Skoči na vsebino
MOTO KOTIČEK
Napisano

@klob?i?: itak da je reg. celo leto, samo pri meni je leto 1.3. naokoli, pa je treba podalj?ati... upam da bo naslednji motor imel bolj "?LOVE?KKI" datum, me je po zadnjih zametih ?e skrbelo, da bom rabil prikolico ali kombi... :)

reg 24.1 beat this, ampak sem ga 3.1 po magistrali vozil

Fantja kako ste ta vikend? Dobita mail

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko pokazes posnetek policaju bo napisal zapisnik tako kot se je dejansko zgodilo. Zapisnik pa JE pravna podlaga. Brez kamere pa lahko vsaka stran trdi svoje in rezultat bo da bondeljena krivda, kar pomeni vsak svoje placa.

Piiiizda, pa sem dobil k.....e atibiotike k sem Sinusitis fasal. Boli ko pes. Najhuj?i glavobol v ?ivljenju! Pa jih nisem jemal od otro?tva. A jebat ga. Teden dni sem trpel pa doma?o lekarno prakticiral ampak se ni dalo tega sranja odpraviti!

Amoksiklav NI pomagal

Sumamed NI pomagal

Sele po 9h mesecih so mi v rovinju dali neke neznane Pliva tablete...gnoj in kri iz nosu vlila takoj....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

a pogledu si tut ?e? :P

Brake, ?e eden tistih filmov pr katerih te konc za?ivcira <_< drga? pa ?e kr zanimiv..

http://www.imdb.com/title/tt1990181/

Brake je dober, sicer predvidljiv scenarij, ampak popolnoma nepredvidljiv konec, kon?no za spremembo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sodelovanje nacistov in komunistov, zanimivo pod 2.

Evo ?e ena aktualna pa ne samo tisto kar ste videlo na RTV, da boste vedeli od kod izhajajo simboli, ko jih eni uporabljajo

http://www.youtube.com/watch?v=TP1lE37zZgE

Vid moje so?alje, res......?al mi je zate. Moje zadnje javljanje tebu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Spomnim se, da je okoli kro?il en vic.....

Stojanovi? je odstopil

Tina Maze je prvi? odstopila v Zagrebu

Virant je odstopil

Pepelnikova je odstopila

.

.

.

.

Kdaj bo pa Jan?a odstopil?

Si nor prej bo pape? odstopil....

No in zgodilo se je......................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?ist tolk za info, Bill Clinton je ob koncu drugega mandata v beli hi?i do zadnje minute podpisoval in nastavljal na razli?ne polo?aje razne ljudi (demokrate), kateri so mu pomagali skozi mandat.

Tako da tole napihovanje, da to dela pa le JJ, je spet ultra leva propaganda.

za Billa Clintona me boli lev jajc toliko kot za travo pod snegom sedajle

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kako si lahko taksen da zena kida ti pa pridno spis. namest da bi vstal ze ob 5 in pokidal vse okol bajte. bi bila zihr bolj vesela, tko pa je zdej slabe volje in preklinjala je navsezgodi.

Kukr jo navadi? :)

Jures, raj? ji prisko?i mal na pomo?, da se ti ne prelomi na pol, ker je kot ka?e ko??ena ko sto mater. Treba mal merkat nanjo. :prstgor:

Jaz pa dans spet taglavn na parkingu v LJ - edini z lopato, pomagal tetam ?e navsezgodi. :party0035:

Prelavfa 5km na dan, in to je dodatna telovadba za roke

To pa ni prav ima? vse igra?ke doma njej pa ne privo??i?, bi malo ti??ala in mora na roke metat, ti pa invalid lepo noter na toplem in ki pravi? tam ?e malo potegni. :harhar:

Topla gara?a = lopata, mrzel nadstre?ek = webasto :harhar:

Hja Jures je dec in ne copata.... :hudicek: ?ena mu kuha, kida, pospravlja, pere, lika... oh ja.... :( smrk, jaz sem pa mojo razvadu zdej moram pa vse sam.

To je to, popoln paket......saj res pijano nevesto mi ni za roj dan nardila....hvala za opomin.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobra stran zaposlitve v javni upravi, na?a vstane ob ?estih in skida :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jao meni, tamal se umiva v bideju rit, pes pa zraven pije.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

to je res da je bla prjavlena pred mano ...

lej nikol neve? ... mogo?e se pa res :zvizga:

lepo se obna?aj do dam, tukaj jih je premalo :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tole so zadnji vzdihljaji pa je treba hitr narest kadrovske menjave dokler ?e lahko.

nove odpravnine.....potem spet nove....res ?paramo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobeseden prevzem oblasti....

Odstavljen je bil tudi direktor Elesa Milan Jev?enak, na njegovo mesto pa so za pol leta imenovali nekdanjega direktorja Elesa Vitoslava T?rka, ki je po reviziji Ra?unskega sodi??a Elesu v letih med 2004 in 2008 povzro?il za ve? milijonov evrov ?kode. Za novega direktorja Eko sklada pa je bil imenovan nekdanji poslanec SDS-a Milenko Ziherl.

Vlada je tako prej?njo sredo za neizvr?na direktorja imenovala Andreja ?irclja in Moniko Pintar Mesari?, ki sta bila predtem imenovana za dr?avnega sekretarja finan?nega ministrstva oziroma za direktorico direktorata za javno premo?enje.

Vlada je po poro?anju Dela v novi svet zavoda UKC Ljubljana imenovala ?est svojih predstavnikov (pa sploh nimajo ve?ine)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V Italiji sploh ?e ne sne?i pa so lepo blokirali meje pa se jebite vsi po spisku. Mi pa naj zdele mamo 2000 kamionov, ki jih nimamo kam dat. Zdej bo pa ?e sne?ilo pa se ?e cest ne bo dalo o?istit, ker bodo kamioni stali vsepovsod.

