Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 20 minutami je Alex napisal:

Dej malo manj nakladaj in lepo se odpravi s svojo češko  prikolico med svoje čez mejo. Kar je hec je hec, ti si pa pravi p... In the ass. 

Prikolica je slovenski proizvod. TPV. Ja, grem raje med svoje, kot pa med take, kot si ti. Zadnji stavek pa ne razumem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Logar je zmagovalec na naslednjih volitvah, definitivno. Moji kolegi, levičarji, ki so po pomoti glasovali za pernatega, pravijo, da bodo na naslednjih volitvah, če  Logar ustanovi stranko, glasovali zanj. Perutnine itak niti  eden ne prebavlja, ker delajo samo škodo. So škodljivci. 😉

Nima veze. Dal bi komando, da se morajo vozit v vsakem avtu po tri, štiri osebe. Ne pa, da je v vsakem avtu eden. Potem pa gre vse v maloro. 😊

No, normalen človek tega ne bo izjavil. Še v Dolomite se sam pelješ. Pred svojim pragom popucaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano

Nabava sendvičev in piva za na dopust...in to na Hrvaško. Prikolica pripravljena, Alex se pa smeji...ker ne zna prikolice vozit...

30% se podražilo proti lanskim cenam. Ampak to nas ne ustavi. Nismo nacionalisti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Alex napisal:

Saj bi, saj bi, a kaj, ko me par dni ni gor pa  že vsi v luft, da kam sem se izgubil. 🤗... Še posebno Šrek. 😉

Pa tak fajn je blo... 

Uro na dan sem na igricah. Pol ure zjutraj v službo na vlaku in pol ure popoldan iz službe z vlakom. Sudoku, za možgane na pašo al pa kake karte. In to je to... Meni dovolj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Kako Alex ve, kakšne so cene kave pri hrčkih, ko pa že 96 let ni bil dol?

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tema Vrtičkarji tako in drugače je prepovedana na mazda forumu. O igricah tudi prepovedano komentirat. 

Prosim moderatorja, da Alexu onemogoča vpogled v te teme. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Zraven postavi še Lado Samaro, Škodo Favorit, Yugo Florido in ZAZ Tavrio, z boka bodo precej podobne 'petarde' :)))

Pa CX-30 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

HB varjanta je do 12 letnika. Prečke so fixne in se montirajo na pripravljene luknje. Kovček pa thule pri meni. Lahko posodim, če rabiš. 

Lp 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.