Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Ženske so kot tole vreme: malo tople, zmerno oblačne, pretežno vlažne in predvsem nestabilne...

... redno tudi pihajo in občasno grmijo in bliskajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 20 urami je Slivka napisal:

ma zdi se mi, da Titanik ni nasedel na ledeno goro

Nasedel, zadel... ni glih neka velika razlika v pomenu besed? :nevem: Bom pa drugič bolj pazil na izbiro besed. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 20 urami je Slivka napisal:
WWW.PLANET-TV.SI

Da kanal C0 že pušča, dokazujejo strokovnjaki s področja gradbeništva. Zdravstvena stroka pa stvari pred...

So kmetje začeli opozarjati in protestirati, so vsi ostali samo tiho opazovali. Zdaj, ko je kanal skoraj končan, se jih spet najde nekaj, ki opozarjajo, da se ta zgodba ne bo dobro končala. In vsi ostali so spet tiho. S Slovenci pa res lahko delaš, kar ti paše, še v krožnik se jim lahko userješ, pa ne bodo nič naredili. A po drugi strani so pa pripravljeni skoraj ubijat, če se kdo samo dotakne njihovega avta...

Hmm ja... ko pa taisti kmetje točno na vodovarstvenem področju polivajo fekalije, ki jim rečejo tudi gnojnica je pa vse Ok. Takrat pa ni problem? Ne vem no, takrat, ko to polivajo te sterajo v kurac, da jim nimaš kej govorit kaj smejo in česa ne in takrat jim dol vidi za ekologijo, ko pa ni po njihovo je pa to glavni problem.

pred 23 urami je ignacij napisal:

Takega Macana sem pa mogel fotkat.

Screenshot_20240426_180842_Gallery.jpg

Skor tko k Dončićev roza Camaro.

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 7 urami je Bini napisal:

Kaj... :whatever:

Sej bi ti narisal pa mi je monitor vse barve za ta teden porabil. Bom ob priliki nalil nove. 🤡

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej počasi se bo razkrilo, da je tudi ta kvazi zelena agenda temeljila na lažeh, zavajanju, ponarejanju podatkov, laganju, koristoljubju, kot posledica pa znižanje standarda navadnih ljudi, enetgetske revščine, propadanje gospodarstva, industrije ipd. Vse očitno le in samo za neke osebne interese nekoga. Hmmm ja, že nekajkrat videno v zadnjem času, folk pa naseda kot titanik na ledeno goro.

WWW.24UR.COM

Nemčijo pretresa razkritje, da naj bi najvišji uradniki na ministrstvih za gospodarstvo in okolje iz vrst Zelenih ponarejali in skrivali dokumente...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zbil srno
Napisano
pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal:

Pri moji najdražji renoldu 15 let kasko. Sedaj ne več. Če sešteješ skupaj bi bilo to tolk dnarja, da bi komot iz žepa popravil vse praske in odrgnine pa še bi veliko ostalo. S tem da je bilo kasko poceni zaradi nizke cene avta.

Ko potem gledaš za nazaj edino kakšna asistenca bi bila smiselna. Ampak so tudi to sedaj svinjsko podražili.

Sej vsak se sam odloča... ampak tukaj si lahko zelo previden pa pride do spleta okoliščin, kjer nisi kriv pa ne moreš dokazat, da nisi. Potem foušijo je tud težko preprečit, da se ti ne podpiše na lak, kot tudi nerode na parkirišču me. Divje živali tudi niso na vrvicah, še manj pa vremenske neprilike.

Jaz osebno raje dam tistih 500-600€ na leto pa vedno upam, da mi jih ne bo trebu uporabit in sploh nisem slabe volje tudi če plačujem "v prazno". V bistvu sem celo presrečen, da ničesar ni. Ko pa pride toča pa mi tud ni treba bilo odpret denarnice, kar je pa svojevrstno zadovoljstvo.😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zbil srno
Napisano
pred 11 urami je Agerg napisal:

Kdaj se pa ponavadi odločite, da umaknete polni kasko? Kaj vam je prelomna točka? Starost? Koliko? Trenutna vrednost avta na trgu?

Načeloma nikoli - grem navadno do 10 let. Kaj pa vem - lažje spim, če mam k pa če nimam.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 12 urami je Slivka napisal:

Tetka Micka je trpela za demenco. Nekega dne je na obisk povabila dve prijateljici. Da ne bi pozabila, kaj dati na mizo, si je zapisala: “1.kavica, 2.piškotki, 3.narezek, 4.čajček, 5.sendviči, 6.sok.”
Tako. Obiski so prišli. Vsedle so se za mizo in se začele pogovarjati. Kar naenkrat pa Micka opazi, da je miza prazna. Hitro skoči za pult in pogleda na listek: “Aha, kavica.”
Skuha kavico im jo položi na mizo. Pocasi nadaljujejo s pogovorom, medtem pa pijejo kavico. Ko končajo, Micka pospravi skodelice in sede nazaj za mizo. Čez nekaj časa zopet opazi, da je miza prazna.
Hitro skoči za pult in zopet z listka prebere, naj najprej postreže kavico. Spet skuha kavico, nato pa se vse skupaj nekajkrat ponovi. Ob koncu obiska se prijateljici poslovita in na dvorišču pripomnita ena drugi:
- “Ta skopuška Micka!”
- “Ja, vsaj kakšno kavico bi na mizo dala...”

.... če bi bile pa tri prijateljice na obisku bi pa tretja vprašala: "katera Micka?"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kjer model pa maš? Lenovo zna nekako zaščitit, da ne crkne zadeva kr tako. Ponavadi gre le tipkovnica, če je kaka bolj pocasta pijača.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

Pa sej uro ima pa prikazano fajn na veliko :D

Ja sej... pa imel sem občutek, da je tekla precej hitreje kot druge ure. To je tista relativnostna teorija , ki pravi, da čas teče rezlično hitro v odvisnosti na kateri strani vrat WC-ja se nahajaš.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 5 minutami je dvorjan napisal:

No, vidiš, naš ZOE ima tako notranjost:

r-dam_1162216.jpg

Moram naslednjič tega novejšega sprobat, čeprav mislim, da sem ga že pa se mi je takrat tako mudilo, da me ni zanimalo nič drugega kot samo ura.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 minutami je dvorjan napisal:

Usedi se v kakšnega ID.3, tam bo šele plastik fantastik Hyundai Pony iz 1990 izkušnja.

res škoda, da VW tako poceni razrodaja ugled. E-Golf je bil svoj čas med boljšimi EV-ji po izdelavi, saj je kvaliteta temeljila na klasičnem Golfu. Je bil pa žal zato predrag in ne tako uspešen kot bi lahko bil.

Zato je pa VW šel z EV-ji v svojo ločeno smer pocenskosti in po moje se bo nasankal kot se že dolgo ni nihče od avto proizvajalcev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 minutami je dvorjan napisal:

Pa tudi primerjanje ZOE s P e-2008 ni na mestu, saj gre za dva povsem različna avtomobila.

V bistvu sem hotel pohvaliti Pugija, ki je res dober za tak manjši avto in po pravici povedano ne bi imel čist nič proti ga imet za mestni prevoz. Ne bom rekel, da je na istem nivoju kot Mazda 6, ampak je zelo blizu in prvič lahko rečem, da sem vozil tak mali avto, ki je dajal tak občutek kvalitete. Še celo to me ni motilo, da je SUV oblike. 😁

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 14 minutami je sportman333 napisal:

@dvorjan te ne bo pohvalil, ampak ti bo dal @Boss en velik minus :)

U fak... sem čist pozabil, da ima Zoe. sramezljiv

Pa sej to ni sam Zoe.... vsi EV-ji stari nekaj let so plastični skreti, kar se tiče notranjosti vključno z BMW i3, ki je cel plastik fantastik ipd. Celo Tesla ni dosti boljša pri starejših modelih. To je bilo zato, ker je bila konkurenca majhna in se je dalo šparat na kvaliteti materialov.

Zdaj je pa konkurenca hujša in se prav vidi, da so začeli igrat na karto kvalitete. Tale Pugi e-2008 se vozi res lepo, Zoe pa k lojterski voz, kjer je ropotalo in škripalo domala vse, a avto še ni mel 50kkm prevoženih. Plastika pa hahah... če bi takole nadaljevali je pa res vsak Kitajc boljši.

pred 4 minutami je dvorjan napisal:

Verjetno je šel s kakšnim tastarim.

Pa veš, da je blo clo res.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

In kako je danes s kolesom... 🤔😊😉

Sem doma, sam men je čist neugodno pri manj kot 15 stopinj kolesarit tko, da sam od servisa pa domov... ok še čez Rožnik, da vsaj lahko rećem, da je blo malce zanimivo. Sem moral zavorne ploščice sprobat, ker mi je prejšnje pobralo. Hitr tole gre od kar se pojam po vzpetinah in manjših hribih.

Sem pa za tja vzel Zoe, ampak če primerjam s Pugijem je Zoe en res navaden plastičen skret, kjer se ne da niti sedeža po višini nastavit. Se vidi, da ima kr nekaj let zaostanka in tudi Avant2Go jih umike ter menja za druge.

Kot keže bodo morali tud v EV-je vgrajevati boljše interjerje in sedeže, ker prvi navdušenci so že mimo, zdaj bo pa treba resne kupce pridobit to bo pa šlo sam na kvaliteto.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

No pa še današnja zgodba.

V glavnem, kolesarska sezona se bo začela in glede na to, da je kolo še v garanciji je bilo treba naredit še redni servis. Odpeljem, k majstru in pravi, da bo naslednji dan fertik. Ni panike, poberem kolesarsko čelado, rokavice in očala ter poiščem najbližji Avant2GO za domov.

Evo Peugeot e-2008 - en tak mali SUV. Se usedem nastavim zic in ugotovim, da tole je pa presenetljivo velik prostora za glavo in... tukaj rata zanimivo.

Prešine me misel, sej bi lahko mel na glavi celo kolesarsko čelado pa bi kljub mojim 192cm blo še dovolj placa do strehe. Ja ne bodi len nataknem čelado in res, placa je dovolj. No zadaj pa se mi vklopi tisti del možganov, ki ne deluje preveč resno. Ok čelada je gor, še kolesarske rokavice in kolesarska očala nataknem in speljem. Ter tako lepo do Litostrojske.

Se ustavim na semaforju in me zagledata dva starejša najstnika in se začneta smejat ter kazat s prstom name. Men šele takrat potegne, da tole mora bit res smešno za videt. Spustim šipo in jima z resnim ksihtom rečem: "Mi pravi kolesarji nosimo čelado tudi v avtu".

Ta prvi mladinc se je tolkel od smeha dobesedno po kolenih, ta drugi pa sploh ni več mogel stati in se je ulegal sred mesta v travo in se tako smejal, da se je kar valil na levo in desno. Prava definicija, ko nekoga zvije od smeha.

No vsaj nekomu sem polepšal dan. 😅

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa vem, jaz se policaju nikoli nisem lagal, je pa res, da će ne veš kam meri je bolje obdržat jezik za zobmi :nevem: Se držim samo tega, da ga ne pošljem v 3PM in sem normalen sogovornik on naj pa predava kar hoče četudi včasih misliš, da si se znašel sredi vica o policajih.

Tako kot ene 17 let nazaj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.