na naslednjem prvenstvu bomo spet pizdili ?ez organizacije. Samo s to razliko, da takrat verjetno ne bodo imeli toliko podpore javnosti ?e?, imeli ste. prilo?nost in ste jo izpustili iz rok.
Baje, da ostajajo na?i na prvenstvu...so se spet usrali.Bi morali iti domov in pika.V?asih mora? tudi kazen po?reti a bi bil vsaj ?kandal in bi se o temu pisalo.Tako pa bomo ?li z minimalnimi to?kami naprej in se hitro poslovili od prvenstva. In spet bomo izpadli hlapci evrope.
Boss, ne bodi no naiven. Po?tenih politikov itak ni, tukaj je samo vpra?anje ?igav je kdo in koga bomo preganjali in pljuvali. In glede na to, da bodo najverjetneje pri nas ta rde?i diktirali tempo ?e naslednjih 100 let, se ve, koga
bodo pred vsakim volitvami poizku?ali o?rniti. Mene sicer boli in za ta leve in ta desne. A to je dejstvo.
Mene vsakokrat vpra?ajo na pregledih -(tudi specialni pregled -sluh, vi?ina itd) kaj treniram. V mladosti sem res treniral aktivno atletiko in ?e naprej redno vzdr?ujem kondicijo. ?ele letos me je 17 letni sin prehitel na 60 m.
Edino sluh me je malo zapustil oz. sem ga pustil po koncertnih odrih ?irom po Evropi.
Sej to v 99% raznoraznih kriptovalut ?e dolgo ni ve? osnovni namen in ravno to je tisto, kar najbolj bode o?i, da gre le za prodajanje megle tako nekako kot CO2 emisijski kuponi oziroma "stave" na to ali bo neka valuta rastla ali padala. ?e malo pa se bo trgovalo ?e z rabljenimi spodnjimi gatami in koli?ino vstavljenih vsadkov za pove?anje jo?k, riti in ?nablov.
Sej dejansko to je stava...kdo se upa ve? ?asa imet te virtualne valute in vsak dan s strahom vstat, kaj se je med tem z njimi zgodilo. Mislim, da so prej ko slej odvisne?i, ki ?ivijo pod stalnim stresom, kaj se bo zgodilo.
Ripple sem prvi? kupil po 0.22. Eni so ga ?e na veliko pri 0.07. Sedaj sem kupil kar nekaj ene valute ki je trenutno vredna 0.007 z malo sre?e bom konec leta spet vesel
... jaz tudi, ko mi bo bo?i?ek prinesel darilo.To je malo ma sigurno.
Sredi trgovine Real, na tleh nasel 10? in ker ni bilo nikogar v blizini (oskodovanca), potem nisem po celi veleblagovnici tekal in spraseval, ker bi najbrz hitro nasel 'lastnika'. Verjetno jih je izgubil kako bogati Hans
Tako dezurni kot obcasni nergaci bodo to obcutili. Denar se ne printa v bankah in luknje se krpa. Krpajo jih pa lahko samo preko ljudstva - dvig cen, davkov, trosarin. Enako bo za elektricne avte, investicije v elektro infrastrukturo lahko krijes zgolj z vecjo ceno elektrike. Iz noc ne more nastati 1
Pogovarjamo se namrec o biljonskih investicijah v virtualno valuto.
To?no tako. Kdo je ob?util krizo, ko so se amerikanci igrali igrice z nepremi?ninami.
Takrat je bil ravno tako v igri pohlep nekaterih.
In potem smo nasrkali vsi. Niti me ne bi brigalo, ?e ne bi bila vsaka druga novica o teh bitkonjih. ?e na ?uru sta me dva kolega fopala s tem. In to dva modela, ki sta spu?la vsak po 3000 mark z ke? the cash(if you can).In ?e jima ni bilo dovolj,zdaj vse prepri?ujeta, kako smo vsi ostali mone, ki se ne gremo tega virtualnega bogastva.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Najbr? jo rabi za pe?, ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani