laby - pametnjakovi? si kdaj bil na tekmovanju? jaz sm bla, pa vem, da je zmagu tisti, k je lovil po 10.00 uri v senci- ve? pa menda, da se s svojega lovi??a ne sme? premikati.
Ma kdo je to reku... sej lahko ?vingla? dokler te sodnik ne gleda, al pa prere?e? lahks sosedu, pa spet drugega v vodo vr?e?, tretjemu pa z njegove mre?e vse ribe pokrade?... pa zmaga?...
...Aaaam.... no nej vas razo?aram da cocktaile NE bom me?al... jaz samo peljem projekt in ga pol ?e za?uram tam... ?e je vse ok...
Skratka .... dogajalo se bo... folk bo super..... ciljna skupina bo folk od cca. 25 do 35 let.... profesionalni performance salsa plesalcev.... flair show, dj's, vj show, free drinks, hostese, kul nagrade.... skratka... en tak fajn ve?er...
Evo... zadnje mesece me ni blo.... in imam dober razlog za to....
Prpravljal sem ene precej kompleksne evente ki za?nejo ta teden.....
Torej ta dolgo pri?akovan koncept COSMOPOLITAN NIGHTS je kon?no za?ivel. Vabim vas na prvi dogodek v sklopu 15-ih, ki se bo zgodil ?e v naslednjih dneh. Prvi COSMOPLITAN NIGHTS torej v soboto 19.5.07 v Celju v LOCAL-u. Vkolikor nimate ?asa, vas vljudno vabimo na enega izmed prihodnjih dogodkov.
Ker sem tudi jaz v stadiju kupovanja hi?e, oziroma najprej parcele sem ?e malo tipal teren in najbolj?a varjanta mi je pri?la pri bank Austria... ampak more? it direkt v Avstrijo na najbli?jo enoto... v sloveniji majo slab?e pogoje... kakorkoli... spla?a se prevert...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma kdo je to reku... sej lahko ?vingla? dokler te sodnik ne gleda, al pa prere?e? lahks sosedu, pa spet drugega v vodo vr?e?, tretjemu pa z njegove mre?e vse ribe pokrade?... pa zmaga?...
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani