Skoči na vsebino
Mazda kofee bar
Napisano

Ne vem ampak men se zdi, da vsaki? ko pridem v ta bar, me nategnejo. Pridem ?ejen in grem ?ejen :ne vem: Edina tola?ba mi je, da je zastonj :bravo:

Kaj ?elite mister?

Jaz bom eno tole kofe si kr sam postregu B)

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moralaaaa - odkar mi je tojota popi zamenu filtr in sve?ke, gre voz ku duh, ne lih ko rde?, sam sm usen :D:ouje:

Sem te hotu ?e zadnji? vpra?at kdaj si nazadnje sve?ke pa filtre zamenju ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Dobr Si?i, ?e no?? vodke, pa ulet na en kafe, men prosm kakau s smetano! :danzoman::P

Uh zdele si bom naredi sendvi? z makovko pa en hot kakav :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

No Borut se mi je zdel, da si ti pod ko?o tud ?ustven. Dobil si kar nekaj nasvetov. Mene osebno njena poroka ne bi ovirala. ?e sta oba v tem ?asu dozorela (predvsem ti) potem je mogo? ponoven za?etek. Tisto z biv?imi jaz ne verjamem. Ko si mlad je te?ko ostati skupaj, ?etudi je oseba 'prava'. Pa? vsak mora 'probati' kako je z drugimi in ?ele potem vidi? kaj si imel. Jaz bi poskusil (?e je to sploh njen namen) in potem bosta vsaj oba spoznala ali sta za skupaj. S ?asom bo? spoznal kak?ni so njeni nameni - ali si res ?eli biti s tabo ali pa potrebuje nekoga samo za prebroditev trenutne krize.

Pa vedet mora?, da avti niso vse :hohoho: predvsem za ?enske ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Popoudne sm pa sli?u da stre?e ena ?udna deklina, k je tok ne-lepa, da nanjo mben niti bicikla ne upa prslont oz. grda ko lopov! <_<:P

Sej mogo?e ma kdo slike od nje! :hohoho:

Skratka zdravnik v popoldanskem ?asu odsvetuje obisk mazda kafe bara, sploh za tiste bolj bojazljive! :danzoman::D

Pa kje ti take pobere? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Evo za oba en Jegrovmojstr, proti prehladu, pa ?e zame enga, lepo prosm, pa mam Tu? kartico, tko da upam d cena nav preve? zasolena! :P

Ta ti ni slaba...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Zame đus, za Si?ija pa en kafe, zihr ga dans ?e ni! :danzoman::hohoho:

Ej hvala stari. Enga sm ?e, druzga se pa nam branu ;) sam pol moram hit nazaj k mam ful dela :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

?zmeden? saj mi bo ?e nerodno sramezljiv:lol: hvala vseen za zaupanje

?e lahko bi bil raje minister za promet, predlagam pa Siriusa za mandatarja - on ma najve? izku?enj kako se kaj dobro podma?e ;)

Ampak rabmo pa najprej stranko - SMF (slovenski mazda forum) bi bil kar lepo ime, rabimo pa tudi dober program:

Recimo nekaj to?k:

1.) vozila znamke Mazda imajo vedno prednost

2.) vozniki Mazd ne pla?ujejo cestnin in obveznega ter kasko zavarovanja vozila

3.) gorivo za vozila Mazda se financira iz dr?avnega prora?una tako kot vsi servisi in vzdr?evalna dela

4.) Tako kot je potrebno za invalide bi pred vsakim lokalom in trgovskim centom bilo potrebno rezervirati 20% parkirnih mest samo za vozila Mazda

5.) V kolikor je odtujeno vozilo Mazda se nemudoma aktivira Interpol in v akcijo stopijo posebne policijske enote s pomo?jo enot ministerstva za obrambo

6.) V kolikor ima voznik Mazde te?ave mu je treba v 30minutah zagotoviti brezpla?en helikopterski prevoz

7.) Hvaljenje drugih znamk in zani?evanje Mazde se ?teje kot sovra?ni govor, ki se ga strogo sankcionira

Boss-a za mandatarja :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

?e en kafe za Si?ija, pa en Radler zame! :danzoman:

Evo meni kofe pa voda, tebi radler, madmax si je pa kr sam postregu :danzoman:

P.S. enga bom pr?gal k ga ?e doug nism :P pa ne okol kepe :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Evo ti.

P.S. Pa ti tudi lahko pogleda?, ?e je kdo pred tabo kaj naro?il pa mu postre?e? <_<

Recimo jaz ?e zdej nisem dobu kavice :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.