Skoči na vsebino
Napi?ite kaj ste sanjali
Napisano

laby - pametnjakovi? si kdaj bil na tekmovanju? jaz sm bla, pa vem, da je zmagu tisti, k je lovil po 10.00 uri v senci- ve? pa menda, da se s svojega lovi??a ne sme? premikati.

Ma kdo je to reku... sej lahko ?vingla? dokler te sodnik ne gleda, al pa prere?e? lahks sosedu, pa spet drugega v vodo vr?e?, tretjemu pa z njegove mre?e vse ribe pokrade?... pa zmaga?... :D:hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

od?tevamo dneve do paga :D kaj v na krfu je ?e bil kdo? ipsos? kake izku?nje, predlogi?

lp

Ipsos..... nice place to be..... po gr?ki definiciji je to sredozemski Miami beach

Objavljena slika

Predvsem zaradi doooolge pla?e, ki ni najlep?a, ampak so takoj ?ez cesto hudo dobri lokali, kjer se dogaja all the time....:aaaaa:

Spla?a se rentat kak skuter, al pa motor, jaz osebno sem vedno avto rental...

Cene so, kar je trenuten trend v gr?iji" precej zasoljene, hrana je bolj tako tako, ampak itak ne bo? imela ?asa jest... :hohoho:

pribli?no 10km stran je Gouvia..... kjer ma? par hudih hudih diskotek... se spla?a it....

Skratka... Krf je KUUUL....

Enjoy it on max...... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Morje 2007
Napisano

ulcinj (ali po albansko ulqin) je takrat polhen ljudi s kosova...polno!!! sem bil enkrat pa nikoli vec---je taka guzva da ne mores nc

zur je pa v budvi

lepota pa sv. stefan

Imam 4 km pla?e zase rezervirane..... zoom zoom.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cosmopolitan Nights07
Napisano

...Aaaam.... no nej vas razo?aram da cocktaile NE bom me?al... jaz samo peljem projekt in ga pol ?e za?uram tam... ?e je vse ok...

Skratka .... dogajalo se bo... folk bo super..... ciljna skupina bo folk od cca. 25 do 35 let.... profesionalni performance salsa plesalcev.... flair show, dj's, vj show, free drinks, hostese, kul nagrade.... skratka... en tak fajn ve?er... :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cosmopolitan Nights07
Napisano

Evo... zadnje mesece me ni blo.... in imam dober razlog za to....

Prpravljal sem ene precej kompleksne evente ki za?nejo ta teden.....

Torej ta dolgo pri?akovan koncept COSMOPOLITAN NIGHTS je kon?no za?ivel. Vabim vas na prvi dogodek v sklopu 15-ih, ki se bo zgodil ?e v naslednjih dneh. Prvi COSMOPLITAN NIGHTS torej v soboto 19.5.07 v Celju v LOCAL-u. Vkolikor nimate ?asa, vas vljudno vabimo na enega izmed prihodnjih dogodkov.

Ostali eventi:

SEM Ljubljana 25.5.2007

Lunapark Ljubljana 31.5.2007

Niagara Maribor 1.6.2007

Samsara Maribor 15.6.2007

Teracca Celje 16.6.07

post-228-1179321004.jpg

post-228-1179321015.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ahaa.... hm... vem da sem bil tam... nisem te pa videl..... <_<

Sem bil na enem sestanku... pa ?e enega sodelavca sem mel zdraven a?

Kakorkoli.... bom drugi? malo bolj pozoren... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kaj te zaj sliko bri?ete da niti videt ne morem...

david dobrodo?el nazaj :) drugi? pa v mb pozdravi ne pa da me tak gleda? kot ?e bi z lune pado :blink::D

Aaaa... :o Kje sva se pa sre?ala??????

Sam da se ti na forumu pojav? ?e toba?na zamuja z naro?ilom :hohoho:

aaaah.... tisto je marjetica d.o.o... to pa res nima veze z mano no.... !!! :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

?e pa neha vle?t pa za?ne? porivat :P

Bwahahahahah... kolk je tuki enih skupnih zadev z bejbami... sej govorimo o avtih a :aaaaa::hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo.. da pristavim ?e moj pisker....

Ker sem tudi jaz v stadiju kupovanja hi?e, oziroma najprej parcele sem ?e malo tipal teren in najbolj?a varjanta mi je pri?la pri bank Austria... ampak more? it direkt v Avstrijo na najbli?jo enoto... v sloveniji majo slab?e pogoje... kakorkoli... spla?a se prevert... :D

LP David

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.