izbol?ano naj bilo kompletno vzmetenje,bremze so spredaj tudi ve?je 4 batne ?eljusti. Baj enaj bi ?pilal vseskup dobro predvsem pa bolje od prej?nega modela
Bo? ?ov en giro pa bo? povedal ?e je kj bol
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Danes na Racelandu s testnim Twingom RS postavil najbolj?i ?as in dobil za nagrado brezpla?en time attack, s svojim avtom pa sem bil tretji v klasi samih Cliov RS (s tem, da je bil pred menoj en isti kot moj z nekaj dodelavami ter en nov 200 konjski, vsi ostali zadaj). Fajn je bilo in fajn je ?lo.
bravo!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Uff tole kar delajo zadnje ?ase tastari je ?isto mimo. Tudi meni med prazniki nekaj podobnega. Na kri?i??u iz BTC-ja na ?martnisko, se pravi iz BTC-ja sta dva pasova za desno in ?martinka ima dva vozna pasova, tako da vsak zavije na svojega (zavijal sem desno iz levega pasu za desno), in na semaforju, prvi v vrsti, prav tako tista mamca s Corsico...lepo zelena, speljem, in mamca iz svojega desnega, na ?martinsko zavije direkt na levega sem skor v kandelaber se zabou , hupa je skor pregorela...ampak na naslednjem semaforju...mama mrtvo ladna gleda naprej ko kip svobode i ne trza...da bi meu 2 pira v riti, bi ustavu, ji vzel klju?e iz avta in jih vrgu v 3pm.
itak .... zarad takih agresivcev so potem blemi na cesti
joke
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani