recem da ni mozno zato,ker ti pravs da mi reces da to ni mozno,zato ti recem da ni mozno ce ti tko reces da ni mozno,mozno potem ni...je mozno pol da ni mozno ce ti reces mozno je,mozno pol je,kaj ti pravs na to?
ja rad bi si speku ena jajca na oko za frustek...in tako bo temu...
To je vse, kar sem ?elel sli?at. ?e tebi Jan?a re?e, da se pokni iz mosta, bo? to naredil. Stari, sori, jaz v to dr?avo ne verjamem (ve?). Tudi na prometnem podro?ju ne. Kar pa ?e ne pomeni, da sem vse to, kar si napisal ti. ?e misli?, da si me proku?il... niti na 100 kilometrov ne In vse to kar pi?e? je ?koda tvojega ?asa, ker jaz sam vem, da to ni res in me tvoje nakladanje samo zabava
Skratka poanta vsega je: TAKO KOT SI ZMI?LJUJEJO OMEJITVE, TAKO SI TUDI VI?INO KAZNI
Tista z Anglijo je pa zelo slab primer. Govora je o hitrosti, ti pa me?a? jabke pa hru?ke. Smer vo?nje nima tu nobene te?e. Nazadnje sem naredil ene 2000 milj po njihovih cestah pa nisem ?util nobene potrebe po spremembi vozi??a, ?e to misli?...
In razsvetljenje: Kaos je ?e vedno lahko red, ?e se ga vsi dr?imo In "dinamiki" smo zelo tolerantni. Celo do tak?nih kot si ti.
?uj, ni se za sekirat Jaz to itak vem in mi sladko malo dol visi, kak?nega si me on predstavlja. Vem, da s svojo vo?njo nikogar ne ogro?am in vem, da nisem divjak. Verjetno bi v 11 letih ?e lahko bil razlepljen nekje, ?e bi mi ?lo tako slabo.
In tvoj argument za neprestano upo?tevanje omejitev je...? Pa ne mi trosit spet teh prometnih znakov, ker tega sranja smo se ?e naposlu?ali in ve?inoma ugotovili, da niso vsepovsod upravi?eno postavljeni. Tak, da taki argumenti, da ponavlja? za nekom nekaj, kar sploh ne ve? zakaj, je brezveze.
Zdaj pa ti, ki me tako dobro pozna?, povej, katero to?ko vse kr?im. Lahko pripi?e? to?kam tudi ve? uporabnikov foruma, da si potem lahko naredi? excel tabelo, jo sprinta? na A4 in da? na steno. To bo zabavno ko v ?oli
sej to se ne gre za njega,ampak za kolega uglavnem skrajsano,zenska je cist kr ena,kr ena tamala k misl da je huda al nevem kaj,vi pacjenti (ti in tvoj kolega) ji pa dajate zadovolstvo da razmislate o nej in se ukvarjate,posv v 3 pizde in smo zrihtal...se kr res je eno govedo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
legenda.
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani