Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Ducatija se malo izboljsa in je lahko prvak tudi z njim. To bi bilo nekaj kar vasemu velebogu ni ratalo :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

LOR je prvak in kakorkoli obracate ta podatek, pa magari se pritozite Vlasti Nussdorfer. Pa lep zacetek tedna vam zelim! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Spri?o celega kupa padcev 93-ke (za katerih ve?ino je sicer povsem sam kriv), abnormalno velikega ?tevila de?nih dirk (v kateri je res ma?ek, da ne bo pomote), potem Lorenza pa tudi zmoti vsaka malenkost, na katero se kasneje v primeru ne-zmage izgovarja. Skratka letos se je va?emu akterju (skoraj) vse poklopilo. Tak je moj pogled, ki pa ga nikomur ne vsiljujem in ima vsak pravico do svojega mnenja.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dans va? g. Dohtar vi?je kot do 4.mesta ne bi pri?el, pa magari ?tartal s prve pozicije in v tem primeru bi 99-ki zado??alo tudi 2.mesto, medtem ko s Pedroso bi ?e nekako opravil. Sicer pa v realnih dirka?kih okoli??inah (da je toplo vreme, optimalno za dirke, steza suha in nih?e od glavnih akterjev ni po?kodovan), je zanj rezervirano 4.mesto in tako pa? ni postal prvak. Kar se aplavdiranja ti?e, naj se torej prijavi na talente ali kak?no drugo zadevo, kjer bo najbolj popularen, v MOTOgp pa ?teje hitrost, zmage, to?ke in torej, ?e bo po?el najve?ji aplavz publike, s tem / zaradi tega, ?e ne bo postal prvak. :cheers:

No, zdaj pa navalite z minusi oz. kritiko, ?e ?e forum minusov ne omogo?a.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Sem bil v slu?bi med dirko in je nisem mogel gledati..Kdo je svetovni prvak?

Jaz nazdravljam in to ti vse pove. Aja, nisem navija? cifre 46, nikoli bil in zelo verjetno niti ne bom.  :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prihodnji dnevi kot nala?? za gri?e, a jaz ?e potro?u dopust za 2015. Sem prov nesre?en, ko gledam bli?nje KSA ali pa Karavanke.  <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Dans prehitim nekega stri?ka, ki je o?itno ?trikal za volanom in vozil cca. 35kmh namesto 50. Pa ga ?isto normalno prehitim. Nakar se mi pri semaforju loti nekaj modrovat, da kak?na je to vo?nja, pa sem mu (v hladnem in kulturnem tonu) odvrnil, da ?e nekdo vozi s tempom traktorja, ga kot tak?nega tudi smatram in imam pravico vozit na zgornji meji omejitve ne z njeno polovi?no hitrostjo. Imel je tudi klobuk na glavi, tako da sumim na na?ega g. Lojza (ki ga sicer kar nekoliko pogre?am na tem na?em forumu). Na zdravje!  :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans je bilo super na Sne?niku, ki sem ga osvojil ?e 10. ali 11., vreme ?udovito. Pa tudi dru?bo tamalih sva imela 2 fotra hribolazca.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Glede na casovnico tocno tako izpade :) Tezava je bla potem ko se Celovska zozi, pa mim Tivolija, zlasti pa Dalmatinova in Komenskega. Bolnca na 4h kolesih :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

V nedeljo navijamo vsak za svojga in da vidmo kaksen bo razplet. Jaz napovedujem Lorenzu zmago ali 2.mesto, Rossiju pa najvec 4., torej premalo za naslov. V primeru mest 2 in 4 bosta imela celo identicno stevilo tock, ne pa tudi zmag v sezoni. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalit moram vreme zadnjih dni, ki mi omogo?a dokon?anje ?trihanja in kmalu monta?o zunanje ograje (sicer ne bo konkuren?na Cerarjevi, ki jo gradi na J meji, ampak bo vseeno kul).  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.