Preberi ?e enkrat kaj sem napisal pa ti bo jasno zakaj spra?ujem.
Na forumu je precej takih, ki jim zavarovalnica ne bo priznala ?kode zaradi lastne krivice v karambolu. Takrat pride ?e kako do izraza mo?nost cenej?e variante popravila pa ?e en kup plastike ne bo ?el na odpad. Da se da popraviti in spraviti airbage v funkcijo novih, saj gre dejansko zgolj za zamenjavo piropatron s plinom in kontrolo celotnega elektronskega sistema, resetiranja in menjave kakega senzorja. To pa cenovno pomeni od 75-do 66% prihranka popravila, ki se druga?e ne spla?a. Pri starej?ih avtomobilih od 4 let bi to pomenilo totalko zgolj zaradi zaslu?ka avto-industrije.
Kasko vedno krije le ?e si kriv je odbitna fran?iza
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
@JureS - kot ka?e ve? o moji kr?itvi ve? od mene, jaz namre? ?e nisem niti dvignil po?te, tako da je mo?no, da je vzrok tudi kak?no parkiranje ali pa sem celo ?el scat na kak?ni zaledeneli zelenici, pa se tega ne spomnim.
iz njihove strani, pa ?e teta se ti smeji z nje, njihova ?efica
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V nabiralnik dobu priporo?eno pismo iz Velenja; Medob?inska in?pekcija, redarstvo in varstvo okolja. WTF?
Naloge
Skupna ob?inska uprava Medob?inska in?pekcija, redarstvo in varstvo okolja je bila ustanovljena na podlagi 49. ?lena Zakona o lokalni samoupravi, v katero je vklju?enih 15 ob?in ustanoviteljic.
Iz podro?ja medob?inske in?pekcije in medob?inskega redarstva se opravljajo naloge za naslednje ob?ine ustanoviteljice: Ob?ina Braslov?e, Ob?ina Gornji Grad, Ob?ina Ljubno, Ob?ina Lu?e, Ob?ina Mozirje, Ob?ina Nazarje, Ob?ina Polzela, Ob?ina Prebold, Ob?ina Re?ica ob Savinji, Ob?ina Sol?ava, Ob?ina ?martno ob Paki, Ob?ina ?o?tanj, Ob?ina Tabor, Mestna ob?ina Velenje in Ob?ina Vransko.
Iz podro?ja varstva okolja pa se del nalog opravlja tudi za naslednje ob?ine ustanoviteljice: Ob?ina ?martno ob Paki, Ob?ina ?o?tanj in Mestna ob?ina Velenje.
Medob?inska in?pekcija, redarstvo in varstvo okolja opravlja svoje naloge v skladu z zakoni, podzakonskimi predpisi in predpisi ob?in ustanoviteljic. Od januarja 2005 je medob?inska in?pekcija in medob?insko redarstvo tudi prekr?kovni organ, ki odlo?a o prekr?kih na prvi stopnji. Konec leta 2008 je bil sprejet Ob?inski program varnosti Mestne ob?ine Velenje kot je dolo?eno v Zakonu o ob?inskem redarstvu.
Uradne ure medob?inskega redarstva, ki ima prostore na naslovu Kopali?ka 3, Velenje so dolo?ene z Odredbo o delovnem ?asu, poslovnem ?asu in uradnih ur uprave Mestne ob?ine Velenje:
O?itno si bil spet divjak, a te ni izu?ilo? ?E dobro da je Lojz blokiran
Pa od kod tole tebi... a si v Rovinju?
Sem se danes peljal pred kakima dvema urama od Komende preko Vodic in sozi Medvode proti Lj pa je temperaturo v avtu kazalo med -0,5°C in +1°C.
Ej nisem verjel, sem ?el gledati na 2 termometra zunaj ob bajti in sta oba kazala 11/12C pa sonce se je za 20 minut prikazalo...
Woodoo Isti termometer ka?e trenutno 2C
in tudi vse ceste so skopnele v momentu
Eno rundo sem ?e skidal... mede ga pa spet kot pri norcih. 25 marca, mraz, sneg, zameti, burja brije... mediji, zdele pokli?te Lu?ko Kajfe? Bogataj, da bo razlagala o globalnem segrevanju, ?e mate muda... sej verjetno ne bi niti pri?la, ker doma lopato brusi ali pa nekje v afriki ?rn?kom zgodice o globalnem segrevanju prodaja.
Najbjsa je una na startu, mislim da so vsi na gumah za rahel dez, lahko pa da je kdo tvrgal, na ekranu pa velik napis vseh dirkacev in pri vseh zelen znak.
Totalno je nesposoben 7 krogov je GRO napadal PER po njegovo pa je slo za KImija, pol je prvil da je oba dirkaca mclarna tezko spoznat ker imata oba rumene celade (mercedes)...
Tezko je gledat formulo z njim. Da o team radiju ne zgubljamo beaed
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ponedeljek SPET sneg!!!! V 3.......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani