Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Ampak neki je. Na qurac mi gre to označevanje vseh, ki se nismo cepili, z FB zdravniki in zanikovalci virusa. To šopajo iz dneva v dan na MSM in očitno je, da se ostali, ki ste se cepili, ob tem počutite ful dobro, ane ala "Glej te budale, ne zaupajo v znanost, verjamejo v ravno zemljo in v reptile, itd..". In sedaj vse kar se zgodi, je tako prikladno rečt "zanikovalci virusa to, fb zdravniki ono". Pred enim leto je bilo popularno govorit "kolesarji to, kolesarji ono", sedaj se je to zamenjalo in karavana gre dalje. Deli in vladaj.

Bom pa še to povedal, ne ve se kdo je požgal tole kočurino za cepljenje. Lahko je bil false flag, ker hočejo, da se še bolj pritisne na necepljene, nori Troha in njegova četica bo očitno poskrbela, da se še mirno ne bo več dalo protestirati, una baba iz Kredarice pa nekomu niti v faco ne boš smel rečt, da naj se goni u kurac, s temlem požigom, pa bo spet kej naumil ta zmešal Hojs. Stari moj, nobenemu več nič ne verjamem. Če so dejansko bili EKSTREMISTI, potem lahko rečem še to, da slej ko prej se bo folku odfukalo. Ljudje so že tako stisnjeni v kot z vsemi nesmiselnimi ukrepi, pa še vedno se gremo golo poslušnost. Nekje se bo to nehalo in bo počlo, to je dejstvo, pa če si še tako želite, da se bodo vsi ljudje cepili in bomo vsi srečno živeli do konca svojih dni. S takimi forami ne bomo.

Hojs bo očitno začel zdej jebat policaje s temi PC (brez T) pogoji in slej ko prej tudi policaji ne bodo več tako poslušljivi in na njihovi strani.

Bomo videli, je rekel slepi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Pa, kdo ločuje cepljene-necepljene? 🤔 Pri nas se je zgodilo samo enkrat, da je bil pogoj Pct za piknik. Potem tej itak sami niso več prišli. Tako, da ja. Vsi so dobrodošli na naše piknike  z Pct dokazilom. 

Po regulah. 🤗

Evo, pridem. Brez PCT. :P 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kar se druženja tiče, so sicer piri s sodelavci bolj al manj redni (fuzbal s kolegi načeloma šele sedaj, ko sem se sestavil po išiasu), drugače pa uživanje bolj ali manj znotraj ožje familije. Tudi mi hodimo naokoli po izletih, dopustih in žarimo in vse to.

Vendar kar se pa samega druženja tiče tako kot prej z širšim krogom družine in prijateljev, pa se je nehalo. Pa ni krivo cepljenje, pač pa vso to tumbanje v glavo s socialno distanco in bodi odgovoren, ostani doma, pa take fore, nas je pripeljala tako daleč, da smo se nehali družit v neki meri.

Dvomim, da je pri ostalih res vse tako kot je bilo, sploh ker se tako radi ločujete na cepljene/necepljene. Js s tem nimam težav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 11 minutami je TiEn napisal:

jst mam na namizju točno 2 ikoni hihi

Js mam enkrat leto tako, ko počistim. Potem se pa spet začnejo nabirat... 🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 27 minutami je Bossek napisal:

Jaz (in vsi ki smo se takrat cepili) nismo nic podpisali. Prisel sem k osebnemu zdravniku, dal zdravstveno ... ena sestra je vpisala podatke, druga me je vmes cepila. Vzel kartico in sel domov.

Isto je bilo pri prvem in drugem odmerku.

Hm, svašta. Vem, da so govorili, da se mora podpisovati izjava, da si seznanjen s tem, da se cepiš na lastno odgovornost in na lastno željo, zato sem kar presenečen, da tega nisi dobil za podpisat.

Vendar mi še vseeno ni jasno, zakaj je za tretji odmerek eksplicitno omenjeno, da ni registriran, če gre dejansko za isti cepivo kot pri prvih dveh - torej ta ista navajanja verjetno veljajo tudi za prva dva odmerka. Razen, če je to mišljeno na tretji odmerek kot takšen, ker še pač ni dovolj raziskav, kakšne posledice lahko pusti cepivo na telesu po treh odmerkih. Ne vem.

Ko smo že pri posledicah na dolgi rok, se bodo očitno le lotili nekaj v tej smeri. Trust the science, al kako pravijo.

image.thumb.png.f7ff8cb3dd6bac2373c47012f3bbbe0f.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 1 uro je Jest napisal:

Resnica…

image.png.ef2dcba6e9858a21cc9043da019004d5.png

Žalostno in resnično. Toliko malo druženja kot sem ga imel letos, ga nisem imel v lajfu. Pa sem drugače u iber družaben.

Ja nič, postajamo roboti počasi. Kuča poso, poso kuča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 7. 9. 2021 ob 6:43 je Nejc1986 napisal:

Zgleda sem jaz edini,ki ne gledam kolesarjenja:)

Sva dva. Samo za razliko od tebe ne kolesarim v prostem času.😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 16 urami je TiEn napisal:

opet mazda forum, maš pa "zajebano" delo 😛

Grem tu pa tam prečekirat tudi forum, ja. Pa usput fotkam kavo. Lažje forum v backgroundu, kot pa namizje z 200 ikonami, ker pol se bo tut na to nekdo spotaknu.🤣

Turška doma, in trenutno tretja iz kavomata na šihtu.🙈

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Bini napisal:

Kar sem jaz videl pri prvi dozi ni pisalo nič takega kot piše tu, pri drugi sloh nisem nič videl, ker je šlo hitro kot brzi vlak. Za tretjo takrat še govorili niso..... :nevem:

Pač, pravili so, da vsak mora podpisati izjavo, da se gre cepit na lastno odgovornost, pa nisem vedel, ali je pisalo tudi glede neregistrirane uporabe in to.:nevem:

Pa še en info me zanima in prosim, če mi lahko kdo odgovori, ker slabo spremljam medije. Ali je tretja doza čisto novo cepivo, ker govorijo o nekem boosterju ali je to pač regular cepivo kot prva in druga doza?

Nazadnje sem še mislil, da vem, ampak sem zmeden.:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je marko91 napisal:

Ravnatelj……ko pride pa do denarja so vsi ENAKI. 160k za ucenje od doma? Drago ga bo stala ta maska, ampak za volitve si je postlal

Ravnatelj? Kater?

Amm, kar se tiče tistega sodelavca z 39 vročine. Glede na vse okoliščine, ki se dogajajo, bi bilo res dobro, da se pri takem stanju vzame mal pameti v roke in se človek za dan, dva, tri samoizolira, gre na test, al pa karkol. Če je šel na šiht, potem še z večjo lahkoto lahko trosil virus naokol po trgovinah in barih. 

Tudi, če neb mel covida, bi lahko naredil to preventivno. Sem proti nesmiselnim ukrepom in cepivom, vendar pa vseeno, če bi vedel, da nisem 100% zdrav, neb želel hodit okol in koga okužit.

Dejte mi povedat, ali ste pri prvi dozi podpisali kej podobnega kot je tukaj? a je sploh kdo bral, kaj je pisalo, ko ste šli na prvi shot?

image.png.c429a0449e850d2ad88dc95ea1191dd0.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Evo, naš necepilec v službi je opravil delo z odliko, ko se je včeraj sprehajal bolan ( kovid) po firmi. Danes je že sodelavka bolana, (ne samo pozitivna) tako, da pobiramo stave, kako "uspešen" je bil pri svoji raboti. Seveda sta oba necepljena in pripadnika orto struje necepilecev. 🤪

Da ne bo na koncu ženska še vesela, da jo je okužil in se je rešila kalvarije. :P To se je dejansko zgodilo pri nas na firmi, kjer je bil podoben primer, vendar ne takole neodgovoren in je na koncu sodelavec bil čist zadovoljen, kako jo je odnesel. ;) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Kavica na luftu. Treba izkoristiti dokler nas PCT ne povozi. Delo za šiht pa za zraven. :)

d19c1c522fcd3ba36eba6fa17219a190.jpg

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 minutami je Boss napisal:

odgovor čakaš zaman

To mi je čist jasno. Če bi jaz trdil tako kot on, tudi neb znal odgovoriti, če sem iskren. 

pred 7 minutami je Boss napisal:

Kako đabe? 14€ stane. 😜

Zanimivo in pol smo mi ne vem kaj kavč al pa FB doktorji, ker take stvari trdimo že od začetka. Mah ja tako pač je.

Dejstvo je, da človek nekako zaupa znanosti in dognanjem, ki so nas jih učili do tega pof*kanega kovida. Od tu naprej vsaka stvar, ki nam je bila logična, nekako več ne pije vode, zgleda. Recimo tole z naravno imunostjo je samo ena takih. Tudi tista, da si najbolj kužen takrat, ko si najbolj zdrav mi je fascinantna - super spreader. Pa še bi lahko našteval, samo da bi malce pobrskal po spominu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 42 minutami je Nejc1986 napisal:

Ejjjj.... Kmalu se bo treba še proti gripi cepit.... 

Itak se bom... Pa ostali ?

#maldrameneškodi

Gripe ni več. Tako da đabe.

Novice kar dežujejo o tem, da je naravna prebolelost covida boljša zaščita.

5-martin_kulldorff.jpg
WWW.REGIONALOBALA.SI

Nove raziskave so pokazale, da naravna imunost ponuja eksponentno večjo zaščito kot cepiva...

Popravljeno od pob
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 10 urami je Alex napisal:

Najbrž bo res malo časa zaščiten. Upam, da ga bo izučilo to sedaj in se bo šel cepit. Edino tako bo res zaščiten. Ne verjamem, da so tisti, ki prebolijo kovid  bolj na rahlo, brez vročine, sploh kaj zaščiteni. Verjetno res samo kak mesec. Če zaključimo, edino cepljenje in to skoraj vse populacije nas popelje v svetlo prihodnost. Vse ostalo bo le ponavljanje tega, kar smo že videli. Ne bo pomagalo to, da bodo nekateri vtikali glavo v pesek in mislili, da bo izginilo samo od sebe. 😉

Tebe je res zabavno brat. Izjave do pikice po agendi. Mate na FB kakšno SDS grupo, kjer se hranite s takimi idejami? Samo vprašam.

A res, a samo tako bo res zaščiten, če se po preboleli bolezni še cepi? Zakaj? Mi lahko prosim odgovoriš. Hvala.

Drugače se pa počasi uresničujejo moje napovedi, kjer necepljeni ne bodo smeli niti do zdravnika, šole, trgovine itd. Trenutno je to velja za PCT, kar je mehak začetek tega... Včasih bi želel, da se motim.

Je pa nekaj. V Izraelu je očitno tretji shot vzpodbudil bolezen in če pogledamo po svetli plati, bodo tam hvalu prekuženi in rešeni (kar bi bili tudi brez pikice). To, da bodo vseeno morali iti po 4./5./6. ... pikico je zanemarljiv podatek. EDINO TAKO BODO RES ZAŠČITENI!

image.thumb.png.bade105fbcd6363f8ad1b0eee0709af8.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.