Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

To je sicer res, Švedi so nekje na desetem mestu glede umrljivosti na milijon prebivalcev. Pred njimi so recimo države, ki so imele precej strožje ukrepe.

In seveda je logično, da bodo zagovorniki vojaškega režima sedaj na veliko glodali tole bogo Švedsko, pa čeprav niti ni neke krize. Kaj veš, čas bo pokazal, mogoče se bodo pa sedaj 'prekužili' in v bodoče ne bodo imeli več toliko težav. Čas bo pokazal. 

Tukaj je še veliko neznank, so še razne mutacije virusov v igri ipd..

Jaz se podpišem pod določene ukrepe, pod vse pa definitivno ne. Sploh sedaj, v službah ko bomo morali nositi po 8ur in več gor ta jajca od mask. Ja, to pa bo zdravo, tole obarvano tkanino al karkol že imeti ves čas na obrazu. Še očala bi moral imeti potem, ker okužbo lahko dobiš tudi preko oči, če smo že pri tem. Si kar predstavljam par pametnjakovičem v službi, ki so bli že pred tem sranjem pametni. :))

Problem je, ker sedaj vsi polagajo adute v cepivo, češ da je to oz. bo to naš rešitelj. Tukaj bo spet ogromno prilike za razna izigravanja, ter odlične zaslužke in pranje možganov ljudem. No sicer, dokler ni obvezno me ne gane :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne rečem, zagoto se najde kakšna vrlina, ki je celo pozitivna. Sicer je bilo pa kup jebanja v glavo. Sta mi tako fotr kot tast pripovedovala kako in kaj so jih jebal v glavo. 

Odraslega??

Odgovornega - Ajde, recimo..

Skrbnega - ...

Itak smo zašli s trenutno aktualne teme..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

OMG Alex, ljudi res ni strah. Sej ne morem verjet. Ne, res jih ni. Greš malo okoli bognedaj v kako trgovino, ne rabiš 10 minut da naletiš na vsaj enega histeričnega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kako bi se po?util, ?e bi prijatelj oku?il nekoga od tvojih o?jih z gripo. In bi bognedaj potem umrl. Sigurno ne bi bil tako nastrojen proti njemu kot se dogaja sedaj.

OK druga tema, ampak se pa da potegniti vzporednico. Nekateri radi posplo?ujejo, da jebiga, pa? par ljudi umre, ne bomo se zaradi tega prilagajali. 

1.) Zaradi "nekaj mrtvih" na cestah bi nam radi dali ?rne skrinjice v avto. Zakaj, saj itak zaradi takih in druga?nih vzrokov umre polno ljudi, par gor ali dol.

2.) Ko terorist v Franciji naredi masaker z nelegalnim kala?nikom bi vsi prepovedali oro?je (kljub temu, da se kriminal dogaja z nelegalnimi kosi). Zaradi parih mrtvih bi Fajonka prepovedala ?e no?e (I shit you not, prvopodpisana je bila pod enim predlogom!), v UK so celo o sekirah razmi?ljali, da bi jih regulirali.

3.) Po drugi strani pa zaradi "parih migrantov", ki delajo ?talo (in so tisti, ki mahajo z oro?jem in no?i, ter vpijejo "open borders or die") pa taista politi?na opcija ne bi storila ni?, oziroma bi spet spu??ala vse ?ez mejo, bognedaj, da bi jih lahko vojak legitimiral. Al bodimo dosledni ali pa ne.

4.) Zaradi take in druga?ne droge umre v Sloveniji gotovo kar nekaj Slovencev. In dr?ava kar prepove droge, brezveze, kdor je neumn naj se pa drogira.

Tako nekako se ljudje danes obna?ajo do coronavirusa in karantene.

Podpis.  :rispekt: V bistvu kratko in jedernato. In ja, tudi jaz imam prijatelja, ki je patruljiral na meji, in malo poznam situacijo dol. Mimogrede, a so se novinarji, ki so namigovali, da se je un dedek sam ugrabil ?e opravi?ili?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Treba bo zgleda razdelit ljudi na one ki bi ga radi imeli in jih izolirat pa en virus ?enkat in naj u?ivajo pa se hvalijo kako fino je,da so ga preboleli.

To?no tako , ker taki ne ?ivijo v strahu. Ve?ina ljudi je pa seveda v strahu in stresu in stiski, kar pa ?e dodatno pripomore k raznim drugim boleznim, ne samo korona virusu. Sej resnica bo enkrat pri?la na dan :)

Hecno, gre? v gozd na sprehod pa te folk slika in objavlja na spletu in se vsi zgra?ajo. A danes zjutraj pred banko vrsta tak?na kot je ne pomnim..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, saj to ne pomeni, da bodo pa vsi pristali na intenzivni. Mnogo jih preboli s skoraj ni? simptomi oz v obliki prehlada recimo.In ti so potem preku?eni. Naslednje leto ko bo spet na pohodu si re?en, vsaj za isti sev. Tako smo pa naslednje leto lahko spet na istem kot letos. Jaz sicer upam da ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ma saj ni tak problem, ok ajde, ?e bi bil to enkratni dogodek, to kar se sedaj dogaja. Sej JJ je imel prav, nikoli ve? ne bo kot je bilo. Bolj me skrbi kako bo naprej, kako bodo v prihodnosti ukrepali ob podobnih situacijah?? Bomo vedno vsi v karanteni, ustavljali gospodarstvo, zdrsnili v recesijo, ipd...Zadnje ?ase se mi dozdeva, da se iz te karantene ?e lep ?as  ne bomo izvili. Malce bodo popustili ukrepe, to bo pa to. 

'Strah' bo ?e nekaj ?asa prisoten, ljudje se izpod ?ela gledajo, v stilu ta je pa tista, ta je pa tista. ?e tko smo precej razdeljeni, take situacije nas bodo pa ?e bolj. Ah, pomoje je res bolje ugasnit vse skupaj in se zaviti v balon?ek..Manjka samo ?e ..beeeeee ... :-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

itak 40 evrov maske. Hja, ker je taka kriza in panika in oh in sploh, kjer ?e upokojenci dobijo dodatek, hja, jaz ne dobim ni?. Dru?ina s tremi otroki in ve? dobi, ostali pa prst v ... Maske niso zastonj, ?e smo ?e pri tem. 

Torej, moram najprej dat denar da grem lahko sploh zapravit denar v trgovino :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sej res, sedaj ko je ?olanje na domu, bi lahko podali navodila za izdelavo home-made mask recimo. ?e jih ni za dobit...ahhahah, sva?a res. Kam smo pr?li. ?e bi ne vem, lani konec leta rekel nekdo, da bomo v karanteni za 3 mesece ,bi se samo smejal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja, zdej itak ne sme? v drugo ob?ino tko da, specialkarji potem odpadejo, razen ?e bodo znotraj ob?ine kroge nabirali, kar pa pomoje spet ni dovoljeno.

Potem vsa ta cirkus z maskami. Najprej da ni potrebe, da samo v okviru bolnic, ker je osebje podu?eno kako se to nosi, menjava ipd..Sedaj so maske obvezne za vse? Kako , kaj? Kje naj jo dobim, ?e jo v lekarni nimajo??

Se mi zdi, da ho?ejo ?e malo strahu na ogenj prilit, ker seveda ljudje z maskami vlivajo strah..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja, to ?e ni nobene garancije. Ravno prej sem gledal prispevek od enga nem?kega dohtarja, kako naj bi v Italiji zdravili ter s kak?nimi zdravili. Tako, da te v bistvu na koncu pobere od zdravil.

Kaj ?e mutira? Precej precej ?asa traja preden zdravilo po uradni poti sploh lahko odobrijo. Mislim da vsaj 12 mesecev ?e ne ?e ve?, seveda ?e je izredno stanje ala epidemija, lahko poturijo skoraj karkoli, kar ima najmanj?o mo?nost za uspet, stranski u?inki so zanemarljivi v tem primeru :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bo, predvidoma jutri. Tudi kolesarit ne bo? ve? smel, razen ?e bo? ?el v trgovino. Jao jao, kam to vse pelje. Kaj nas ?aka , ko bo konec (?e sploh kdaj bo tako kot je bilo ?e..dobro vpra?anje). In bognedaj da se naslednje leto virus spet pojavi.

Hopacupa, spet za 3 mesece ustavit dr?avo. 

Sicer pa, vseskozi se omenja ?ibkej?e, rizi?ne skupine, zakaj potem niso za??itili njih? ?ele do nekaj dni nazaj je upokojencem namenjen ?as od 8 do 10 v trgovini. Recimo, zakaj ne bi potem njih dali v karanteno, gospodarstvo pa bi nekak (tudi ?e z delno mo?jo) furalo dalje. Ne, treba vse zapret.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Koronavirus= umetno ustvarjena gospodarska kriza, ker nam je ?lo predobro. Razlog za poceni nakup delnic podjetij. Razlog, da nas bodo prihodnje 10 let filali s korono, ni denarja za to, ni denarja za ono. Razlog za OBVEZNO cepljenje vseh. Kitajska na fini na?in zru?ila evropsko in ameri?ko gospodarstvo. In ?e in ?e. ?e bi bil virus pol toliko nalezljiv in pol toliko smrtonosen, nam kitaj?ki zagotovo ne bi mogli ve? mahat po TV.

se strinjate z napisanim? copy 24ur..

js se kr strinjam , ene 99%

Jaz bi se kar strinjal. Bo ?e zanimivo, ?as bo pokazal..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To?no tako, odpovedal je zdrav razum. Na?alost. U bistvu me po?asi za?enja skrbeti. Kok enega gneva, gro?enj, hujskanja ipd je recimo na fb.

?e malo do fizi?nega nasilja in so dosegli svoj namen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja zanimivo bo, jaz mislim da je vse to okoli koronce en velik izgovor za nekaj ve?jega. ?al.

In ne bo koronca tista ki nas bo pokoncala, ampak vsi ti ukrepi, sploh tisti ki ?e prihajajo. Noro, folk ma ?e ?isto sprane mo?gane. No enim ?e funkcionirajo.

V?eraj nas je sredi polja, nikjer nobenega napadel en tip ki je v vozi?ku vozil otroka.

?e?, kaj mislim ker sva z ?eno hodila po desni strani ceste {asfaltirana za 1 avto} in ne po bankini, da je minimalna razdalja 1.5m in take...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.