Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

A vam zastavim uganko? Katera sosednja drzava je v taksnem ali drugacnem konfliktu z vsemi svojimi sosedami? Npr prerekanje glede mejne crte, itd. Na voljo imate zgolj 1 poskus :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko boste sli v Baukavs si vzemte CAJT, mnogo tega ali se raje kar dopust! Nikakor ne it na knapp in potem v smeri sluzbe, ker boste tja zagotovo ZAMUDILI! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Klinc pa ta ?ogobrc, ko zdele gledam BIH in jim ?voh ka?e proti Ircem, ju3 se pa tudi na?im Kekcem ne pi?e 0 kaj dobrega po zaostanku 0:2 v Ukrajini.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e dolgo nisi dobil?

Jaz sem bolj zagovornik ideje, da pri teh aktivnostih moski DA in zenska PREJME, hehe.

Zdele sem narocu dostavo Novak, pico 40cm, da ne bo lakote in pa Mazdaklub clani imamo 10% popusta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Delno ja, lastniki so Ameri?ani, zato je temu primeren na?in senzacionalisti?nega poro?anja in pa sevede, kaj misli? da se bo zgodilo, ?e bodo za?eli furati anti-ameri?ke novice?

Dobili bodo famozni PRST-U-RIT? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, kaj pa tista cifra, ki sem jo nekje zasledil, da se jih je samo po RS "porazgubilo" cca. 13 TISO?? Sicer dvomim da jih je kaj dosti tule ostalo, pa vendar.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Vsaj izkorist obisk, prpogn pol pa bri?i. :lol:

?e ti po pravic povem, imam raje svoj lastni ponos kokr pa eno "trofejo" ve? v zbirki.  :cheers:

Dans je bil pa super dan in sem cca. 200km prevozil z odprtim stre?nim oknom, pri nizkih obratih in seveda z vo?njo na LPG. Kasnej sem pa ?e poskusil Polzelski kebab s KAJMAKOM (kon?no).  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Os

Se 2 urci delovnika in ju3 osvojit nove vrhove preko 2000mnm. :)

Zadeva ?la po na?rtu in sem vknji?il ?e TOSC ter VDV, ki je njegov sosed. Zdele se mi pa obeta eminentni obisk ene gospodi?ne, ki se ?e dolgo meniva, ampak kar nekaj komplicira me mika da ji povem svoje kar si mislim in vsaj OSTANEM TAPRAV DEC in ne copata. Janezke ko (vas gledam/poslu?am), to s(m)o/ste slab?i ko Ladyboy-i (v povpre?ju pravi kimav?ki in teli?ki, ?alostno).  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako ja, ?ena vsaj ve kako se gume kupuje. Ne pa neki ?i?i mi?u 2 pa po dve :)

To me spomni na cajt cca. 20 let nazaj, ko je imel fotr na Vectri za zimo prednji 2 zimski in zadnji 2 (v dobrem stanju) letni in menda je bilo to takrat ?e dovoljeno, dans bi mu pa g. Mili?nik takoj napisal napotnico za psihiatrijo.  :zvizga:  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ograja na zunanjem delu hi?e ?e (skoraj) dokon?ana.  :jupiii:

(me pa tola?i dejstvo, da ministrski predsednik postavlja bolj?o (?vrstej?o) od mene).  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.