ok kar se volana ti?e za 110? dobi? od trustmasterja s sklopko, gasom, bremzo pa sekven?nim menjalnikom dost dobro zadevo (za pc) tut un momo ni slaba zadev?na.
Tale GTR se mi pa kr dopade (morm prznt da je GTR nekek moj sanjski avto (jeb? por?eje in podobno sranje))
mogoce pridem js tezit za kak prenosni disk ok?mate kj popusta?
mamo jih ?e za popust bi se tut dal zment ampak ?e ?? cnj skos pridt naro? na spletu, pla?i po predra?unu in nared osebni prevzem v megi pol me prid pa u city-ja pozdravt
''zamudu'' 10 minut na ?iht (isku parkplc v gara?ni hi?i za zaposlene) in me ?efica nadere da kaj se grem itd. pol me pa pra?a kje je sodelavc (pa ka sm mu tajnca al varu?ka bemu..(valda je tut on isku parklpc u isti gara?ni hi?i)) pol smo pa s5 mal mi?ke prekladal da bodo lep? stale, in temu je sledilo prekladanje monitorjev, da bodo enaki skupaj.. you get the picture
Uspe?no opravil zastonjski te?aj varne vo?nje bil odli?en v zsvorni poti (na klancu dol sva se sam z eno laguno toukla, sva bla ful izena?ena, laguna me je premagala) bilo je dobro, sploh kr je blo zastonj
Naj ?e omenim, da sem prvi? v ?ivljenju koristil dopust (prej ga nisem mogel) in je kr fajn filing k si na vranskem pa tera? svojo makino in se zaveda? da kljub temu da te ni v slu?bi bo? pla?an
S ?efom sva kupla X?katlo s kinectom pa kinect sports skupi sva dala 320? torej vsak 160? dans smo ga sporbal noro je utrud? se pa tut res je dobra zadeva.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hammerfall glory to the brave
Povezava za deljenje
Deli na druge strani