Je pa res da da se mi je 3dni naza isto zgodilo med Ajdovščino in Cesto,.. prehitim gospo(SLO), ki se vozi 65-70kmh po ravni glavni cesti,..pa mi torbi in maha
Te igre k si napisal lahko bp igras na 2060. Osebno bi dal se tiste 100-150 e vec in bi vzel 3060 ali 3060ti. Cpu bi pa vzel rzyen serijo, saj so dost cenejsi od intel. Recimo ryzen 5 3600 dobis za 200e.
za ta denar dobiš tud 12400f pa je malenkost boljši za igre in velik novejš.
se pa strinjam daš 100€ zraven (če ti znese) in vzameš kaj takega, je boljši napajalnik in grafična. so pa konfiguracije z Intel ali AMD procesorjem
Sinu star prenosnik igrice ne delajo dobro. Sin je star 12 let, igra pa GTA V, Apex Legends, CS-GO, FH5, BeamNG, Fortnite .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Povej do kok visok lahk cilamo glede stroškov pa se bo nekaj optimalnega našlo :). mogoče je pametno tudi pogledati ker nekateri sistemi nimajo naloženih windowsov in jih je potrebno potem še naložit.
če res ni nuja bi počaku kak mesec ali 2. AMD bo oktobra na trg lansiru AM5 procesorje in je velka verjetnost da bodo cene trenutnih procesorjev padle ali pa se bo mogoče splačalo kar novega kupit če bo price/performence dost dober.
Prav tako bo letos nVIDIA lansirala RTX4000 serijo, in koliko sem spremljal cene grafičnih kartic serije RTX3000 že padajo. Js bi počaku.
Sem pa na funtech naredu 2 builda. mogu bi še preverit glede dimenzije ohišja če bi spravu grafično in napajalnik not. pa pri Intelu bi mogoče lahk dal mal slabšo matično pa bi tm pršparu še par 10€
Bi blo pa dobro vedit kolk je star in kaj rad igra in na kaki resoluciji (1080p, 1440p,..) in kar je najbolj pomembno budget.
Zraven je tudi pribljižek mojga. edina razlika je matična in ram ker nimajo točno takega je pa cena primerljiva. sestavil sem ga pa v Q4 2020 (oktober-november).
Baje obstaja preprosta rešitev: streho namaži z oljem, pa štorklja ne bo mogla pristati - torej tudi dostaviti ne. Sicer še nisem probal, ampak vsaj v teoriji zadeva ima smisel...
To je v poletnih mesecih praksa gor. Še posebej je zanimivo pred večjimi mesti, ko bi dejansko prišel hitreje mimo kolone z biciklom. Ja, gor je kultura na drugem nivoju kot pri nas. Na žalost. 🙄
Kolk dejansko se pozna svetloba od fanov v prostor ? Jaz se pa ravno AIO vodno metal ven pa šel na silent AIR cooler 😛
drugač matična strix x570-E notr AMD
Pol mava tko isto plato. Js furam 5900x.
Js mam ponavad tko ful zatemnjene led al pa off. Pa se zatemnjena stekla mam na ohišju. Za ta aio sem se odloču sam zato k ma lepo pumpo (black nickel) pa tišje laufa k z noctuo ndh15 k sm jo mel prej not pa nižje temperature
Pravkar je NevLado napisal:
3080? Lete pare
Lp, plebejc z 2060
Hahah. To je blo kupljeno še pred korona podražitvami. Za mal več k 1000€. Sej zdej spet cene ful padajo. Proc in plata sta od oktobra če se ne motim (dobu 2 dni po tem ko je procesor prišu na tržišče) grafično pa kak mesec ali 2 kasneje
An incredible gravel bike for an incredible price – the Grail 7 delivers the optimal gravel-riding combination of rock-solid stability, agile handing, and a wide gearing range ready to spin up the steepest climbs...
Tale je. GRX 600 samo crank je namesto GRX 600 46/30 Rotor 46/30. Kao ima shimano probleme z dobavo in so bli primorani to menjat.
Sam se vozim tko 80% asfalt, 15% makedam pa recmo 5% gozdne poti. Trenutno me najbol skrbi, da je razmerje 30/32. Sem pa bolj zacetnik in "se" nimam neke moci za klance. Ampak, z vajo in rednim kolesarjenjem bo tudi to prislo
Sedaj moram it v lov za pedala in cevlje. Najbol se nagibam na CrankBrothers DoubleShot 1, da je kombinirano pedalo, da lahko grem tud v slapah na en kofe
js mam na svojem mtb funn bigfoot evo. za tvojga bi ble mal overkill . če boš mel clipless pa če nis navajen se zna kar hitro nardit da lepo padeš
Ne vem a pase sem ali v "pohvalite se" .... narocil sem si kolo 💪
Pomoje bom prvic v zivljenju imel svoj kolo
Ce je kdo firbcen ... Canyon Grail 7
nice, bom malo na canyon pofirbal opremo. Sicer je pa ql k ga doma sestaviš . Če neb menjal avta sem zase tud gledu novo kolo. samo sem gledal ebike, ker me koleno jeblje....
Jp, 30 let nazaj so slovel Tepanjske kremšnite najboljše daleč naokoli! 👌
Ko smo se peljali z morja smo glasovali, ali gremo na Trojanske krofe ali na Tepanjske kremšnite😊
Potem pa se je pojavila tista k..... a rastlinska smetana in neka fensi šmensi dietna krema pred kakimi 20 leti tak da je bilo konec veselja za želodčke..... Danes pa pojma nimam kake so, ker se iz MB peljem z veseljem mimo, ko pomislim na tiste dietne kremšnite, ki so včasih bile. 🥴
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mogoče te pa pozna
Povezava za deljenje
Deli na druge strani