Vsak po svoje. Jaz ko grem na dopust, vedno "povsem slu?ajno pozabim" mobitel in uro doma. ?e pa ?e imam mobitel s seboj, pa zagotovo na dopustu ne zvoni, ker ga "pozabim" pri?gati... Potem me pa sploh ne gane, a je signal ali ga pa ni... V kampih imajo ponavadi brezpla?en brez?i?ni internet, toliko, da pogledam po?to in vremensko napoved, pa ?e to je v?asih preve? dela, ko sem na dopustu...
Aja to se blo mi?ljeno na Jesenicah. Jaz pa priznamm, da mi pa?e ta tehnologija. No mobitel je na?eloma tudi pozabljen. Druga?e pa skoraj enako kot doma...kaj ?em po?et, ?e mali spi ?e ve? kot doma:)
To ima Labi prav:)Cene pa kar lepe...bila v Bluesun hotelih tudi v Tu?epih (ta zraven nas je allinclusive).Vem da ima? ti malo pun?ko Spekter (?e se prav spomnin iz slike) in tukaj zraven nas je super otro?ko igri??e).To ti pi?em ZS ?e kaj najdem.
Ravno za tisti konec i??em. Priporo?i mi kak dober apartma ob moru
Ko smo se pripeljali do Makarske so zunaj stali in imeli table prosti apartmaji:) Mi smo tukaj: http://www.apartmanija.hr/apartmani/tucepi/apartmani-ratko/11000 apartma je res 3min od morja. Si pa lahko ?e kaj zapi?em usput, ko se bomo sprehajali po promenadi.
Pride mamica po otroka v vrtec in vidi kako vsi sedijo v peskovniku. Tipkajo po telefonih, ograja od vrtca odprta, vzgojiteljica pa spi na klopci. Pa vpra?a mamica vzgojiteljico: "Ja kako si pa lahko dovolite spanje? Kaj ?e vam kateri od otrok zbe?i?". Pa pravi vzgojiteljica: "Ne, ne to se pa ne bo zgodilo. Wi-Fi lovi samo v obmo?ju vrtca.?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje pa je tole? Izgleda super.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani