V?eraj in danes pridno treniral nem??ino z Avstrijci, zlasti ? spolom. V-club v Beljaku je prov noooro dobra diskoteka in punce dale? od vzvi?enih Ljubljan?ank, ki mislijo da na nekem delu s seboj nosijo ?isto zlato.
@Slivka, naj le to navdu?enje in ne mine niti takrat, ko bo? imel kak?en "tapravi dizelski" servis oz. kot Pelko re?e; "?e Mazda ne bi imela dizlov, bi lahko ?e zdavnaj zaprl delavnico, ker na bencincih nimam kaj menjati, razen olja, filtrov in sve?k"
Valda da je ''?istej?i'', ?e drugi opravljajo umazano delo namest njega
Predvidevam, da sta deal sklenila na neznanem kraju ob neznanem casu in na nepoznan nacin.
Ne res, Marquez se nikoli v nikogar ne zaletava, sploh ne za bvrezveze. Nikoli ne vozi agresivno, in ziher ni tega delal zaradi tega, da bi provociral ali celo posku?al Valeta vr?t iz motorja ane?
99 je veliko 'cistejsi' dirkac kot 46 in kadar ne gre, pac ne gre, ne bo pa se zaletaval v tekmeca in podobno bebavih manevrov, ki sodijo v lunapark (avtomobilcki z gumo okrog in namenjeni medsebojnim trkom).
Smo, in jaz poleg Lorenza cel ?as tudi malo za 93 navijam oz. mu (vsaj) privo??im uspehe, 46-ke pa? ne maram, ?e od nekdaj in to je to. ?e vedno si upam trdit, da v realnih dirka?kih okoli??inah (suha steza, brez okvar in po?kodb dirka?ev), mu pripada 4.mesto in s tem si naslova prvaka ne zaslu?i!
Kljub LE drugemu mestu na dirki, Lorenzo vztrajno zmanj?uje prednost za vodilnim v prvenstvu, ki ga nikakor ?e ni konec. Zve?er naj zmaga ?e Hamilton in postane prvak.
Prestra?u 2 koko?ki, ki sta "na ?rno" pre?kali vozi??e pri rde?i lu?i in drgnili vsaka po svojem ekran?ku. Ko sem (pri odprtem stre?nem oknu) sli?al njuno cviljenje sem dobil nasmeh na usta.
(Situacija je bila dale? od nevarne, hitrost moje vo?nje pa KURC KEJ).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj in danes pridno treniral nem??ino z Avstrijci, zlasti ? spolom. V-club v Beljaku je prov noooro dobra diskoteka in punce dale? od vzvi?enih Ljubljan?ank, ki mislijo da na nekem delu s seboj nosijo ?isto zlato.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani