Skoči na vsebino
BiteFight
Napisano

Evo jst sm prenehu igrt igrco ker mi je ratala totalno brezvezna, pa vid se da sam ?e dnar ho?jo. Mam 0 zlata pa naj napadajo kokr ?jo, boli me :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jah, je grd ob?utk k je ?lovk brez o?al k slepa kura :(

Trenutno je stanje 1.00, sam bo po?as spet treba menjat o?ala. Super, ?e 1,50 se bli?a :(

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dando1
Napisano

Use naj naj, pa da bi prodau use avte k jih ma? na voljo za tvoj RD :mi pijemoo: :ouje::vino::cheers::vesel:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Matr vola, kera psihiatrija pr nm doma, usak neki po svoje kokodaka, kregi, sva?ta... :(

Sj smo huj k ?vali.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Kaj pa bo pisal zdj v prometni, hiro?ima radioactive green al kaj :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Jst bom igrou dokler se bo lah kokr tok dal normalno upgrejdat. Za te igrice prek neta ne dam niti 1 cent, kje ?ele da bi to pakleno kamenje kupvou. Prou manipulerajo s ?love?kimi mo?gani da bi jim ja dau tistih 10? da si bojo lah ustvarjalci teh igric nove avte kupil. Ko se nau ve? dal igrat kokr tok normalno zastoj jo neham igrt. Simpl k pimpl.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Komar
Napisano
:cheers: Use naj naj bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :bravo: :mi pijemoo: :vino::vesel:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

U matr, to pa res ni biu dobr dan :(

Pr men je pa tud ista fora to, k sm najbl ?iv?n, pa k se mi najbl mudi (se mi ne pogosto) se najde en pacijent k misle da 50 na uro vozjo rakete v vesolju <_<

Pa seveda ma skor 100% dizla k mu je o?itno ?koda je tistih 4L k mu ?re (sdi), in nikakor ne najde stopalke za plin da mi mal pohodu tista jajca <_<

Pol ga pa mal ustrahujem dokler ne dojame da je tistih 35 res mal premal za naselje :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.