Heh sem se lotil prehitet polza, beri traktor in v tistem trenutku pricne brez zmiguca zavijat levo. Se dobr, da sem vozil razmeroma pocasi in zlahka zavrl pred trkom!
A vam zastavim uganko? Katera sosednja drzava je v taksnem ali drugacnem konfliktu z vsemi svojimi sosedami? Npr prerekanje glede mejne crte, itd. Na voljo imate zgolj 1 poskus
Ko boste sli v Baukavs si vzemte CAJT, mnogo tega ali se raje kar dopust! Nikakor ne it na knapp in potem v smeri sluzbe, ker boste tja zagotovo ZAMUDILI!
Delno ja, lastniki so Ameri?ani, zato je temu primeren na?in senzacionalisti?nega poro?anja in pa sevede, kaj misli? da se bo zgodilo, ?e bodo za?eli furati anti-ameri?ke novice?
@Boss, kaj pa tista cifra, ki sem jo nekje zasledil, da se jih je samo po RS "porazgubilo" cca. 13 TISO?? Sicer dvomim da jih je kaj dosti tule ostalo, pa vendar.
Heh, ko nima? niti enega strela v okvir vrat, tedaj pa te?ko zadene? oz. zmaga?. ?e karikiram potem Ukrajinci sploh ne bi potrebovali vratarja, no skoraj, dokler se ne bi prikazal kak?en Mile A?imovi?
?e ti po pravic povem, imam raje svoj lastni ponos kokr pa eno "trofejo" ve? v zbirki.
Dans je bil pa super dan in sem cca. 200km prevozil z odprtim stre?nim oknom, pri nizkih obratih in seveda z vo?njo na LPG. Kasnej sem pa ?e poskusil Polzelski kebab s KAJMAKOM (kon?no).
Se 2 urci delovnika in ju3 osvojit nove vrhove preko 2000mnm.
Zadeva ?la po na?rtu in sem vknji?il ?e TOSC ter VDV, ki je njegov sosed. Zdele se mi pa obeta eminentni obisk ene gospodi?ne, ki se ?e dolgo meniva, ampak kar nekaj komplicira me mika da ji povem svoje kar si mislim in vsaj OSTANEM TAPRAV DEC in ne copata. Janezke ko (vas gledam/poslu?am), to s(m)o/ste slab?i ko Ladyboy-i (v povpre?ju pravi kimav?ki in teli?ki, ?alostno).
Tako ja, ?ena vsaj ve kako se gume kupuje. Ne pa neki ?i?i mi?u 2 pa po dve
To me spomni na cajt cca. 20 let nazaj, ko je imel fotr na Vectri za zimo prednji 2 zimski in zadnji 2 (v dobrem stanju) letni in menda je bilo to takrat ?e dovoljeno, dans bi mu pa g. Mili?nik takoj napisal napotnico za psihiatrijo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Heh sem se lotil prehitet polza, beri traktor in v tistem trenutku pricne brez zmiguca zavijat levo. Se dobr, da sem vozil razmeroma pocasi in zlahka zavrl pred trkom!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani