Druga ?vica? Preleni, da bi se premaknili do voli??a.
E ne,za tak?ne odlo?itve pa ?e ne morem biti kriv jaz.Na voli??a pa bomo ?li,ko sse nam bo zdelo,da se lahko kaj spremeni oz.bo kak?en res pameten kandidat in ne klovn.
Ko se sedaj vlada hvali,da so zmagovalci na tem referendumu mi gre na smeh,ker se vidi po ?tevilu oz.procentu udele?be-folk je totalno bojkotiral vse skupaj in pokazal,kaj si misli o vsem skupaj in o vladi.
Tej,ki ste ?li na referendum in glasovali za,ne se jokat ?ez par let,koliko denarja so vam pobrali.Takrat bo prepozno.
V realnosti je so pa zastoji, kolone, gu?ve, radarji, policaji,... Na koncu ugotovi?, da je Piaggio Porter povsem dovolj zmogljiv, da stoji? v koloni...
Sem gledal, ko so snemali to reklamo dol pri nas na obali.Samo je pa ta Ferrari res podoben kak?ni Mazdi od spredaj. Zanimivo, da so to takrat tudi drugi ljudje ugotavljali, kar je po moje veliko priznanje za Mazdine oblikovalce.
Kje so pa tej ovinki ful dobriv reklami, a kdo ve?
Pa a smo res navadni ljudje tisti, ki moram odlo?ati o infrastrukturnih vpra?anjih in zakonih? A res Alex, Boss, Slivka, Tadej itd vemo o projektu gradnje dovolj, da lahko ocenimo ali je trasa dobra ali ne, ali je cena dobra ali ne (itak se ?e ne ve kak?na bo dokler ne pridejo ponudbe na razpis). A vemo vse o odkupljenih zemlji??ih, konfiguraciji terena, nosilnosti, naklonih vodovarstvenih podro?jih, naturi 2000, standardih ?elezni?ke infrastrukture itd itd, da se bomo relevantno odlo?ali na referendumu Za ali Proti.
Tukaj na?eloma gre samo to, da tisti, ki bodo ?li na voli??e zaupajo enim ali drugim, ker samega zakona ni prebralo 99,99% volilcev.
Boss,?e bi bili na?i vodilni politiki in priskledniki Norve?ani ali Finci bi bil takoj za,ker to?no ve?,da je vse transparentno in var?no narejeno.
Ko pa na?i trdijo,da je nekaj nujno e tukaj se primite za denarnice in obvezno proti,ker smrdi do neba.
To vpra?anje ?e odlo?enim (ZA) zbuja dolo?eno neodlo?nost in dvom...
Najverjetneje bodo ti prekarni delavci iz vzhodnoevropskih dr?av in Balkana, ki ?e delajo v Luki Koper in okolici, delali ?e toliko ur ve?, ne pa da bodo zaposleni dodatni delavci... Je.. t ga, smo v kapitalizmu...
To?no tako.Od teh delovnih mest mi ne bomo imeli ni?,ker se zaposluje itak ?e sedaj samo delavce od drugod za enega ?rnega enega belega.
To so le floskule,ki smo jih sli?ali ?e ne?tetokrat.
Joj, kot da "priznane" zavarovalnice ne posku?ajo nategniti strank pri ?kodnih primerih. Misli? da Triglavi slu?ijo miljone dobi?ka tako da prostovoljno talajo denar nazaj?
Jaz sem na znani zavarovalnici pa ?e nikoli niso komplicirali,ne okoli avta ne
za kak?en ?kodni primer doma.
Recimo,so mi razbili obe ?ipi na balkonu pa niso niti pri?li pogledati ampak so mi verjeli na besedo.
Verjetno pri kak?ni ?udni bi moral dodati ?e slike in ne bi bilo dovolj.
Ne, robotska kosilnica... sej je prav napisano. So pa to tipi?ne poteze bednih zavarovalnic in potem taki pri?akujejo, da bo? podalj?al zavarovanje in se ?udijo, da jih ljudje pol po?iljajo v 3PM.
Sej, ljudje hodijo na razne "?udne" zavarovalnice,pa kao sem ful majn pla?al,potem pa, ko je treba kak?no ?lodo izpla?ati je pa problem in i??ejo te zavarovalnice dlako v jajcu. Zavarujte pri priznanih zavarovalnicah in ne bo nikoli problemov.
No zdaj pa ti mo?no pretirava?... socialne probleme ?e nisem videl, da bi imeli telefone za 1000?.
He,he a nisi?Jaz pa sem.So vpra?ali mamo na tv,kako to,da ne proda hi?e ali pa vsaj zemlje.Odgovor je bil,da je preve? navezana na svojo hi?o in da to ne pride v po?tev.Se pravi po njeni logiki ti hi?a pripada,?e pa nima? za polo?nice,ker ima? 4 kredite pa ti morajo pa? ljudje pomagati.
Drugi primer:smo zbirali za hrano za sodelavko,ker kao ni imela kaj za pod zob.
In glej ga zlomka,pred tednom dni si je omislila novega golfa...itd...
In ?e to javno izre?e?, da se zavzema? za dru?bo kjer humanitarne organizacije niso potrebne te takoj okarekterizirajo za zadrtega komunjaro.
Dejte no, ne pretiravajte. Tudi v va?i "idealni" dru?bi bi se vedno na?el kdo, ki se mu ne bi dalo mrdnit s k****m in bi ?el na tv in jokal, da nima za polo?nice in kaj oble?i, medtem ko bi se otroka v ozadju igrala igrice na najnovej?em telefonu za jurja.
Nikoli ne menjam bajte za blok, pa ?e crknem od dela... Ni ?ans.. Par kolegov vsi zagovorniki blokov, oni ne bi bajte, kdo bo delal.. Po 40 vsi ali za?eli gradit ali i??ejo parcelo
Jaz pa nikoli v bajto.Raje ?as,ki bi ga moral dati za vzdr?evanje bajte porabim za
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glavno je,da se bom smejal,ko bodo nekateri zopet nergali ?ez to vlado ?ez leta,kako so jih spet nategnili na suho.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani