Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL

thats it

aja pa anteno priklop :)

v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti

drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni?

tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported

Ja sj sem dal,bom se enkrat bolj to vse skupaj preveru,nekje je regija ampak slovenije ni nikjer,je nemcija,italija itd..austrije pa ni..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a je mpeg4?

Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema..

slike prilozim kasnej...

jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz grem vedno tja osebno, prinesem print iz PayPal-a in mi takoj naredijo. Pla?am carino, vzamem paket in grem.

Sem pa enkrat (pred sedmimi leti), ko sem ?ele za?enjal z eBay-em in PayPal-om, prinesel na carino malce "predelan" izpis iz PayPal-a in je po parih minutah carinik pri?el nazaj na okence in rekel, da papir ni OK, da se ne ujemata niti ?ifra artikla niti cena. Sem samo zafarbal in rekel, da imam o?itno napa?en papir in bom prinesel pravega....

Tako, da o?itno natan?no preverijo vse.

:blush::blush::blush: ..ocitno bom tudi js zafrabal...upajmo da ne bojo tok to pregledal...sam js pa sem narocu njemu da naj ne da nobenega listka notri...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak ze 2dni avtoradio na carini pa miso se pogledal kao carini je odredil pregled paketa. Nesposobni kot da ne vidicon da je to Sam avtoradio. Kr neki

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No js se bom pa pohvalu s teem da sem ucerej avto opral,usnje namazal z eno kremo,in se prov cuti kako mehko usnje bo. Pa mal prtljaznik pospravu.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«

FLM.

bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd

:party0035:

Hahaha. Hvala jures. Sm mislu da bi z labijem ustvarla najin podpodforum,pa ocitno nama ne bo ratalo. Haha..

ko gre labi dol kr pozabi pisat slovensko. Hehe

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

per hajr :)

cilin dvd e mure?

Flm.

e bjijta at ci ta tregova,kur da e montoj mund te shihena e ta shohish se si eshte. Ti nese don prit edhe pak. E pastaj e porosot. Ta. Shohim niher si eshte dvd.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

Tak?ne so vse ko grejo od iceman22-a. Jih zgoni do konca, pol se jih pa znebi! Hehe :hohoho::lol:

ja itak treba jih je zgonit..sj se vidi kaksna usta ma..kr ene 3x vecje..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

bu?man a vse novo?

Dobi? zelo poceni in novo skoraj prek baby oglasov...

ja vse novo..nimas kj prvi otrok,sej potem pa prisparas za nasljednje otroke,pac koker jih bo bog dal..hahahahha

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.