Ne vem kaj dela na?e prometno ministrstvo - a bo dalo kak?no prito?bo al bomo kr po?rli in imeli sami stro?ke s toliko kamioni in zastoji.

Nesposobne?i na kvadrat, da nas ?e vsak italijan zdej jebe kolkor se mu sprdne.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zarad...-sloveniji.html

v bistvu jim prov pride, da majo s prstom na koga kazat in lepo ?u?ajo v pisarnah.

mi se ravnokar dogovarjamo...itd, a kamioni vozijo iz drugih dr?av v SLO, naj ?e oni zaprejo meje s HR, HU, AT druga?e bo totalen interni kolaps!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Neeee, Neee mojega Lojzeke banat... Pridem po kak?nem tednu gor malo pogledat pa bi radi odstranili edinega pravega dedca na forumu :(

Kdo me bo pa u?il varne vo?nje in pametnih nasvetov, ?e ga boste odstranili? A pol moram tudi jaz oditi, ker se vozim res po?asi (no meni se sicer ne zdi ampak drugi pravijo, da sem pol?). ?e verjamete ali pa ne, mislim, da sem samo dvakrat v ?ivljenju ?la ?ez 100kilometrih na uro pa obakrat sem tako stiskala volan, da mi je pod nohtom ?ilica po?ila in sem imela ?isto ?rn noht - to sicer ni bilo niti tako slabo, ker sem imela vsaj dober razlog, da sem si dala umetne nohte gor. :blush:

Druga?e se pa moj biv?i mo? sploh ni hotel voziti z mano, ker je postal ?isto ?iv?en, ko so naju prehitevali kamioni. ?e pa je on vozil sem pa vedno bila ?isto prestra?ena in na vsake toliko sem kar zakri?ala. Ga je pa krik navadno tako prestra?il, da sva enkrat skoraj zletela s ceste potem sva se pa odlo?ila, da se pa? ne bova skupaj vozila ampak vsak s svojim avtom.

Tako pa ?al ni ?lo prav dolgo in na koncu sva ?la vsak svojo pot - in to zaradi avta in vo?nje :whatever:

Zdaj pa ne vem ve?, ker ne bi rada, da se mi to ?e kdaj v ?ivljenju zgodi, da ne bom kompatibilna z mo?kimi samo zato, ker vozim zelo po?asi. Zdaj bi pa? rabila nekak?nega u?itelja, ki ni divjak ampak tak normalen z ob?utkom za nas po?asne, da bi lahko brez travmati?nih izku?enj vozila vsaj malo hitreje, da mi ne bo vsak drug kolesar nekaj ?ugal in se trkal po ?elu.

Lojzek sem prebrala, da ?ena ne bo jezna, ?e narediva kak?en krog, da preverim ali gre menjalni?ka ro?ka sploh v peto prestavo. Sicer gor pi?e ?e ?tevilka 6 samo tiste pa res ne rabim, ker vem, da je namenjena samo divjakom. Pravijo, da je treba za?et po?asi in z ob?utkom potem, ko pa se navadim pa lahko za?nem tudi bolj pritiskat, da kon?no premagam moj zvo?ni zid, ki se za?ne pri 100 kilometrih na uro.

Poljub?ka vsem pa ne biti tako jezni na Lojzeka - meni se zdi, da je on res dobra du?ica in ustre?ljiv ter bi rad vsem dobro.

Sam pri tvojemu Lojzeku bo te?ko kaj ve? kot varna vo?nja, ker je vse po predpisih ne verjamem da bo? lahko stestirala njegovo prestavno ro?ko, to ni del varne vo?nje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

pizda... a res? Hrvatom po?iljajo no?e pr nas nas pa pu??ajo s trdim.... bil v zadnjem tednu na 10 pumpah in odgovor je enak prej?njemu (Jur?ek press).

tudi tle mi je pokazal ?akalno l?isto na 5h straneh, sam noben ne pride iskat, pa sem jih dubu :harhar:

Loh naslednji? vpra?am zate, mi da? kartone

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Na petrolu Rovinj na slovenske karton?ke dobil vseh ?eljenih 8 no?ev :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Od 1.2 smo uradno tudi Hrvatje :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

U Celje, pa sami tud mal.

A to je treba strizt al k a?? A si vsaj jajca si lize kot pes? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

S kolegi tle smo mal debatiral situacijo in izpadel sem kot da zivim v najbogatejsem raju v eu

Litva:

Vrtec 30-50?

Sola zastonj le cca 15? za prehrano (pri nas sola NI zastonj saj jo placujem skoraj 100? na mesec)

Porodniska 1 leto 100% placa ali ce se mama odoci biti doma 2 leti potem je 60 posto prvo leto in 40 posto drugo

Zdravstveno zavarovanje placuje samo delodajalec, le zdravila posameznik doplaxa 50 posto. Nobenega dosatnega zavarovanja

Nikjer nimajo nikakrsnega dmvja ali eko taks na uvoz, saj so v EU, ce kupis v EU

Vrtci drugje

Francija: 100?

Porodniska 2 leti 70 posto

Romunija: 40?

Porosniska 1 leto kolega se ni rodil ne ve kolk dobis :)

Poljska: 30?

Porodniska 1'5 leta 100 posto

Pizda kaj se to pri nas enega denarja steka v drzavo....le kam gre

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Flight , starring Denzel Washington je kr gutiven filmck ...

Yep pa Arbitrage z Gere-om tud sede.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.