Ta "heroj" bi non stop nekaj hodil na obalo. Po kaj? Da si ogledaš našo prelepo obalo ali da se postaviš pri nas v vrsto za cepljenje? Baje, da so naše medicinske lepše kot gor tte Korošice. 🤗
Eee... Tu te moram pa popraviti.... Korošice in Štajerke .... Ekhm... 😍
-pumpe bi morale biti dostopne vsem . Tudi zaposleni na pumpah se še do nedavnega niso rabili testirati. Poleg tega so bile v vseh dosedanjih valih odprte in zato tista izjava , da je PCT tu zato,da lahko pustijo odprte storitve,ki v času epidemije niso bile,ne zdrži vode.
-ni fer ,da se morajo s preverjanjem PCTja zajebavati prodajalci . To predvsem ni fer do njih . Vsi vemo kakšni so odloki (in,ne ... Ne strinjam se z vsemi ),kdor krši odlok naj pač pričakuje stroge kontrole inšpekcije v lokalih,avtobusih,shoping centrih...
Sicer pa bil danes v kaficu (me niso niti povprašali po PCT), v XY trgovini s pohištvom (ne bom poimensko) so me zgolj povprašali. V Ikei kartonček pregledala luštna prodajalka, v Bauhausu pa varnostnik (ne spada zraven isti pridevnik ,kot pri prodajalki v Ikei,je pa bil prijazen ) .
Prav nič se ne bo folku strgalo. Lepo bodo šli na Pct testiranje, plačali tam 10-12€, šli na benzinsko pumpo, pokazali test, tankali, plačali in bodo lepo šli. Kdor ne bo pokazal ptc preden bo pri"el z tankanjem, bo šel lepo domol.
Danes sva se pogovarjala s kolegom, kako je izgledalo v trgovini. Model se je šel testirati, plačal je 10€ in šel v trgovino kupiti kruh in mleko za 3,50€. Ta nakup ga je stal 13,50€.Kar draga, zadeva. 🤔
Verjetno ne bo dolgo tako
"nakupoval". Moje mnenje je, da bi morali čim prej uvesti obvezno cepljenje, za kar so že sedaj vsi pogoji brez da se kaj spreminja zakone in ustavo in bi bil potem mir.
Za 5eur mu grem jaz iskat kruh in mleko . Za 5eur/avto grem tankat.
No jaz se pa počutim kvečjemu manj varnega med ljudmi zadnje čase ,ker se prav vidi ,da imajo pun qrac vsega . Testirani , cepljeni,whatever... Ljudje imajo pun kufr vsega in čedalje manj življenja in takih se je treba bati.
Nikoli si nisem mislil da je čaj z limono tako nevaren...
Včeraj sem šel po šihtu z bivšo na pijačo.... Sledilo je 10pirov in nekaj vodke. Vmes poslal fotko moji dragi...
Ko sem ob 5h zjutraj mirno prišel domov,je moja ravno pila nevem kateri čaj z limono. Jaz mirno sedim in se čudim.... Ona pa steklen in agresiven pogled .... Metala krožnike po tleh.... Dretje... Jok....
Uceri sm bil v par razlicnih gostilnah (ponavadi ne prisluskujem kaj se folk pogovarja), ampak zalostno, da se folk sploh ne zna vec o cem drugem pogovarjat, sam se ta kovid, pa cepljenost pa testiranje 🙄
Točno to.... In ko bi bile vsaj neke konstruktivne debate,ampak ne... Samo nerganje pa pizdenje čez vse in vsakogar.
Jaz sem ravno par dni nazaj spet izpadel totalna peezda; pridem na znan kolesarski punkt s kolesom ,se vsedem ,v miru naročim kavo in natakarici pokažem PCT potrdilo (pa se ne strinjam s tem, da morajo oni to gledati,ampak ji želim prisparati vprašanje polno zadrege in vem, da ji bo večina strank težila češ kaj ona to gleda).
Sosednji neznani kolesar pa iz prve : " ooo,a si cepljen, kemija pa to,ja a pa misliš da bo korone kmalu konec...".
"Fuck off face "ni zalegel in sem moral lepo rečt : "ammm...brez zamere... Na kolesu sem ,frei sem... Sonce je,kavo pijem... Lahko se pogovarjamo o ženskah , vremenu,ampak o koroni pa pač ne,ker imam občutek da bo sila nekonstruktivna debata...".
Mislim res... Pa sem eden izmed tistih,ki me zanimajo stvari (ravno včeraj sem iskal info koliko časa po cepljenju lahko koristis "cepilno pravico"),ampak eno in isto nerganje kako nekaj ni fer in kako vsi kradejo in kako bi moralo biti drugače , se mi pa res ne da poslušati in se kar hitro odmaknem od tega
Ampak kaj k ljudje niso previdni,so pa paranoicni.
No kot obljubljeno poročam o testu protiteles , ki jih imam po 6 mesecih. Cepljeni jih imajo od 90-150.
Zdaj pa prosim cepljene strokovnjake če mi lahko kdo strokovno razloži zakaj bi se jaz cepil.
In pa zanimiv zapis na koncu testa ....ali je pa oseba bila cepljena in zakaj potem naši stučkoti tega ne priznavajo???
Mogoče (verjetno )bom brcnil v temo,ampak a je enota ista? Ker vem da sem slišal že dvoje različnih referenčnih vrednosti ,nikoli pa se nisem poglabljal v to kakšna je enota....
Jaz pa si recimo tega ne bi nikoli pustil vbrizgati.To pa
res bi nujno in ne vidim razloga, zakaj bi si to vbrizgal pa še plačal bi zraven? 🤔
Dejansko je to cepivo eno bolj preizkušenih in varnih ter učinkovitih. Jaz se cepim,ker sem veliko po gozdovih , proti klopom še bolj težko zaščitis in ko te ugrizne , je lahko že prepozno . Tistih 30eur na 5let za pozivitveni odmerek se mi ne zdi predrago.
Hvala, da se mi klanjaš... jaz sem že en tak, ki mu bodo konec leta boni zapadli in jih tudi ne mislim vnovčevat. Torej sem načelen, ker "there ain't no souch thing as a free lunch" in ravno tako je pri cepivih proti koroni. Pa da ne bomo spet posploševali glede anticepilcev, bi res rad videl kdo od tukaj glasnih je recimo za KME cepljenja dal že več kot 200€. No jaz sem, kaj pa ostali cepilni agitatorji?
Ko smo ravno pri razbitih telefonih... Honor 8a ... Razbit ekran (padec na tla).... 70eur hočejo za popravilo.... A je to za kej popravilo,ali je res kar pravijo,da bo v kratkem začelo potem štekati vse po vrsti (od nedelujocega toucha ob strani do napihnjene baterije). Sicer že imam nov telefon ,ampak starega bi imel za rezervo.
Načeloma mislim kupit eno gorsko kolo, ja. Da bom lahko s familijo divjal naokoli.
Glasnost me ne moti, ker bom ziher kej poslušal zraven.
Sedaj moram samo še preveriti price/performance pri kolesih in gasa v trgovino.
Dejansko nisem kolesaril cca 20 let...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Upam da boš našel kaj,ker zalog ni nekih ful... Je par znancev kupovalo kolesa zadnje mesece in je kar izpropano.
Jaz imam nek osnovni trenazer in je neznosno glasen (pa imam potrpežljive sosede),tako da jaz gonim na balkonu. Pa moraš vedeti ,da ti zadnjo gumo ful pobira na trenazerju,tak da jaz uporabljam tisto,ki je za v smeti.
Sicer pa je Best price / performance Giant in Cube.
Jaz sem si imel plan kupit drugo leto, trenutno pa razmišljam tudi o sobnem kolesu za čez zimo. Torej 2 muhi na en mah rešim s tem trenažerjem (40 eur v hoferju, lol), poleg tega bo verjetno pri kolesih tudi kej popusta sedaj, ko bo konec sezone.
Za popuste ujeti je zdaj že ravno pravi čas. Je pa jeba z zalogo.
Jaz sem bil pa spet šovinist za dobro jutro. Sodelavka mi je pripravila tole kavo.... In sem pač pogledal na zadnjo stran (šalce),če je še kakšno nadaljevanje od "work hard play hard...".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jutranja za prvi dan dopusta...
Popravljeno od Nejc1986
Povezava za deljenje
Deli na druge strani