Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Bini, zakaj pa misliš, da se ti je žena okužila s korono? Ti pa pol nisi hotel sodelovat. :hudicek:

Pfizer je ravno zato uspel prvi narest cepivo, saj majo izkušnje z viagro. So naredili samo reverse ingeniring in opala... cepivo je tu. Tko, da tisti, ki ste se že cepili, a se vam nič čudn ne zdi, da mate zdaj dolmahavčka namesto zastavonoše? 😜

Uradno vem zakaj se je,neuradno pa res ne vem....:nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 5 urami je Nejc1986 napisal:

Mi smo tudi imeli na sihtu zjutraj jutro sovinisticnih šal.

V stilu zakaj imajo ženske krajša stopala (da lahko stojijo bližje štedilniku), potem je sodelavc izjavil da dajo Indijkam ob poroki rdečo piko na čelo zato da lažje zadanejo metek vanjo... 

Ko sem dodal svoj delež s tem, da imajo ženske 4 možganske celice (po 1za vsako kuhinjsko ploščo) se je sodelavka naprdila (vmes pa zakrila že dlje časa trajajoč nasmešek) in rekla da sem prasec ter kao resno odvihrala ven... 

Ah... Ne vem če upam spiti kavo ki mi jo bo kakšna ženska jutri prinesla k mizi... 

Takle mamo pa nič krivi....:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Mislim, da Pepsi nima kofeina med sestavinami. 🤔

Ima,brez skrbi.😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 3 minutami je Bossek napisal:

Znanec je po prvi dozi AZ kar dobro zakuhal (slabih 39) za kak dan

Vcer pa mi sodelavka (ki je sicer na drugem koncu Slovenije) pove, da se ne bo oglasila zaradi korone. Stara 34 let, prebolela korono sedaj dobila "covid pljucnico" (telo napada covid ceprav ga nima vec zato napada njo) in je na tabletah. Sicer je ok in gre na bolje, samo da bi si kdo namensko zelel to dobit ... 🤦‍♂️

Glej, mladost norost itd. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pred eno uro je Damijani napisal:

No, pa smo se pošteno olajšal!

Bo hiša dobila nova vsa okna, vhodna/garažna vrata in streho. Samo še datum izvedbe in to je to! :)

Super, kaj pa fasada-izolacija? :whatever:

pred 18 minutami je Z M A J napisal:

Prejel odlično oceno s strani vodje oddelka! :)

Pohvalo in to si dobil darilo za 40 mučenikov..... 😂😂😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
dne 1. 2. 2021 ob 21:11 je marko91 napisal:

Tenet....koncno en film, ki ga bo treba se 2x gledat, tako kot interstellar, Inception ali pa Memento...

Zakaj 2x ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Zdravo Katjaa in lepo da si se spet oglasila. :bravo:

Men je to največj misterij, ker razlagajo kako je ta virus nalezljiv in da ti ga lahko še tekač v parku prenese. Poznamo pa cel kup primerov, ko se nihče od odmačih ni okužil pa živijo pod isto streho brez nekih astronavtskih ukrepov. Celo tukaj na forumu so.

Tudi jaz sem tak in sem se držal osnovnih ukrepov pa nisem dobil od žene! Pri sosedu pa sin prinesel domov in okužil vse po vrsti,10 ljudi od tega 2 umrla!😭

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je FuManchu napisal:

Turška se pije. Jutro😎

Sem opazil,da piješ Turško kavo pogosteje kot sami Turki,ker oni spijejo več čaja kot pa kave,zanimivo......:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 24 minutami je Damijani napisal:

Čestitam!

Zanima pa me, kako zdržiš tako dolgo v eni službi? Vedno je želja po boljšem in nadgradnji...

Vsaka služba ima prednosti in slabosti, če si zadovoljen in jo z veseljem opravljaš je to super kombinacija. :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.