Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim...
Jaz grem vedno tja osebno, prinesem print iz PayPal-a in mi takoj naredijo. Pla?am carino, vzamem paket in grem.
Sem pa enkrat (pred sedmimi leti), ko sem ?ele za?enjal z eBay-em in PayPal-om, prinesel na carino malce "predelan" izpis iz PayPal-a in je po parih minutah carinik pri?el nazaj na okence in rekel, da papir ni OK, da se ne ujemata niti ?ifra artikla niti cena. Sem samo zafarbal in rekel, da imam o?itno napa?en papir in bom prinesel pravega....
Tako, da o?itno natan?no preverijo vse.
..ocitno bom tudi js zafrabal...upajmo da ne bojo tok to pregledal...sam js pa sem narocu njemu da naj ne da nobenega listka notri...
Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«
FLM.
bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd
Hahaha. Hvala jures. Sm mislu da bi z labijem ustvarla najin podpodforum,pa ocitno nama ne bo ratalo. Haha..
e bjijta at ci ta tregova,kur da e montoj mund te shihena e ta shohish se si eshte. Ti nese don prit edhe pak. E pastaj e porosot. Ta. Shohim niher si eshte dvd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo ena slika avtoradia..
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani