Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Missy je najdalj?a Ameri?ka reka. Amazonka se ?e enkaj ?asa tepe z nilom, ker je Amazonki zelo te?ko dolo?it pravi izvir. ?eprav ?e se ne motim so tudi izvir Nila ?e nekajkrat prestavljali.

Je pa tako Nil je najdalj?i, Amazonka pa pokriva dale? najve?jo povr?ino. Se pravi Nil najdalj?i, Amazonka najve?ja.

?eprav takole vpra?anja na ulici so krneki, vem da ?e bi mene kdo tkole po?rebal, ko se sprehajam in tuhtam neke svoje stvari,d a bi tudi marsikatero vpra?anje zabluzil.

Mi je pe ostalo v psominu, ko so na enem radiu mel podobna vpra?anja, pa je bilo vpra?anje kaj tankajo v avijone, pa je ena odgovorila nitroglicerin... :aaaaa: Kaj bi to pokalo :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam ?e prebere? ni bil edini. Zato je streljal, ker si noben drug ni upal... ?e golman je mogu strelat.

No ko berem odzive, je ve? ali manj ena misel. Da so te in take zmage veseli samo navija?i Chelsea, pa ?e te ne tok, glede na borno ?tevilo, ki se jih je pojavilo na proslavni paradi.

Kar so pokazali v polfinalu je ?e bila patetika, da pa gre? z ekipo, v katero so se zmetalo miljonov da glava boli, igrat bunker v finalu, je pa ?alost. To je pribli?no enaka ?alost, kot tiste Shumijeve nesre?e, ko se je raje zaletaval in tako osvojil prvenstvo, kot pa z dirko.

Tudi sickipedia je polna ?tosov na ra?un Chelsea-ja in sevede Terry-a in njegovega proslavljanja.

Sploh ta je bolana, ne samo da se je preoblekel v tekmovlani dres po kon?ani tekmi, dal si je tudi ??itnike gor.

Te proslave znajo bit zajebane ka?e.. :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Res je. Videt je blo, da je nesigurn, samo manj kot Schweini, ki je bil ?e tok, da se je med tekom ustavil.

Za Robbna sem pa pred strelom nagals reku, da bo falil, ker v velkih sitaucijah zmer poklekne. Zaribal je na SP-ju, zaribal je na najpomebnej?i liga?ki tekmi (penal in ?anse) in zaribal je tudi zdaj. Jedva je spravil penal mimo Ikerja.

Njegov spor z Riberyem pa je bil tudi o?iten. Medtem ko je francoz dajal podaje njemu, se je Robben za to odlo?al zelo redko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

V?eraj se je pokopalo nogomet. Chelsea si je od zadnjih 4 ekip najmanj zaslu?il pokal. Bolj si ga je ?e celo zaslu?il Real. Chelsea ni pokazal ama ni?, razen kako imeti ogromno krompirja ko igra? bunker. In ?e ta bunker so igrali slabo. Barca in Bayern sta ga prebijala za ?alo, samo ko ?oga ni hotla v mre?o.

Isto je blo kot da bi gledal Grke na EP ali pa letos zadnjo tekmo EPL-ja ko sta igrala QPR in City. Chelsea se je samo branil, kot da bo mu grozi izpad iz EPL-ja in potem se jim userje iz edinega strela na gol.

Bayern je zajebal ego Robbna, Chelsea-ju je pa pomagala neka svetovna sre?a. Ta finale, ?e se ga bo kdo zapomnil, bo ?el samo v zgodovino kot en, kjer je imela ena ekipa toliko ve? sre?e kot pameti, da je bilo ?e neverjetno.

Da pride? igrat v FINALE CL bunker... to mi ne bo ?lo nikoli v glavo...patetika.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Re?evanje podatkov z diska
Napisano

Je kar nekaj programja, ki lahko re?uje zadeve, jaz kdaj ponucam kakega iz Hiren Boot CD-ja.

Sem pa zadnji? obupal nad enim s prav takimi simptomi. Ko si ga priklopil je hotel le da ga fomratira?, ?e je sploh pri?el do tega. Da je vsaj pri?el do tega, je pomagalo to, da sem ga dal za ene par ur v skrinjo.

Enega sem pa re?il tudi tako, da sem ga razdrl in samo malenkost premaknil "zagozdeno" glavo, ga sestavil nazaj in mi je delal ravno toliko ?asa, da sem uspe?no opravil klon.

Samo re?evanje s kakimi programi lohka traja. Tudi po kak dan ali dva, tko da ?e je kaj mehansko narobe z diskom ponavadi ne zdr?i tega. ?e se mu pa samo particiaj sesuje, potem pa kar gre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

1.) Od vseh polfinalistov si je jebeni Chelsea najmanj zaslu?il finale. Pokazali niso ama ni?. Krompirja pa toliko, da ?e ni di Matteo igral lota pred tekmo je bedak.

2.) Za izpad pa si si najve? vseeno krivi na?i, meli so ?anse, meli so rezultat, kaj ?mo dobri vedno ne zmagajo, to je samo v filmih

3.) Bayern je igral presenetljivo odli?no in z razliko od angle?kih rev, je imel jajca in kljub temu, da so imeli prednost, ?tartal v tekmo zelo odprto in so prekti?no dominirali Real v prvem pol?asu.

4.)Sem malo zadovoljen, ker je blo danes ogromno enih ?tosov na ra?un Messija in penala, zdej se unim tok ve? ne smeji. Dva igralca skupaj vredna 150mil, sta zaribala penale...

Upam da zdej vsaj Bayern nabije ta bunkera?ki gnoj od Chelsea. Sramota, da se v polfinalu takega tekmovanja igra tak nogomet.

In pa ?estitke Realu za naslov. So bli bolj kontstanti ?ez leto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vse bajna kr?enja, ?paranja in vse mo?ne bedarije.... kje so zdaj tisti bajni tuji vlagatelji, ki jih je toliko prodajal J.J.. Nikjer!! Ker, kot sem rekel, tujina tukaj nima vlagat v ni?. Zamudil smo svoj vlak, ko bi lahko bili gospodarska odsko?na deska za balkan, pa smo se raj kregali med samo pa s hrvati za tiste 3 ribe. Za tujino bo hrva?ka 3x bolj zanimiva, Srbija pa ?e bolj. Mi pa bomo ostali le pika na zemljevidu in benciska pumpa za kamijonarje.

Tam "zgori" se pa drkajo, kdo bo koliko pobasal v ?ep in potem vle?ejo surle, ?e kdo poba?e ve? kot on aka. rojstvo afer, ko neka u?aljena pi**a za?peca vse skup.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hmm fotr je dobu kazn iz Pule po enem letu, za nepla?ano parkirnino ali pa prete?en ?as.

?udi me to, da je obvestilo poslala ena odvetni?ka pisarna iz Kopra.

A ne bi moglo priti preko policije, saj lahko le oni preverjajo kdo je lastnik avtomobila?

Ali lahko da kr en odvetnik preverjat tablice?

Kazn je 13?, preverjanje pa skoraj 40?.

Kdo kaj ve? ve o tem oz ali ma kdo ?e izku?nje s tem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tle sta dva scenarija:

1.) Dec fejka podkupovanje, zato da bi nabil ve?jo legitiminost Viranotvi listi, ki je vso zgubila po volitvah.

2.)Je dejansko zavrnil pokupnino, kar je pohvalno in ?e bolj, da se bo teh prascev lotil. A dolgo ne bo "?ivel", mu bojo hitro na?timali kako umazanijo, da se ga bojo re?ili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

@Daskan - ne verjamem da je Argentina zmo?na osvojit SP. :ne vem:

Jah te?ka bo. Predvsem na ra?un obrambe. Napad in vezno vrsto imajo kar solidno. Napad je sploh odli?en, Messi, Aguero, Lavezzi, Higuain. KAr bojo mogl popravt v napadu je realizacijo, ker Messi jim zrihta miljon ?ans na tekmo, pa ostali falijo vse mo?ne zicerje.

Ampak ?e se jim vse poklopi in dobijo ugodne nasprotnike, kot je to imel na zadnjem SP-ju Urugvaj, ki so meli lahko skupino in potem tudi dokaj lahek knock-out.

?e po?timajo obrambo, kar je mo?no v dveh letih, in v vezni nekega kreativca (pastore?), potem mislim, da bi ?lo. Najbolj pomebno pa, da dobijo enega solidnega trenerja, ki bo znal ?pilat Messija. Na pa tko kot prej?nji, ki mu je prepovedal vra?anje na sredino. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

mail je car, ampak je bil malo sebi?en v?eraj....

Upam da je to sarkazem. :D V?eraj je vse ?ivo zadel in tudi ?timal akcije po celem igri??u.

Peleta nisem gledal ker sem premlad, Maradono sem ujel bolj na drogi kot pa ?ogi, ampak vseeno mislim da Messi presega oba. ?e pobere ?e svetovno prvestvo, bo pa najbolj?i brez debate.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

-3 do el clasicca. Karkoli drugega ne bo ni?. Ker do kocna je potem, mislim da, smao ?e 4-je krogi in Real ima lahke nasprotnike, na?i pa ?e Espanyol in Malago.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Jao, kaj se gre ?panska zveza. Zdaj mislijo Piqueja kaznovat, ker ko je dobil rde? karton je rekel sodniku, da je komaj ?akal da mu ga poka?e.

Niti malo se pa niso zmrdnili, ko je Iker kurcal sodnika po pokalni tekmi, Mourinha, ki je ?el ?akat sodnika pred avto in ga tam kurcal. Niti za vse butalnosti Pepe-ja in kasneje tudi Ramosa.

Kot je Pep rekel, samo smo krivi da zaostajamo, samo nismo pa krivi da smo zadaj 10 pik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Pred tekmo nisem niti mislil, ob pol?asu pa ?e upal na ?ude?. Meni ja Arsenal dokaj v?e?en, v angliji navijam za njih. Dobr Wneger je malo zabluzil, ampak pustmo zdej to.

V?eraj je Arsneal pokopal Rositcky, res da je bil predviden skoraj kot edini kreator igre, ampak natan?nost njegovih podaj je bila katestrofa. Song je kreiral ve? ?ans, kot defenzivec. ?eh se tudi ne odkupi z onih golom, ki je bil plod ve? sre?e kot pameti. ?koda da RvP ni zadel tisto zlato ?anso.

Dons pa Barca. Moralo bi it, ?eprav so neki spet po?kodbe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja tak bunker kot proti nam definitvno niso igrali. Proti nam so stali v zadni vrsti s 5-imi drugi pa takoj zraven. ?e bi tak bunker vsekali tudi v?eraj, bi se tudi Madrid malo bolj mu?il.

?e en lep primer bunkerja, je bil v soboto, k sre?i so ga na?i spet prebili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Samo jih ni treba spodbujat s takimi filmi

?aki, a ni to film, kjer bojo navidezno spucal 15ton municije, razlil 10 hektolitrov krvi, zmetal raztreliva za efekte ve? kot v Iraku, potem bo pa na mlade? slabo vplivalo, ko bo nekdo nekoga poslal v kurac. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Jebes to... zraun je tudi Chuck Norris.... potem se postavi vpra?anje zakaj se sploh drugi rabijo??

Pa Nole ma tudi nekaj zraun... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da tele z odpu??anji in da bo zmanjkalo denarja je larifari.

Gre samo za poteza, da se poka?e stanje bolj ?rno od ?rnega, zato da se bo potem JJ pokazal kot veliki re?itelj, ko bojo januarja ?e pla?e. Zdaj so tisti dnevi v mandatu, ko je treba pokazati, kako so vse drugi zajebal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

knjige,..
Napisano

Ne in je tudi ne bom. Mogo?e me je takrat prevzel ves tisti kaos okoli da Vincijevih knjig. Pa sem hotel prebrati vse pa da vidim, kaj je kaj in kdo je komu kaj vzel. Pa me v kon?ni fazi toliko ne zanima vsebina, sploh ker so pa itak ve? ali manj vse neke domneve in dokazi so neki dodgy dokumenti.

Za uspavanko mam jest Freudove spise o psihoanaliti?ni tehniki.

Druga?e zadnje mesece nisem kaj dosti bral, tako da sem ?e zmeraj pri

-Raje platona kot Pomirjevala

in

Work!Consume!Dine on Frankie Boyla (stand up komik z zelo tema?nimi in umazanimi temami), ki mi pa z razliko od prve njegove knjige prav ni? ni v?e?. Vpra?anje ?e jo bom sploh kon?al. Ker je spisek knjig, ki jih imam na polici in me ?akajo kar dolg... neki ?e od Clarksona, pa od biv?ega Stiga pa dve od Frya in nekaj od Chomskega, plus nekaj druge filozofije.

Da so knige ?le malo na stran so krive tudi kri?anke, sem jih na veliko re?eval in se potem sam sebi smejal, ko sem na HTV v?eraj gledal Simpsonove....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e gremo po vrsti ?esa se je JJ kompanija prvo lotila.

-Zamenjal so ?efa SOVE.. da ne bi kdo slu?ajno kaj prve? vedel

-razsfukal to?ilstvo... da se ne bi slu?ajno koga obto?ilo

-spucat policijo... da ne bi ?e kaj odkrili

Tko v mal hecu in zares.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e bo ?ude? in bo prednost res skopnela na cca. +3 bo Muri?i igral bunker, tle ni dvoma. Do konca bojo potem ?e 4-je krogi in Realu bo bolj va?na lovorika, kot pa da premagajo Barco. S tem da Barca igra ?e proti Espanyolu, ki rad zagreni ?ivljenje Barci.

?e bo prednost Reala ?e zmeraj tam okoli +10 ali +7 bojo verjetno igrali malo bolj odprto.

Nobena ekipa ?e ni v nedogled zmagovala prvenstva, takoda enkrat mora tudi Real kaj zmagat.

Hehe, se pravi ne upa? oz.ne verjame? dovolj v svoje oz. njihov preboj na 1.mesto!

Ve? kaj, tole je isto kot da bi jaz tebe vpra?al na oni 5:0 tekmi v 80 minuti, a gre? stavit v zmago Reala.... sej mo?na bi bila.... :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.