Jaz se bolj slabo spomnim tega vzpona. Če se ne motim je bolj strmo iz smeri Šmartnega? Vem da sem šel takrat iz Kamnika na Podbolovljek, v dom v Logarski dolini po stkp žig , Šmartno od Dreti, Lipa, Vransko, Izlake, Moravče, Kamnik. Mogoče se mi je zato zdelo strmo 😂😂
Ja,res je bolj strmo iz Šmartnega .😛 Iz Vranskega je bolj razvlečeno do Lipe!
Odlična trasa od Sevnice naprej. Jaz grem od nas čez Planino pri Sevnici v Sevnivo in naprej do Mokronoga in proti Krškrm in na Kozje pa čez Prevorje domov. Trasa za cel dan po malem cc150 km.
Vi ste tako rekorderji z nizkimi cenami,kot npr.v B.krajini in Prekmurju pa pri nas na Štajerskem.👍 Ravno obratno je s cenami v Lj,Gorenjsko Goriško z Brdi pa bolj kot ne Primorsko.😁Je pa povsod odlična hrana ,če nisi nek picajzl.😊
V Austriji pa to počnejo že ves čas šolanja doma v nedeljo pa vidijo če so ok za v šolo! Pa sploh ne jamrajo. Pri nas pa vzgajamo prave mamine maze, res ne vem kaj bo iz te generacije otrok?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja,res je bolj strmo iz Šmartnega .😛 Iz Vranskega je bolj razvlečeno do Lipe!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani