Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Hja, lahko je Rolce-Royce, ampak, če ti ga Kitajci sestavijo, je še vedno Kitajska roba. In če ti jo prideta zmontirat Pat in Mat, tudi ne bo dobička ne glede na kvaliteto same klime...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

Če bodo golobovci tako nič delali in lagano šli na dopust bo narod res nasrkali. 

Ne, ne, če bodo Golobovci tako nič delali in lagano šli na dopust, bo narod plesal. Če bi pa Golobovci res začeli kaj delati, eee, takrat bi pa narod res nasrkal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saj je fino, če imaš dizelaše, navor in krivuljo. Ampak so me svarili, da znajo biti z dizelaši hudi stroški. Pa nisem verjel. Zdaj pa imam...

Najprej sem na naši Mazdi razbil katalizator. Nato je navor po trinajstih letih odtrgal cev servo volana. Zdaj nam je zmanjkalo elektrike in vžgem agregat - pa mi na pralnem stroju skuri elektroniko. Dizel-power...

No, na pralnem stroju se je po petnajstih letih staknil en konektor, padel dol in se naslonil na en vijakec - ter naredil stik na ohišje in je zasmodilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je g.Wankel napisal:

Ja jaz sem sedaj na Brezovici z Viča hitreje kot prej z avtom. Pa nisem nek Pogačar 😀

Bo kakšna šestnajstletna pubertetnica spet naoblala tiste starce v Bruslju, pa boš videl hudiča, ko bodo še tebi začeli izpuste merit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kapitan letala je po vzletu pozdravil potnike:
- "Sedaj letimo na višini 9000 m, vreme je čudovito ..."
Nenadoma pa se je slišal pilotov krik: "Aaaaaaaaaaaaaa!!!" in v letalu je dve minuti vladala mrtva tišina.

Končno se je kapitan spet javil:

- "Vse je v redu, dragi potniki. Oprostite za ta krik in prekinitev, toda stevardesa me je po nesreči polila z vročo kavo po hlačah. Videti bi morali, kakšne so zdaj moje bele hlače spredaj!"
Pa se je oglasil nekdo od potnikov:

- "Vi bi morali videti, kakšne so moje bele hlače zadaj..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Mlada židinja se potoži svoji mami:
- "Ločiti se hočem, ker moj mož želi z mano samo analni sex..Moja rit je sedaj široka kot kovaenc za 2 evra, nekoč pa je bila široka kot kovanec za 20 centov."

Mati ji odgovori:
- "Poročila si se z miljarderjem, živiš v 3 nadstropni hiši, voziš Ferrari, na teden zapraviš 10.000 evrov, na leto greš na 6 eksotičnih potovanj, sedaj pa se hočeš vsemu temu odreči zaradi borih 1,8 evra?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Moški pride s prelepo žensko k juvelirju in si je skupaj z žensko nabral za več kot 50.000 evrov draguljev in nakita. Ko je bilo treba plačati, je moški vzel ček in nanj napisal celoten znesek. Prodajalec je bil nekoliko zmeden, ker moškega ni poznal. Ta je opazil zadrego in mu je dejal:

- ''Skrbi vas, da je ček pokrit? V redu, takole bova napravila: ker je danes petek in so že vse banke zaprte obdržite ček in dragulje. V ponedeljek, ko boste vnovčili ček, boste poslali dragulje
h gospodični! Se strinjate?''
Prodajalec se je strinjal. V ponedeljek, ko je šel vnovčit ček, je zvedel, da ček ni krit. Prodajalec takoj poklice gospoda in ta mu odvrne:

- "Ček lahko vržete v smeti! Sem jo že položil..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Turist vpraša Ljubljančana:

- "Oprostite, kako se od tukaj najhitreje pride do kliničnega centra?"
Ljubljančan prizadevno:

- "Zaprite oči, prečkajte to cesto in tam boste v petih minutah..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tone dobi službo pri Certusu kot šofer avtobusa. Njegov šef mu prvi dan daje napotke:
- "Čuj, Tone, toti avtobus boš vozo, pa kasiro boš tudi ti, ker nimamo več kondukterof... Pa pazi, kak boš vozo!"

Tone sede v avtobus, ga zakurbla in se odpelje na svojo turo.

Ob 11:35 njegovega šefa obvestijo, da je imel Tone hudo nesrečo.

Šef se takoj odpelje na prizorišče. Na ravnini med Radizelom in Framom vidi na polju popolnoma razbit avtobus, nekaj potnikov je že odpeljal rešilec, nekatere so še obvezovali, nekaj je bilo
pokritih....

Tone pa brez praske žalostno sedi na odtrganem avtobusnem kolesu.

- "Pa kaj si te ti delal, da si na toti ravnini zleto s ceste???"
- "Zadi sem kasiro..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zdravnik na viziti pride do hudo opečenega pacienta. Pacient, osmojen od glave do pet v bolečini šepeta:
- "Gospod zdravnik, mi lahko pomagate, prosim..."
Zdravnik si ga ogleda in reče:

- "Lahko vam predpišem viagro."
- "Viagro," je zbegan pacient, "kakšno zvezo pa ima to z opeklinami?"
- "Nobene, bo pa vsaj držalo rjuho stran od vas."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V neki župniji so farani ogromno prešuštvovali. In nato hodili župniku k spovedi. Enkrat je bilo župniku dovolj in eno nedeljo pri pridigi razloži:

- "Glejte, ni mi treba vedno razlagati, kje je bilo pa s kom je bilo pa kako je bilo, dovolj je le, da rečete, da vam je spodrsnilo in ste padli, pa bom že vedel, o čem je govora."

In res, ljudje prihajajo k spovedi: "Padel sem." "Padla sem." "Padel sem." "Padla sem."

In župnik jim daje odvezo.

Z leti pa se župnik postara in ga zamenja mlajši župnik. ljudje pa po starem: "Padel sem." "Padla sem." "Padel sem." "Padla sem."

Ker mladi župnik ni vedel nič o dogovoru, gre k županu, da bi bilo potrebno urediti pločnike, ker ljudje grozno veliko padajo. Župan, ki je pa vedel za dogovor, se je začel pa smejat. Takrat pa župnik ves užaljen:

- "Nič se ne smejte, vaša žena je samo ta teden že trikrat padla..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Alonso bi pa bolje naredil, če bi svoj bolid dvignil za kakšnih 5 cm pa kakšne bolj kramponaste gume gor montiral. Mislim, glede na to, koliko se je po gramozu vozil, bi bolj potreboval kakšnega športnega terenca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 27 minutami je Jest napisal:

Slivka... naslednji si na vrsti ti... Boss je ravno pred kratkim menjal in bo se nekaj casa trajalo :D :P 

Ojej!

A resno?

Bemtiš, samo res! @Bossevo Mazdo smo zalili v BTCju, @Alexove (še) nismo, ampak ja, ima novo, @Z M A J se je itak vrgel na Budala Mota Wolan, @AmpeR je šel na vaginalno vozilo, @dpicul je tudi pred kratkim moral menjat, ker mu je nekdo priletel noter,... Še @YavarYe X6V6 mora enega dizla nabavit, potem pa jaz kupim bencinarja...

Čeprav se bojim, da iz te moke ne bo kruha, ker bodo avtomobili kmalu dražji od hiš. Ali pa stanovanja. Že zdaj so cene avtomobilov blizu cene garsonjere... Da ne bo kdo rekel, da pretiravam:

- V Mariboru garsonjera za 37.000 €

- V Celju garsonjera za 39.000 €

- Na Ptuju 40 m2 za 50.000€

- V Mariboru celih 257 m2 za 51.000 €

Koliko so že rekli, da bo tista Mazda s šestvaljnim dizlom, ki bo baje prišla tudi v Slovenijo? Koliko je Alex dal za svoj one - karavan, SUV, terenski športnik, športni terenec, živ mrlič ali pa mrtev živec, vem, da je nekaj, kar si nasprotuje in nikakor ne gre skupaj - kot ogenj in voda...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, ja, vemo, kako gre ta reč naprej...

Čez čas bo kljuko imel tudi aktualni in naslednji korak je Alex v bencinskem SUVu s češko prikolico... Hja, časi se spreminjajo, tako je to. Tudi za računalnike so govorili, da jih v celem svetu ne bo več kot 10.000 (ali nekaj takega). Pa da bo Evropa vedno vezana v Atlantsko povezavo in torej neodvisna od Rusije. Pa da so Nemški avtomobili najkvalitetnejši na svetu. Pa še marsikaj drugega so govorili in prisegali. Tako, kot je Alex prisegal, da ne bo imel SUVa in da bo vedno vozil avto z navorom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Poročila sta se Židinja in Cigan. Rodi se jima sinček. Ko je ta že hodi v šolo, nekega dne pride do očeta z zanimivim vprašanjem:
- "Oči sem jaz žid ali sem cigan?"
Stari ga začudeno pogleda in vpraša zakaj je to sploh važno.
Sine pa reče:

- "Sošolec prodaja kolo, ponuja ga tudi meni; zdaj pa ne vem, ali naj zbijam ceno ali naj ga ukradem..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Martinovo je bilo. Lojze ga je že cel dan in dober del noči žingal v vaški oštariji. Enkrat pa oštir pravi:
- "Ejga Lojze, dost je blo, ne nalijem ti več."
- "Maš prav, grem pa domov."
Zavrti se na barskem stolčku, stopi dol .. in pade naravnost na nos.
- "Drek frdaman," reče in se potegne nazaj gor na stol in otrese prah z reklca.
Poskusi narediti en korak proti vratom - in spet pade na nos.

- "Drek, drek, drek..." se priduša.
Gleda proti vratom in si misli - samo da pridem ven, na svež zrak, pa bo bolje. Po trebuhu se splazi do vrat in se potegne gor ob podboju. Pogleda ven, zajame svež zrak, takoj se počuti bolje. Pogumno poskusi narediti korak na pločnik - in spet pade na nos.
- "O, moj Jezus, kwa sem zjeban," si reče.
Ozre se naokoli in opazi, da je njegova hiša samo par deset metrov stran. Zato se odloči, da se bo kar splazil do tam. Nekako pripleza do kljuke, odpre vrata in pade not. Ozre se naokoli, pogleda na stopnišče, in si reče: "Ni šans."
Raje se po trebuhu splazi po stopnicah do spalnice, poskusi vstati, in spet pade na nos. Nazadnje se splazi do postelje, poskusi spet vstati, pade na nos, si reče: "Goni ga u..." in se zvrne nanjo.
.
Naslednje jutro mu v spalnico prinese njegova žena skodelico kave in reče:
- "Jutro Lojze! Včeri si se ga pa kar dobr nalezel, anede?"
Lojze zamrmra:

- "O ja, totalno sem se ga prbil. Kako pa veš ?"

- "Hja, veš, je klical oštir. Pravi, da si tam pozabil invalidski voziček..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva letališka monterja sta se v službi zelo dolgočasila, saj tisti dan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta že vsak 6 pirov, ko se eden spomni:

- "Čuj, kaj če bi poskusila kakšen je kerozin za pit. En kolega je rekel, da ful trofi."

Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. Že po nekaj sekundah sta bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji. Niti približno se ni spomnil kaj se je vse dogajalo, vedel
je le, da je pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je še vedno v enem kosu, da nima nič zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni telefon. Klical ga je sodelavec in vprašal:

- "Si se že zbudil?"
- "Seveda"
- "Pa pregledal si se že, če si cel?"
- "Ja, vse je še v enem kosu."
- "Kaj pa prdnil si že?"
- "Ne še."
- "NE PRDI!!! Ker jaz te kličem iz Italije...."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

RAZLIČNI LJUDJE RAZLIČNO PRDIJO

VLJUDEN: prdne in reče 'pardon'.
CINIK: prdne in gleda naravnost v oči.
KAVALIR: pusti, da dama prva prdne.
POBOŽEN: prdne in reče: 'božja volja'
NESRAMEN: prdi iz lastnega zadovoljstva.
OBČUTLJIV: prdne in reče: 'ah'.
IDEALIST: prdne iz prepričanja.
SENTIMENTALEN: prdne in misli: 'kako bi bilo, če ne bi prdnil!'.
NESTRPEN: komaj čaka, da prdne.
DOBRO VZGOJEN: preden prdne, prosi za dovoljenje.
REALIST: ima prdenje za naravno stvar.
EGOIST: prdne samo zase.
SRAMEŽLJIV: prdne, zardi in povesi glavo.
HINAVEC: prdne, da nihče ne opazi.
DVOLIČEN: prdne in vpraša, ali je kdo prdnil.
DISKRETEN: prdne in pravi: 'naj to ostane med nami'.
FLEGMATIK: vseeno mu je, ali prdne ali ne.
KOLEGIALEN: daje priložnost tudi drugim,da prdijo.
STISKAČ: prdi sam v zaprti sobi.
VESELJAK: prdne in reče: 'kdor prdi, zlo ne misli'.
UPOKOJENEC: prdne in reče, da se je bolje prdelo v njegovih časih.
GLASBENIK: prdne in ugotovi, v katerem duru je.
NEPAZLJIV: prdne in se podela v hlače.
HVALISAV: ko prdne, morajo vsi vedeti.
PESIMIST: ni še prdnil, pa že misli, da se je podelal.
NAIVNEŽ: prdne in misli, da je naredil veliko stvar.
GURMAN: prdne čez gnoj, da popravi smrad.
SNOB: prdi samo v dobri družbi.
IGRALEC: prdne in čaka aplavz.
ŠPORTNIK: če nekdo prdne enkrat, bo on prdnil dvakrat, da obdrži rekord.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.