Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Kaj se spet dogaja na cestah, polna luna??

V?eraj pred mano, ata v 323f-ki (tiste ki so letnik 99-naprej), verjetno gledal semafor za pe?ce in na polno zabremzal na zeleni lu?i in ustavil :ne vem: ,danes zjutraj grem na ?iht, sem bil na prednostni ceti in me ?isto lagano sportski izsili neka gospa da sem ?lajfal na polno, malce dvigne roko kao sorry, zadaj v njenemu avtu pa otrok cca. 2 leti star :ne vem: , pridem skoraj na ?iht in neka gospodi?na parkira na robniku, nasproti mi je ?el avto in ona lagano odpre vrata do konca ne da bi pogledala, tako da sem spet ?lajfal na polno da ji nebi tista vrata skupi z njo snel. :ne vem: Katastrofa.

zaradi takih zadev ki so zadnje ?ase vse bolj pogoste na na?ih cestah in ponorelega vremena skoraj ne mine dan da me nebi zamikalo da bi si nabavil kaj takega: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1837958 :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

No pa da vas vidim, koliko nostradamusa je v vas!

nagradno vpra?anje se glasi:

Kak?na bo cena letne vinjete?

Le ?e okoli nagrade se moramo dogovoriti :ne vem: (vsi predlogi dobrodo?li)

Moja napoved: 155?

@edit: probajte bit ?imbolj ekzaktni. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Cen ?e niso uradno dorekli samo tista, ki je bila objavljena (213?) je bila mi?ljena v primeru, ?e bi ?e kamionarji imeli vinjete in s tem blazno zmanj?an priliv iz naslova kamionarjev.

Tako, da zdaj, ko so kamionarji ostali na klasiki bi lahko bila vinjeta tam nekje med 120-150? max.

Me prav zanima kolk sem se zmotil?

Hmm, dobil sem idejo za novo temo............in sicer kak?na bo cena letne vinjete!?

Check it out! :Dkak?na bo cena letne vinjete

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Sej to je to......edina stvar ki me je je strah (zdej ko se bom spet za?el voziti izklju?no samo po non-highway)........nedeljski in raznorazni samooklicani kvazi ?oferji, ki mi bodo z 60-70 km/h na ravnini razbivali jajca <_< da o kak?nih ?e bolj kamikaza style manevrih ne govorim.

No ja........bomo vidli je reku slep! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no vinjete?
Napisano

Polovici (o.k. pretiravam 1/3 pa res ) javnega sektorja pravkar rit ploska.........ko so izra?unali koliko bojo pri?parali letno z nakupom vinjete.

Par mojih sodelavcev jih bo imelo "notri" v manj kot enem mesecu :danzoman:

Hvalabogu nisem nikakor odvisen od AC........in sem ?e do sedaj 90% km-jev naklepal po "starih" cestah.

In ?e za konec........ne pozabite da je tole z vinjetami ?e za?etek predvolilne kampanije, in moram priznat da me prav firbec matra koliko glasov bojo JJ prinesle oz. (bogdaj) odnesle!? :ne vem:

Se vidimo na "starih" cestah! B):cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Ne, jaz nisem z malim zadovoljen... :hudicek:

Ja nevem kaj nej ti re?em, probaj z operacijo :P :ne vem:

Ok, ok, dol?ina ni problem,

:rulam::notworth::punk::zvizga:

A pol si zrihtal........in je kej bolelo, kak?ni stranski u?inki? :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Hmm, tole z velikostjo je zanimiva stvar.........trije najbolj zajeb. tipi kar jih poznam so vsi ni?ji od mene (180), tako da :ne vem:

Mislim da je precej bolj va?no kaj je v glavi, kot pa na mi?icah/velikosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.