Pod zunanjo enoto je praktično zmontirati en enostaven pladenj iz pločevine, ki ima luknjo za iztok vode in jo pelješ tja, kamor pelješ kondenz notranje enote. Kolikor lizoliraš, vedno bo nekje - ob visoki vlagi še posebej, nek kondenz in lahko ven prikaplja. Seveda je pa mojstrsko pravilno, da se čimbolj potrudi tudi z izolacijo.
Saj ta pladenj zunanja enota že ima v originalu, ker ga rabi za kondenz zunanje enote.Iz notranje enote je tja speljan kondez in potem skupaj od obeh v odtok...
A, ste odkrili Camino? Zadeva laufa na polno, dobra lokacija. Poizkusite še Stari Pisker v Celju. Sem prejšnjič šel prvič. Je pa tudi tam enako, skoraj sami tujci v strežbi oz. za manjša opravila v strežbi. Naročilo pobira par tistih, ki ima nalogo komunicirati s strankami. Eni so poštudirali sistem, tule tako ne najdeš več kelnarjev, če jih, je pa vse ena sama žalost, kot se lahko večina vidi po gostilnah.
Že parkrat sem bil tam in je ok,samo gužva je vedmo... 🫣
Zakaj pa bi bile, saj je to že leta preverjen sistem ogrevanja in hlajenja pri zmernem tipu podnebja.... 👍So pa prednosti in slabosti enega ali drugega sistema. Kakor komu kaj bolj odgovarja.....
Vse drži, kar si napisal. Mene je edino zmotilo to, da je večina natakarjev tujcev, ki ne znajo niti besede slovensko (pa niso iz juga ;))
Res je kar praviš, sem videl nekaj azijcev a ti niso sprejemali naročil in kasirali ampak prijazno stregli in olikano pozdravljali v slovenščini z razliko od enih iz juga.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa delavci, ljudje.... 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani