Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj in danes pridno treniral nem??ino z Avstrijci, zlasti ? spolom. V-club v Beljaku je prov noooro dobra diskoteka in punce dale? od vzvi?enih Ljubljan?ank, ki mislijo da na nekem delu s seboj nosijo ?isto zlato. :rozico:  

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Slivka, naj le to navdu?enje in ne mine niti takrat, ko bo? imel kak?en "tapravi dizelski" servis oz. kot Pelko re?e; "?e Mazda ne bi imela dizlov, bi lahko ?e zdavnaj zaprl delavnico, ker na bencincih nimam kaj menjati, razen olja, filtrov in sve?k"  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Valda da je ''?istej?i'', ?e drugi opravljajo umazano delo namest njega ;)

Predvidevam, da sta deal sklenila na neznanem kraju ob neznanem casu in na nepoznan nacin. :D

Ne res, Marquez se nikoli v nikogar ne zaletava, sploh ne za bvrezveze. Nikoli ne vozi agresivno, in ziher ni tega delal zaradi tega, da bi provociral ali celo posku?al Valeta vr?t iz motorja ane?

https://www.facebook.com/revistapuromotor/videos/10154282430726679/

Marquez ne vozi cifre 99 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

99 je veliko 'cistejsi' dirkac kot 46 in kadar ne gre, pac ne gre, ne bo pa se zaletaval v tekmeca in podobno bebavih manevrov, ki sodijo v lunapark (avtomobilcki z gumo okrog in namenjeni medsebojnim trkom). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ducati naj toliko zaostane, ?para z gumam, da ga Lorenzo ujame za krog.................................

In to bo posteni razplet prvenstva?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

?e si ga kdo ne zaslu?i je to 99, ker mu morjo vsi pomagat.

Ima najvec zmag v tej sezoni, ki si jih je absolutno privozil SAM! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

nben dons dirke gledu ?  :zvizga:

Smo, in jaz poleg Lorenza cel ?as tudi malo za 93 navijam oz. mu (vsaj) privo??im uspehe, 46-ke pa? ne maram, ?e od nekdaj in to je to. ?e vedno si upam trdit, da v realnih dirka?kih okoli??inah (suha steza, brez okvar in po?kodb dirka?ev), mu pripada 4.mesto in s tem si naslova prvaka ne zaslu?i!  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rossija ?e do sedaj nisem prebavljal od danes naprej pa vidim,da je tudi kot ?portnik nula.

Se strinjam in upam, da bo prvak cifra 99.  :prstgor:

Na Hamiltona pa sem nazdravil ?e danes!  :ouje:  :ouje:  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kljub LE drugemu mestu na dirki, Lorenzo vztrajno zmanj?uje prednost za vodilnim v prvenstvu, ki ga nikakor ?e ni konec. Zve?er naj zmaga ?e Hamilton in postane prvak.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prijetno utrujen, ponavad sem tak?en ko sem se vrnu z gri?ev po 12 ali ve? urah, tokrat pa izjemoma sobotni delovnik in je bilo prov carsko.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prestra?u 2 koko?ki, ki sta "na ?rno" pre?kali vozi??e pri rde?i lu?i in drgnili vsaka po svojem ekran?ku. Ko sem (pri odprtem stre?nem oknu) sli?al njuno cviljenje sem dobil nasmeh na usta.  :ouje:

(Situacija je bila dale? od nevarne, hitrost moje vo?nje pa KURC KEJ).  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hi?ni sesalnik mi je guznu oz. mu takoj pri?ne rde?a lu?ka svetit, ki se sicer sme le ob?asno pri?gat (jebemti komuniste)!  :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Sem gledal res...do zadnjega ?e ni vedlo kdo bo zmagal zanimiva dirka:-):-):-)lp

Le tako naprej in s tem tempom pa bo Lorenzo ponovno prvak, ker s ?etrtimi mesti si naslova prvaka njegov kolega ne bo zaslu?il.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Dans v Koloseju gledal aktualni film Everest in ga moram zelo pohvalit. ?e je v vas vsaj malo gornika, boste dobili kurjo polt. 3D je super.  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.