Cakaj, voda se je dvignila nad raised floor? A ne bi to moral imeti neko odvodnjavanje glih za take primere, pa v primeru gasenja da gre tist gelcek, ali karkoli uporabljajo, ven?
ftrgalo je dovodno glavno cev za celo ?ilo rackov oz spoj, ki je zaradi pritiska ?la navzgor, to se vidi in potem padla na dno kjer je voda tekla 'normalno'
Tip ki je bil poleg je elektri?ar in je bil toliko pri sebi da je zaprl ventil. Samo tu je 4bare in fi cevi 12cm....
odvodnavanje je pa na rackih (vodno hlajenih), da ne ste?e po opremi ampak v podenj.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Haha, sam res... jaz sem vse drugo gledal in ?akal, da bo kak funny moment, recimo, da model pade in ves orodje strese v luknjo, pol pa brizgne gejzir hladilne teko?ine in poplavi celo sobo hollywood style.
to je le sprej 500L vode ki se je zlilo v podenj (raised floor)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja ampak se zdaj ne vemo a govoris o sluzbi ali domu
Drama tu v Ostravi, po?ila cel hlajenja v Datacentru, vsi racki pod vodo.....ni na?a krivda. Cel plan na glavo, v ponedeljek nazaj, a prej po avto nekako.....in to v Slovenj Gradec....zelo dostopno mesto z javnim prevozom...
Kamere ujele trenutek..13:20:35
Drama tu v Ostravi, po?ila cel hlajenja v Datacentru, vsi racki pod vodo.....ni na?a krivda. Cel plan na glavo, v ponedeljek nazaj, a prej po avto nekako.....in to v Slovenj Gradec....zelo dostopno mesto z javnim prevozom...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni formula ampak sem vikend frej v Ostravi in cehi so ravno izgubili bron.......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani