hvala hvala... tolk o vrtoglavici, bledosti in slabosti jz sm zdravnicam not ?tose pravo ko so mi kri pile pol je pa rekla tule se vsed ?e ti bo slabo pa sm reko eh.. grem jz lepo kr domov predn kako butasto zinem dobil ?eton za kavico in toplo malico na ktero grem ju3 (dobil bon)...
to sm mel v raziskovalni... grenlandija se topi in te?e voda v atlantik... tam je pa tok ki se na ju?ni strani grenlandije dviguje in te?e ter se segreva ob obali ZDA in nato posledi?no zakro?i v nasprotni smeri urinega kazalca proti evropi in nas tako ogreva... in ?e se ta voda iz grenlandije v velikih kvantiteah izlije se tam ne more tok ve? dvigivat in segrevat ker bo ta voda stopljena to onemogo?ala... kro?enje se prekine... ledena doba
Da vam na hitro predstavim kaj se dogaja in kar NI pravljica... Za vse ki ?e niste videli priporo?am film "Inconvenient truth"... Al Gore predava... V zadnjih 10 letih pravijo vsi znanstveniki da smo stopili toliko ledu na da ?e 10 pomno?imo z 1000... seprevi v 10 000 letih se ni toliko ledu stopilo... V vseh teh letih so zginili najbolj znameniti ledeniki... Nivo oglljikovega dioksida pa je bil do zdej za primerjavo ?e imate od nastanka zemlje pa do 50 let nazaj 2m visok zid in tu sedaj raven tega vmes niha... 1950 je blo 2m, 1960 2.5m, 1970 3.5m, 1980 5.5m, 1990 9m, 2000 14.5m za leto 2010 pa napoveduje rekordno 20m... Vam je to pravljica? MENI NI... vse je znanstveno... vse gre izven grafov... men to ni pravljica za lahko no?...
Pa naj ?e slike govorijo... Jih bom ?e nekaj nalepil ko najdem tisto tran ki je imela tega na tone v arhivih... vse med leti 1950 pa do 2005...
Tole je bil ledenik brez zelenja...
Skozi te kravese te?e voda v morje.. Ko so to vidl so se skor zjokal znanstveniki ker so jih na tiso?e za?el odkrivat
Grenlandija gre adijo...
Kaj bo ?e re?emo ko ga jebe... (kar je obarvano grenlandije se more stopit in se bo v naslednjih 10 letih da nastane pojav na sliki...
Zadeva ?ist simpl.. Vsak dan zabije? 1-2min da poklika? pa ?ao... Zbira? pa? to?ke in si za te izbere? nagrado (ipod, xbox, iphone, dell notebook, mac book,...).. Na izklopu so ?e poskusl in so dobil... Pravtako je edn poljak dobil XBOX360 Elite... Majo tut forum kjer folk pi?e kaj je dobil pa od kod so... Tko da za moje pojme ne gre za nateg... Je pa stran trenutno do srede baje na update in rehlo "?teka" (ne ka?e prav to?k, vn me?e,...)
RABTE PA INVITE OD NEKOGA tko da kdo bi hotel probat naj po?lje PM z e-mailom... Pol ko se pa registrira? pa vnesi od podatkov samo ime in priimek, druga so pa podatko o spolu, kraju, ?asu,... Ho?jo ?tevilko sam ni obvezna ?e kao zgubi? password.. Ni pa nikjer kake ban?ne ?tevilke al pa tega... Ime pa priimek pa pravo vnesite ker pol je to default kam po?lejo sam ?e po?tni naslov dodate...
manjka mi ?ist mal to?k do tega da vzamem PSP in potrdim ali ovr?em mit o tej strani...
tisti k ste prpravljeni mi pomagat mi samo e-mail naslov po?lite na PM pa vas dodam oz. po?ljem invite za stran in se samo prijavite oz. registrirate magar z fake podatki...
Saj tut Suzuki Cappucino-ta, Mazde AZ-1, Nissan Cube, facelift Cliota V6, in ?e marsikaterega ni.... Po drugi strani pa Japonci nimajo Yugota, Fiatov, Renaultov...
Clio V6 Sport un zlo zlo ZLO ?rok je v celju pri enem dilerju... sam brez tablc.... tko da pomoj naprodaj....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani