Bini, zakaj pa misliš, da se ti je žena okužila s korono? Ti pa pol nisi hotel sodelovat.
Pfizer je ravno zato uspel prvi narest cepivo, saj majo izkušnje z viagro. So naredili samo reverse ingeniring in opala... cepivo je tu. Tko, da tisti, ki ste se že cepili, a se vam nič čudn ne zdi, da mate zdaj dolmahavčka namesto zastavonoše? 😜
Mi smo tudi imeli na sihtu zjutraj jutro sovinisticnih šal.
V stilu zakaj imajo ženske krajša stopala (da lahko stojijo bližje štedilniku), potem je sodelavc izjavil da dajo Indijkam ob poroki rdečo piko na čelo zato da lažje zadanejo metek vanjo...
Ko sem dodal svoj delež s tem, da imajo ženske 4 možganske celice (po 1za vsako kuhinjsko ploščo) se je sodelavka naprdila (vmes pa zakrila že dlje časa trajajoč nasmešek) in rekla da sem prasec ter kao resno odvihrala ven...
Ah... Ne vem če upam spiti kavo ki mi jo bo kakšna ženska jutri prinesla k mizi...
Znanec je po prvi dozi AZ kar dobro zakuhal (slabih 39) za kak dan
Vcer pa mi sodelavka (ki je sicer na drugem koncu Slovenije) pove, da se ne bo oglasila zaradi korone. Stara 34 let, prebolela korono sedaj dobila "covid pljucnico" (telo napada covid ceprav ga nima vec zato napada njo) in je na tabletah. Sicer je ok in gre na bolje, samo da bi si kdo namensko zelel to dobit ... 🤦♂️
Men je to največj misterij, ker razlagajo kako je ta virus nalezljiv in da ti ga lahko še tekač v parku prenese. Poznamo pa cel kup primerov, ko se nihče od odmačih ni okužil pa živijo pod isto streho brez nekih astronavtskih ukrepov. Celo tukaj na forumu so.
Tudi jaz sem tak in sem se držal osnovnih ukrepov pa nisem dobil od žene! Pri sosedu pa sin prinesel domov in okužil vse po vrsti,10 ljudi od tega 2 umrla!😭
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uradno vem zakaj se je,neuradno pa res ne vem....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani