Skoči na vsebino

@SoulMan, recimo, da so mi v?e? avtomobili v stilu Bentleyev (?e RR ne smem omenit), kaj mi bo? priporo?il, ?e slu?ajno zadanem na lotu in si lahk privo??im kej takega? ;) Druga? so mi ameri?ke mi?ice epic, sam ne verjamem, da mi bo? lahk na?el alternativo. :D

Dobro, se strinjam, da vsak kupi avto iz svojega razloga, ampak glede na na?o mentaliteto, *khm*, se je pa ja treba pred sosedom pokazat z novim mer?otom, ane. ;)

pol bi blo tole zate :D

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=11335071&display=Ford%20Mustang%20V8%20GT

http://www.avto.net/Ads/details.asp?id=10746516&display=Ford%20Mustang%202.3%20EcoBoost%20Navi%20PDC%20Kamer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ooo bad.  sramezljiv

NE ?elim si met nobenga francoza al pa italijana. Amen.  :ph34r:

Sej pa mu n? ne manjka razen kak po?en feder :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skodilaki so mi se zmeraj obupni in ga nebi zelu met ne v garazi, ne kod v blizini bajte! :D

Superbu tanovmu pa ?ist n? ne manjka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil letno vinjeto za 2017 za 90?. ?eprav bi pa prodajalec imel marsikaj za povedati v Jamralniku...

Mo?akar dela v Agroindu in so dobili pla?o v Mercatorjevih bonih. Z njimi pa ne more pla?at elektru, Telekomu in komunali... Pa je ?el mo?i?ek v Mercator, nabavil sedem vinjet in jih prodajal sorodnikom in prijateljem, da je pri?el do gotovine. Bolj?e 630? gotovine kot 700? Mercatorjevih bonov... Je pa ?alostno, da se to dogaja v tej na?i koko?ki in da dr?ava tukaj ne more narediti reda...

sej to se ne dogaja sam v Mercatorju....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

glede na to kak?no logiko majo nemci znajo use mo?ne vrjante s?arat iz osnovnega modela ... itak je pa v zadnih 10 letih prevladala logika va?n da je znamka ( nemc najve?krat ), da je lep pa va?n mu je sam da bo sosed fou?ijo zganju, ostalo ljudi ne zanima ...

oblikovno so nemci dale? zadaj pred konkurenco, ?e mene upra?a?... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mojstra za stekla sem angaziral in je imel dela mjn kot minutko. :)

tut js sm mel manj kot minuto, ko sm prestavlu iz Demia na 323F, tokrat se pa ni iz?lo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

In pol ?e kr ho?te met te ob?rta ?rviva jabuka ???

Da bi men crkavala baterija na 3-5 dni, fuck off, pa da povrh vsega stane ?e ve? kot dopust poleti.

Kup? nek sinphone, baterija dr?i na mrtvo ve? kot teden ?e mu du?o ven vle?e?( ?e srfa? ma? za ve? kot dva dni),?e pa se mi program?ek odpira 5 sekund dlje kot na 7X dra?jem telefon?ku, kateri ima baterijo za cela 2-3dni, me boli ?oko.

Cez kake pol leta mi potece vezava, sicer z windowsi zlo zadovoljn, pa se bom vrjetn mogu prisilno poslovit od windows telefona, ker je vse manj aplikacij zanj :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ma ja, zdj bi bla itak samo ?e v gara?i za okras, naj bo ?e za kej koristna. No sej js bi imel tud marsikoga za pohvalit, ki kaj donira..npr jures prispeval 4 odli?ne 10 let stare gume, da se bo lahko ?e naprej veselo driftalo (seveda ne po cesti) :D

Men jo je pa ratal unicit, ko sm jo poskusu z nissana prestavit na alfo :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

A poznate situacijo, ko nekdo pred vami na glavni cesti na fertig zbremza (zaustavi avto), potem pa se ?ele loti zavijat, brez smernika, iTAAAK!  <_<

(saj razumem, ker je imel mo?akar nekega osnovnega Pola in so bili verjetno smerniki za dopla?ilo in ker je ?el nakup na tesno, si jih siromak ni uspel privo??it).  :harhar:

Takih pacientov ni mal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bebci cestarski, took pocas pacajo cesto od Kamnika navzgor proti Snoviku, ce bi snemal napredek, jebemu da kljub idealnemu vremenu, v enem tednu tezko opazis karkoli napredka. Dost mam tega fuka razkopanga ze vsaj 4 mesce alpa se vec! NE ME JEBATTT! :P

ti bo? jamral? pojt mal na avtocesto proti Celju te bo ?e bolj minil vse skup zakaj more? pla?at vinjeto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.