Tilen5 6.444 Napisano 24. marec Jamralnik v2 Napisano 24. marec Slabš je monster kot pa en pir če smo realni Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 24. marec Formula 1 Napisano 24. marec Pa na 2022 je tud kar pozabil 😛 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 24. marec Formula 1 Napisano 24. marec pred 2 urama je FuManchu napisal: Vsake 15 let jim pa tud pripada zmaga🤣 2023 😅 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 22. marec Formula 1 Napisano 22. marec ferrari lepo lawfa down under Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 22. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 22. marec Ena na hitro Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 18. marec Aktualni dogodki! Napisano 18. marec Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 17. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 17. marec Šel mal tečt,..toplo pa je... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 15. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 15. marec Nimam naprave za wate merit, nevem kako to zračuna če sem iskren Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 15. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 15. marec Jaz sem tudi trpel,.. sicer za 23km/h na gorcu,.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 15. marec Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... ) Napisano 15. marec Učeri sm si uzel 1:15h in odlokesaril 30km z gorcem. Bo treba kake višince počasi začet delat. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 15. marec Formula 1 Napisano 15. marec (urejeno) Bogi merc tudi letos, tako kot sm rekel že na začetku,.. sicer jaz sem ga dal med top 3 😑 Popravljeno 15. marec od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 15. marec Tole je pa kr smeh Napisano 15. marec Kaj? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 11. marec Tole je pa kr smeh Napisano 11. marec pred 3 urami je Slivka napisal: A b se vidva rada na mojo lopato prklopla? Kaj sem pa jaz naredil? Binija pa kar dej Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 10. marec Tole je pa kr smeh Napisano 10. marec Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec Pa sej to je že vedlo od testiranj,..rbr pač #1 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec @g.Wankel leclercve težave z zavorami na stran,.. ferrari kar piči na hard gumah Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec Jah, rbr brutalen pace,..leclerc pa lock after lock Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 2. marec Formula 1 Napisano 2. marec Ne... bo pa dirka zanimiva ker masta FERRARI in AMR dober race pace,..merc mora žal to poštimat,.. pa še slab tire deg imajo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 1. marec Formula 1 Napisano 1. marec Qualy nekako tko kot se je pričakovalo,.. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 1. marec Formula 1 Napisano 1. marec jst mam glih predavanja takrat,..bom kar oboje mel pržgano haha Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 29. februar Formula 1 Napisano 29. februar Merc 1-2 na FP2 na 1lap RBR pa 0,5sec hitrejši na race sim,.. do Qualy ne bomo nič vedli Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 26. februar Tole je pa kr smeh Napisano 26. februar (urejeno) Popravljeno 26. februar od Tilen5 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. februar Pohvalite se,... Napisano 23. februar Nič ni letos, al italija al avstrija. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 23. februar Formula 1 Napisano 23. februar Kaže že tako. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 6.444 Napisano 22. februar Tole je pa kr smeh Napisano 22. februar Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Slabš je monster kot pa en pir če smo realni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani