Čista resnica. Nazadnje, ko sem stal v kolini proti Ljubljani (temu ne moremo več reči vožnja), se je zdraven mene premikal Lambo aventador. Še s skuterjem ali celo biciklom bi bil hitrejši. 😊
The three-cylinder powertrain has a combined power output of 1,044 kW (1,400 hp; 1,419 PS) and 1,849 N⋅m (1,364 lb⋅ft) of torque. The 5.0-litre twin-turbo V8 from the Jesko will also be offered as a $400,000 option. The V8 powertrain has a combined power output of 1,700 kW (2,300 hp; 2,300 PS) and 2,750 N⋅m (2,028 lb⋅ft) of torque when the engine runs on E85 fuel.
Ja je pa prišel, na ministrsko mesto direkt iz UKC-ja, ki je HQ bele mafije. In glej ga glej zdaj pa mislim, da je spet nazaj v zdravstvu kot predsednik onkološkega inštituta. Verjetno dobil mesto kot nagrado, ker se ni lotil sprememb.
Še 1x na to ministrsko mesto mora priti nekdo, ki ga mafija ne pozna in mu ne more že takoj na začetku stisnit kujones.
Če pomislim, da smo hodili, ko smo bili mladi,(pred štiridesetimi leti) vsak petek in soboto (pa tudi vmes) v Brtoniglo na pizze in ombolo v testu, pa v International club v zeleno laguno.😊
Tam so igrali vsak vikend rock bandi iz Nemčije, Anglije, Skandinavije...
Ajde, sej Istra ni tok problem...tam so večinoma Italijani ali Slovenci
Sodelavec se je pravkar vrnil iz Paga. Pravi, da so navili ful cene, gneče pa nobene. Edino v Zrečah je nekaj pijanih in zadetih Angležev. 😊
Boš dal odpoved ker sodelavec hodi na Hrvaško? Ali si tudi na šihtu dosaden kot na forumu? Glede na to, da si se tu že parkrat poslovil, imaš tudi na šihtu svoje tantrume in zgineš za par dni? 😅
Slike so večinoma posnete v 80-ih in takrat smo slikali v barvah. Tole je eden malo manipuliral in barvne slike spremenil v čb. Zato, da se pokaže kako je bilo grozen črnobel svet takrat.
Jaz se živo spomnim, da sem babico vprašal, kdaj je svet ratal barvast, ko sem gledal črno-belo TV in slike
Glede na to, da je Avstrija trenutno moj drugi dom, še nikogar nisem slišal, da bi odpovedal kakšno rezervacijo. Lih obratno, mojo vsi sprašujejo, zakaj ne gre na Hrvaško, k je tok fajn
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To sem čakal
Povezava za deljenje
Deli na druge strani