Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jest sem ko sem bil v BG in ?el preko telefona na gmail, je javilo in preverjalo ?e sem se res jest prijavil tam....potem sem ?e mail dobil, sem ga videl ko sem v SLO pri?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pizdani ebay, takoj ko se logira? v drugi dr?avi zablokirajo account in mora? preko postopka reseta passworda, kjer ?aka? njihov klic na mobitel!!! :vskalo::vskalo:

A ?e kar spojler kupuje? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Akumulator bo ?el....upam da ?e zdr?i dva dni....prej nimam cajta it kupit ga. Kaj predlagate, gledam FAAM,YUASA, MOLL...kaj je pa original zaen notri? dolgo je zdr?al....pa en xenon pralec mi je zunaj odbija?a ostal...wtf....sm hotu not pritisnit pa ni ?lo, na silo pa ne bom tega delu...jebemti zmrzal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Original prvotno vgrajen akumulator neki jamra, sli?im releje, lu?i ?mignejo, ampak na konc kresne (vse to v 3 sekundah) :bravo: ..upam da bo kmal konc tega mraza, naslednjo zimo bo pa potrebno po novega kot ka?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Je***i dr?avo, banana republiko slovenijo (ni vredno s z veliko pisati). Dobil nagrado za MOJE USPE?NO DELO v lanskem letu in WTF ima dr?ava tukaj da mi pobere 50%, pro***i gnoji zahojeni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zakaj tako proti FB, men je kul, ni? posebnega ampak kul. Mislim da nobenega ena minimalna malenkost v life-u kot je FB ne more tako onesre?evati oz. nekatere osre?evati. Men je fino to, da npr. redno vidim tja kamor hodim kaj kej dogaja, potem od razli?nih dj-ev sete pobiram dol ko jih objavijo, potem na?li smo se tisti ki smo bili sodelavci 10 let nazaj, in ko vsakega pot zanese v svojo smer in life, seveda po?asi stike izgubi? (razen pa? s tistimi ki si bil res blizu), no in tako se sedaj letno dobivamo, potem na hitro ?e glih koga gor vidim, se zmenim za pija?o,fitnes, kak?ne linke prepo?ljemo in komentiramo ipd. ipd.....sej se to vse tudi druga?e da, ampak tuki je pa vse na kupu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

No ja, mogo?e ?e pa bolj na ?iroko pogleda?, so pa lahko ta sredstva podjetju odprla kak?ne nove prilo?nosti, investicije, in to da npr. nebi bilo potrebno koga odpustiti....kaj pa ve? kaj je vse zadaj. Pa? ?e se druga?e ne da pridt do denarja se pa proba takole, na ?uden ampak legalen na?in.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jutri pa po ene 7-8letih spet smu?at :) Slu?ba ?asti Nassfeld....upam da pre?ivim in smu?anje in ?urko po smu?anju. Baje da ne pozabi? smu?at ?e 1x zna?....bomo jutr vidl. :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest ne poznam nobenga ki bi jih res merkal, sploh kak?ni poslovne?i, vem za enega ki je cca. 300t km naredil v dveh letih oz. malo ve? Audi A8 dizl....in je skor razpadu, tip je ?el v salon, ga dal notri odpeljal novi A8 pa za nekaj tiso? eur je ?e Porscheja carrera cabrio dobil zraven...videl v ?ivo vse skupaj v gara?i...pa prav da se nima cajta z njim furat :whatever:

Sej vsake tolk ?asa se najde kak?en na avto net, direkt iz Italije, totalno neurejen....mnogokrat sem pa tak?ne avte videl pri avtopralnicah (kemi?no ?i??enje pa to)....bo?e moj, kaj je to vse notr...?e ogorki od ?ikov po celmu avtu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Standard za Italjane, sploh bolj ju?no, od Padove dol....kaj vse sem videl v Rimu...nekako jim je ve?ini avto res prevozno sredstvo, pa bilokatere znamke je, kar je za moje pojme ok, boli te k...itak jih menjajo na par let z leasingom (ve?ina). Pa? tok tesno se zaparkirajo da gre ven tako da malo butne prednjega, zadnjega in tako dokler ven ne pride. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jest ne berem teh zadev, ker v 99% so neke teorije, katere v 90% ne bodo speljane v praksi....tako da lepo napisat zna vsak, kratko,jedrnato in prakti?no pa ne. Samo folk ?e vedno rad verjame tistemu kar pi?e in ne tistemu kar se naredi oz. je bilo narejeno. V 20letih je marsikdo marsikaj napisal v na?i politiki, pa vidimo kje smo.

Enako kot na faxih, nekaj napiflati in potem teoreti?no pisati test ter narediti je popolnoma nekaj drugega kot pa praksa....kar se vidi po firmah. Vidim marsikoga z diplomo,dvema,magisterijem a v praski glupi ko to?ak...in tega je ogromno. Marsikdo bi potem nekaj diplomatsko, z na?eloma, v kolikor...ipd...ampak pri meni je JA al pa NE...hitro odpikam take paciente.

Ups...mal iz teme za?li...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

Jest bi se takoj preselil v tisti kraj kjer bi na?el job, pa naj bo to KP, MB ipd., seveda da je tak?na pla?a da se spla?a, pa ne govorim o nekih vrtoglavih cifrah....pa? par 100 eur ve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

SDS, SLS, Lista Virant in NSi neuradno sploh ne bodo dvignile glasovnic za glasovanje o kandidatu za mandatarja Zoranu Jankoviću.

....se pravi ne opravljajo svojega dela, to bi morala biti izredna odpoved mandata...?alabajzarji eni, jaoo, kdaj bo kak?en politik, da bodo lepo dali 90% prisotnost na sejah in da morajo vsi glasovati o vsem...v kolikor ne, ?ao miki.

Da jest v slu?bi re?em, ma dons pa ne bom delal ker se ne strinjam z ne?im....tako letim da bi se ?e iskrilo. Kera banana rapublika je ta SLO.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.